♡ ツ spor yarışması 웃 유

canım 6.takın-mdan derya ben. aslında bende istiyorum ama benim bölgesel problemim olduğu için squat plank ve mekik çalışmaya uğraşıyorum tabi bunlar kısa süreli etkili programlar. yani 30 dk bulmuyor. ama eğer basen ve bacak için bi önerin olursa beni de motive etmiş olur bu grup.

Ben geldimm :-) hadi yarisalim :-)

merhaba 8.takımdan gülşen bende yeni bir programa başladım t25 focus çok eğlenceli ayrıca haftada 2 gün yüzmeye gidiyorum bende varım spora yaşasııııııın sağlıklı yaşam ve spor

ama bel kalınlığım 79 cm :KK43: şuan kilo 62

Kambersiz düğün olmaz selam millet :KK70:

SElinciğim senide alıntılamıştım uçmuş :)

Abowwww bensiz spora yazılırsınız heee :KK48::KK48::KK48::KK48: yakaladım sizi :KK48::KK48::KK48::KK48:
Sensiz yedik kaynana şarkısı gibi oldu ama bende geldim :KK70::KK70::KK70: Banane bende eriyeceğim :21::21::21::21:

slm canım,nasılsın :)))
zaten kuralımız o; haftanın 3 günü 30 dakika spor : )))
hoşgeldin aramıza : )))

:KK3::KK3::KK3::KK3: Canım benide dahil edersen sevinirim :KK66: en azından sizlere söz vermiş olmanın sorumluk duygusuyla sporda kıvırma şansım kalmaz :KK66:

Abowwww bensiz spora yazılırsınız heee :KK48::KK48::KK48::KK48: yakaladım sizi :KK48::KK48::KK48::KK48:
Sensiz yedik kaynana şarkısı gibi oldu ama bende geldim :KK70::KK70::KK70: Banane bende eriyeceğim :21::21::21::21:

:KK3::KK3::KK3::KK3: Canım benide dahil edersen sevinirim :KK66: en azından sizlere söz vermiş olmanın sorumluk duygusuyla sporda kıvırma şansım kalmaz :KK66:
:-) yakalandik :-) hosgeldin kuzumm eriyelim hepberaber hic yagimiz kalmasin :-)

Benim de belim 72:KK66:
64 kiloyken 82 ydi 54 kiloyum 72 oldu:KK9:
Sen niye geldin ki giciklik olsun diye mi :KK70: şaka şaka :KK70: 54kg olsam ahhh bi olsam
kadinbeden.png

Doğru ölçüm Bel yazan yer değil mi yoksa göbek üstünden ölçeceğim ?
Bu doğruysa ben nedeni olctum acaba te allahım beynim bile yağlanmış :KK43:
kuzum bel rahatsizligin falan yoksa sana jiliani oneririm iki kez 1 ay tamamladin ilkinde olculeimi kaybetmistm ne kadar inceldim bulamadim. Ikincisinde 3 cm belden 4 cm basenden inceldim. Simdi 1 ay esimin hazirladigi programi yapcam sonra yine jilian yapcam hedefime ulasincada jilian sixpack yapcam. Jilian denedinmi hic. Kollarimda cok sarkma vardi jilianla toparlandi.
Ben ne yapayım peki
Diyetisyen de kas yoğunluğun çok çıktı hamilelik haricinde hergun yurudum çünkü halada oğlumu alıp yururum ama havalar soğudu şöyle yağları hemen kasa geçirmeden ne yapmalıyım misal ogken 2*1mile leslie expres yaptım ama üstüne ne eklemeliyim
Aynen canim. Ebru ile plates cok konustugundan uykumu getiriyor.
Bak tae bo da guzel.. Body fitness da.. 15 . dk da basliyosun ter atmaya..

Bak bu tae bo yapa yapa adama benzemis :p
2013-01-27-it-works.jpg

8 ekimde belim 90 cm di.
6 kasimda 85 cm e dustu hamdolsun. 4 haftada 5 cm inceldi belim..
Tabi 4 kilo pis yagda gittiEn Büyük KK
Akrep kız bi foto at karnın boyleyse hiç bakmiycam bu spora :KK70: benim karnının böyle olması için uç yıl uğraş gerek
Selam. Bende katılmak istiyorum. Belim 78 çıktı.
Benimkiler tek tek geliyor :)

tuhh yakalandik: D

Sen niye geldin ki giciklik olsun diye mi :KK70: şaka şaka :KK70: 54kg olsam ahhh bi olsam

Bu doğruysa ben nedeni olctum acaba te allahım beynim bile yağlanmış :KK43:

Ben ne yapayım peki
Diyetisyen de kas yoğunluğun çok çıktı hamilelik haricinde hergun yurudum çünkü halada oğlumu alıp yururum ama havalar soğudu şöyle yağları hemen kasa geçirmeden ne yapmalıyım misal ogken 2*1mile leslie expres yaptım ama üstüne ne eklemeliyim

Akrep kız bi foto at karnın boyleyse hiç bakmiycam bu spora :KK70: benim karnının böyle olması için uç yıl uğraş gerek

Benimkiler tek tek geliyor :)
tuhh yakalandik: D
kac kilosun kuzum ? Leslieye ek olarak squat ve mekik programini uygulayabilirsin. Ben vermem gereken kilonun 4 te 3 nu verdikten sonra kas calismaya basladim

Saolun canlar :KK36:
Vaktim var cok şukur ozamn bn 3 ml le baslayip yavasca attirayim:KK5:
2 ile basla bence sonra artir

X