♡ ツ spor yarışması 웃 유

İstisnasız yapar sporunu hastada olsa bırakmaz. hiç bahane bulduğunu görmedim daha o yüzden öyle dedim hele ben hiç kapışamam. haaa bu arada eniştede spor hocası yani hayatı spor :KK70::KK70::KK70::KK70:
Güzellmişş benim eşim de lavaboya arabayla giden tiplerden:KK70:
Ben de yaparım regl olduğumda spor yaptıkça rahatlarım ve daha kısa sürer:KK66:

Sen niye geldin ki giciklik olsun diye mi :KK70: şaka şaka :KK70: 54kg olsam ahhh bi olsam

Bu doğruysa ben nedeni olctum acaba te allahım beynim bile yağlanmış :KK43:

Ben ne yapayım peki
Diyetisyen de kas yoğunluğun çok çıktı hamilelik haricinde hergun yurudum çünkü halada oğlumu alıp yururum ama havalar soğudu şöyle yağları hemen kasa geçirmeden ne yapmalıyım misal ogken 2*1mile leslie expres yaptım ama üstüne ne eklemeliyim

Akrep kız bi foto at karnın boyleyse hiç bakmiycam bu spora :KK70: benim karnının böyle olması için uç yıl uğraş gerek

Benimkiler tek tek geliyor :)
tuhh yakalandik: D
Kuzu ben sadece yurudum ek spor yapmadim bu surecte, spora burda baslicam insallah.

Merhaba ilk defa böyle bir gruba girmeye heveslendim,57 kiloyum 1,65 boyum,haftada üç gün spora gidiyorum 1,5 saat spor yapıyoruz.biraz basen problemim var benim de,sizler neler önerirsiniz basen için ?
Ben de varım:)

Güzellmişş benim eşim de lavaboya arabayla giden tiplerden:KK70:
Ben de yaparım regl olduğumda spor yaptıkça rahatlarım ve daha kısa sürer:KK66:

:KK70::KK70::KK70::KK70:
Çok güldüm valla. ben yapamıyorum ne yalan söyliyim. 2 yılda aralıklarla 19 kilo verdim ama spor yaptım diyemem eğer yapsaydım. 1 yıl bile sürmezdi. sizlerin sayesinde son 10 kilomu sporla daha hızlı ve kalıcı veririm inşallah.

Bak bu tae bo yapa yapa adama benzemis :p
2013-01-27-it-works.jpg

ayy hayatta istemem böyle yağlı mağlı eski hali daha güzel hiç değilse kadına benziyo.

SElinciğim senide alıntılamıştım uçmuş :)

Abowwww bensiz spora yazılırsınız heee :KK48::KK48::KK48::KK48: yakaladım sizi :KK48::KK48::KK48::KK48:
Sensiz yedik kaynana şarkısı gibi oldu ama bende geldim :KK70::KK70::KK70: Banane bende eriyeceğim :21::21::21::21:

:KK3::KK3::KK3::KK3: Canım benide dahil edersen sevinirim :KK66: en azından sizlere söz vermiş olmanın sorumluk duygusuyla sporda kıvırma şansım kalmaz :KK66:

yakalandıkkkkkk :KK70::KK70:

kac kilosun kuzum ? Leslieye ek olarak squat ve mekik programini uygulayabilirsin. Ben vermem gereken kilonun 4 te 3 nu verdikten sonra kas calismaya basladim

2 ile basla bence sonra artir
Himm vermem gereken 25kg olduğuna gore şimdilik leslie gibi sporlar yapiyim
Kuzu ben sadece yurudum ek spor yapmadim bu surecte, spora burda baslicam insallah.
hadi inşallah yuruyus en güzeli ama daha fit olmak için bu ekler şart

Kızlarrrrrr 30 kişi olmuşuz harikaaaa
Kızım uyuyunca tüm geçmişi okuyacağım
Sporlarımızı bugunden itibaren bildirelim ama yarıs pazartesi bel ölçümüzü aldıktN sonra başlayacak : ))))))
Çok heyecanlıyım
Sayfalarca yazmışsınız çok mutlu oldum,bukadar katılım beklemiyordum açıkçası :))))

O zaman ben başlıyorum

Benim mesajıma cevapla deyip, alttaki listeyi kopyalayıp QUOTE kelimelerini silip cevapla diyebilirsiniz.

Bu gece 23:59'a kadar da zamanımız var sanırım :-) geceden sonra yeni liste başlatırız :KK3:

üye adı = yaptığı spor = dakikası

11 KASIM 2015 SPOR YAPANLAR
1. yesa1 = tfocus stretch + 20 squat + 20 lunge = 30 dk.

O zaman ben başlıyorum

Benim mesajıma cevapla deyip, alttaki listeyi kopyalayıp QUOTE kelimelerini silip cevapla diyebilirsiniz.

Bu gece 23:59'a kadar da zamanımız var sanırım :-) geceden sonra yeni liste başlatırız :KK3:

üye adı = yaptığı spor = dakikası

11 KASIM 2015 SPOR YAPANLAR
1. yesa1 = tfocus stretch + 20 squat + 20 lunge = 30 dk.
Ben yaktığım kaloriydi de eklicem sıkıntı olur mu?

X