- 1 Kasım 2014
- 9.332
- 14.199
-
- Konu Sahibi CallanPinckney
harikaa : ))))Bu sabah 6 da uyandım
3000 sayı ip atladım 1 saat sürdü
İşe gelirken de 35 dakika yürüdüm 3750 adım olmuş
Tabii ki 100 de squat yapıldı
hoşgeldin cnm : ))) inşallah hedefine en kısa zamanda varırsınben de ben de varım o zaman
vovvvv maşallah sanayaklasik 7 aydir diyet ve spor yapiyorum hic birakmadan o yuzden oyle diyorlar.simdi cardio kas calisiyorum son 4 kg kaldi 45 dakika toplamda spor yapiyorum herrgun
hoşgeldin cnm : ))))Ben de varımm! :)
Merhaba, cetvel gibi bir ölçü aracınız varsa, önce ip ile bel ölçünüzü alıp, sonra da ipin uzunluğunnu ölçebilrsiniz.
hoşgeldinnnnn : ))))Kaptanim gelirde ben gelmemmiiiibende varim kizlar bu sayede sporu aksatmam
canım bel için leğen kemiğinin en üst kısmından filan ölçülür diye yazılıyordu ama ben herkesin bildiği yerden,yani belin en ince yerinden ölçü kabul edeceğim
Doğru ölçüm Bel yazan yer değil mi yoksa göbek üstünden ölçeceğim ?
:))))))))Varım diyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
hoşgeldin dağcı :))) miss callenetics :)))merhaba kızlar.
ben uzun zamandır günlük 45 dk. kadar spor yaparım.
sopa,great body ve callenetics yapıyorum.
sizinle yarışarak daha keyifli hala getirebiliriz.:))
akrepcim sen kilo mu aldın,54 kiloyla mezun oldun diye hatırlıyorum8 ekimde belim 90 cm di.
6 kasimda 85 cm e dustu hamdolsun. 4 haftada 5 cm inceldi belim..
Tabi 4 kilo pis yagda gitti
hoşgeldiinn :)))Selam. Bende katılmak istiyorum. Belim 78 çıktı.
yürüyüş / leslie kesinliklePeki kizlar benim gibi kilolulara hangi sporu onerirsinizz
hoşgeldin :)))SElinciğim senide alıntılamıştım uçmuş :)
Abowwww bensiz spora yazılırsınız heeeyakaladım sizi
Sensiz yedik kaynana şarkısı gibi oldu ama bende geldimBanane bende eriyeceğim
Canım benide dahil edersen sevinirim en azından sizlere söz vermiş olmanın sorumluk duygusuyla sporda kıvırma şansım kalmaz
ilk sayfada cnmMerhaba.buranın kuralı filan varmıki acaba.
katıl bakalım neler olacak :)))ay bende katılsam ama kesin hemen elenirim
basen için yürüyüş,eliptik bisikletMerhaba ilk defa böyle bir gruba girmeye heveslendim,57 kiloyum 1,65 boyum,haftada üç gün spora gidiyorum 1,5 saat spor yapıyoruz.biraz basen problemim var benim de,sizler neler önerirsiniz basen için ?
Ben de varım:)
hoşgeldin cnm : ))))