♡ ツ spor yarışması 웃 유

İyim kuzum güzel gidiyor vallaha da bugün azcık canım sıkıldı dün öyle kaçamak yapmadım ama artı çıktım diyet spor koşuşturmaca ay çok yorucu vallaha yaa:) sen nasılsın kuzum :)
Dert etme bugun dengelersin kuzum.. Yorucu tabi insan bikio bi zmaandan sonra ama sonunda daha mutlu olcaz o yuzden pes etmek yok.. İyiyim bende hersey yolunda cok sukur

Şimdi kafayı karıştıran 2 şey var:

1-bildirim saat 9a mı 12ye kadar mı olacak?
2-saat 9da bildirim yapıyorsak eğer ve daha dünü bildirimeden sporumu arttırmak için bu sabah 7de gidip yürüyüş yapıp gelsem o da düne dahil olur mu? bu yola başvuracak kişi çok olacak, dün hiç spor yapmadım yazmaktansa son dakikada spor yapıp gelecek. bunu engellemeye çalışmak çok da mantıklı değil.

canım C CallanPinckney netleştirecek

benim kişisel fikrim

1- 09:00'da olması

2- sadece o gün yapılan sporların yazılması, yani ben bugün 07:00'da spor yaptıysam onu düne eklemeyeceğim, 09:00'a kadar beklerim dünkü liste kapanır, sonra bugünkü liste açılır ona yazarım.

Bravo sana o 27 kiloyu 7 ayda Nasıl verdin? İşin özü ne kısaca özetler misiniz efendim:)
ayyy o 27 kiloyu allahmi soyletti yarina bol eksi cikar 27, vermis olurum insallah 26 verdim tam.. 95 ile basladim 3 an ogun 3 ara ogun seklinde 4 kg verdim takima geldim kaptanimiz karatayi onerdi 4 ayda karatayla 12 kg verdim sonra cok yavaslayinca dukana basladim 9 kg dukanla verdim saglik sorunundan dolayi dukana devam edemedim saglikli beslenuyorum simdi hic ekmek seker pirinc makarna yok.. 1 kg da saglikli beslenerek verdim son 4 kg kaldi.. Sporumu hic ihmal etmedim bol su ve hergun bitki cayi iciyorun

kızlar bildirim öğlen 12ye kadar olsun
kimse zorluk yaşamasın
eğer sabah spor yapmak isteyen olursa da yapıp dünkü sporuna ekleyebilir sorun değil
yeni günü 12de açarım
dediğiniz gibi listeleri baska bir topikte yayınlayacağım,burası çok karıştı gerçekten

bu kararlar super olmus kuzummm

hosgeldin balimmm

Canim ne mahcubiyeti olur mu hiç elinde olmayan sebeplerdi sonuçta tamam beni listeye ekle sen pazartesi katılayım o zaman kuralları da okuyum bel ölçüsü mu veriyoruz sadece kilo da var mi
sadece bel ölçüsünü pazartesi günü : ))
kızlar bende varım.
ne zamandır spora başlamamak için bahane üretiyordum.
topiği görünce çok mutlu oldum, artık hazırım
hoşgeldin canım : ))

Ben de spordan geliyorum bir buçuk saat step,aerobik ve zumba Dansı yaptık:)
harika :)
Bende varimm:)
Sadece gunluk sporumuzu mu yaziyoruz?
Herkese bol ter atmalar
evet sporumuzu günlük yazıyoruz : )
hoşgeldin :)

eline sağlık canım :)))

en guzeli leslie o zaman erigimm

benimkide tartiyla mezurayi atcakmis iliskimizi kiskanio

ooooo rakibemde gelmiss hosgelmiss 1 gun kaldi

kac kg verdin toplamda kuzumm
71 kilodan 58e düştüm şimdi 60larda dolanıyorum

hoşgeldin canım :))))

Dun firsat olmadi bende kendimi tanitim kisaca 6. Takimda yarisiyorum 7 ay olacak nerdeyse.. Toplamda 26 kg verdim mezuniyetime 4 kg kaldi.. 27 yasinda evliyim 6 yasinda bi oglum var..
oooooo harikaaa

Hoşbuldukkk :)
Kolay gelmedim bugünlere şimdi değerini bilmeye çalışıyorum
Hepimiz incecik ve sağlıklı olalım inşallah
zaten bence vermek değil,önemli olan korumak

bu önerin çok güzel canım

evet öyle yapayım en iyisi :))

tamamdır o zaman canım C CallanPinckney gelsin, daha da netleştir...

Ama liste topik'ine sadece C CallanPinckney yazsın bence, gün kapanınca listeyi yayınlar sadece
öyle yapayım,12de yayınların diğer topikte :))

benide yazın listenizee kilo sorunum yok sadece sıkılaşma CallanPinckney
harika hoşgeldin :)))

hoşgeldin canım :))
squat çok iyi :))

oo super vermissin 2 kgda hemen gider

harika olmuş canım bu şekilde ben çalıştığım için sıkıntı yaşıyacaktım.

hoş geldin canııımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…