♡ ツ spor yarışması 웃 유

Yarışma ne zaman başlıyor. Pazartesi ise bende katılmak istiyorum kabul ederseniz?

üye adı = yaptığı spor = dakikası

11 KASIM 2015 SPOR YAPANLAR
1. yesa1 = tfocus stretch + 20 squat + 20 lunge = 30 dk
2.eriğim=2*1 mile leslie expres +3 mile leslie=32+46=78dk
3.M Merve = Yürüyüş =40 dk

canım emin misin :KK70: bak kaçma yine iki gün sonra :KK70::KK70:

Şaka şaka gel tabii zaten ilk hafta elenirsin :KK70::KK70:

Bunlar senin için canım yaaa alınma sakın

:KK68::KK68:
Ama sen ne desen haklısın :KK70:
Hiiiç bişi diyemiyorum. Şimdi yine bölüncek diye focus a başlayamıyorum ama önümüzdeki hafta artık rutin hayatıma dönmüş olcam. evimde olcam ve disiplin altına sokcam kendimi. Ben böyle dedim sen gel başıma kak hala yerimde sayıyo olursam :KK70:

Ama sen ne desen haklısın :KK70:
Hiiiç bişi diyemiyorum. Şimdi yine bölüncek diye focus a başlayamıyorum ama önümüzdeki hafta artık rutin hayatıma dönmüş olcam. evimde olcam ve disiplin altına sokcam kendimi. Ben böyle dedim sen gel başıma kak hala yerimde sayıyo olursam :KK70:

tamam canım her daim tependeyim :KK70::KK70:

1. yesa1 = tfocus stretch + 20 squat + 20 lunge + jillian level 3 = 58 dk
2. eriğim=2*1 mile leslie expres +3 mile leslie=32+46=78dk
3. M Merve = Yürüyüş =40 dk
4. gingercookkie = 50 dk. Taebo 25 dk. Koşu bandı fatburn 7.2 toplam 75 dk.

gingercookkie gingercookkie canım son kişinin mesajına cevapla deyip, quote kelimelerini silip, kendini ekleyip yayınlayabilirsin :KK68:
:KK68:

ben jillian yapmaya gidiyorum, dk mı ekledim şimdiden, çok pis gaza geldim :KK70:

başladı mervem takıma yazdığın sporu burayada yaz pteside ölçü günü

Anaaaammm bende pazartesi başlıyor sandım :KK67:
Ya kusura bakmayın ilk günden ilk çarpımı aldım mı şimdi :oops: Valla kuzum hasta diye alatacele okuyup atladım ama kesinlikle bende yarından itibaren sporumu yapacağım söz :KK15: Bu seferlik affetmezsenizde razıyım nasılsa daha yeni başlıyoruz ve söz elimden geleni fazlasıyla yapmaya çalışacağım :21:

Ben de geldim.. Ön sıralardan olursa sevinirim biletim :KK66:
hoşgeldin akrepcim : ))
Callanım hayırlı olsun ..bende katılacam ama mezuram yok yıllaaaar oldu ölçü aldırmayalı...80 falandı o Zaman'lar...şimdi hiç bilmiyorum...beni böyle kabul edeceksen katılayım takıma...HerGün spor yapacağım ya günlüğüm için burası da motive eder..kararını bekliyorum canısı..
sağol daydreamcim,seni hertürlü kabul ediyorum:KK200:
Beni de yazın canim
hoşgeldin cnm : ))

cok guzel de niye sadece bel kalinligi?

basen ve gogus de onemli bence?
bel kalınlığının hastalıkla ilişkisi olduğundan öyle düşündüm,ayda bir tüm ölçleri de bildirebiliriz aslında

Benim de belim 69.

Ben de katilirim hedefim 57.

haftada 2 gun hoca ile aletli pilates yapiyorum, bir gun de kendim bir seyler yaparim.
hoşgeldin blanchecım:KK60:

işte buna katılıyorum çünkü herkesin yaptığı spor farklı ve her sporun hedeflediğide. C CallanPinckney canım sen bilirsin ama bence bel basen ve göğüs ölçülerinin toplamlarını alsak daha mı iyi olur.
ayda 1 onları da alabiliriz aslında
Selamm bende varimm :KK76:
Ben 9. Takimdan serpil :-)
hoşgeldin canım : ))))

Benim de belim 72:KK66:
64 kiloyken 82 ydi 54 kiloyum 72 oldu:KK9:
denizcim hoşgeldin:KK200: sensiz olmazdı : )) buralara şenlik getirdin

bende katılmak istiyorummm
hoşgeldin canım : )))

biz hafatlık kilo yarışmasından @begum75 @bayanbaloncuk :) kızlarr adınıza karar veryo gibi olmıyım ama . yapıyosunuz zaten katılıyoruzzz :) varızzzz varızzzz :)
hoşgeldinizzz kızlarr : ))))))

1. yesa1 = tfocus stretch + 20 squat + 20 lunge + jillian level 3 = 58 dk
2. eriğim=2*1 mile leslie expres +3 mile leslie=32+46=78dk
3. M Merve = Yürüyüş =40 dk
4. gingercookkie = 50 dk. Taebo 25 dk. Koşu bandı fatburn 7.2 toplam 75 dk.
5. Mavibocuk =yürüyüş+leslie=40 dk+15dk=55dk

X