- 25 Nisan 2015
- 4.519
- 11.844
- 36
- Konu Sahibi CallanPinckney
Dun firsat olmadi bende kendimi tanitim kisaca 6. Takimda yarisiyorum 7 ay olacak nerdeyse.. Toplamda 26 kg verdim mezuniyetime 4 kg kaldi.. 27 yasinda evliyim 6 yasinda bi oglum var..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hosgeldinn ayy sen zaten inceciksinn ne guzelKızlar ben de katılmak isterim.
Spor konusunda ciddi iddialıyım
Öncelikli amacım kilo kaybımı korumak ve sıkılaşmak...
Kalan son 3 kiloyu da vermek istiyorum.
Hedef kilom:47 güncel:50 diyelim.
Bel çevrem 62-63 cm gibi bir şeydi tam hatırlayamadım tekrar ölçüp yazarım.
Yani şuan için tek sorunum sımsıkı bir vücuda sahip olamamak.
pazartesi itibariyle başlıyorum.
Hepimize başarılar ve bol sporlu günler
Dun firsat olmadi bende kendimi tanitim kisaca 6. Takimda yarisiyorum 7 ay olacak nerdeyse.. Toplamda 26 kg verdim mezuniyetime 4 kg kaldi.. 27 yasinda evliyim 6 yasinda bi oglum var..
Hoşbuldukkk :)Hosgeldinn ayy sen zaten inceciksinn ne guzel
Bence uygundur canim.bence sabah kapatalim listeleri akşam giremeyen sabahtan bildirir saat 9dan sonrası bir sonraki güne devreder bazen çocukla sızıp kalıyorum ama sabah 7de hayata dönüyorum misal
Ben 12 diyorum..O zaman herkes tamam derse saat 09:00'da kapatalım eski listeyi, ne dersiniz kızlar
Bence uygundur canim.
Hatta ogle 12 de kapansin bigun oncenin listesi.
Calisanlarimiz var, sadece aksam yapabilecekler var.
Zaten sabah yapip bitirmiyoruz sporu, gun bitene kadar yapabiliyoruz..
12 sonrasi devretsin liste tarihi..
Sabah yazan arkadaslarin sporu dune ait, onlari 11 kasima ekleyelim derim.
Aslında burda da takımlar olsa güzel olacak daha yeni gelenler var bi taraftan spor yapanlar bi taraftan muhabbet devam ediyor Liste yapanın işi zor olacak :)
harikasın gerçekten canım.Dun firsat olmadi bende kendimi tanitim kisaca 6. Takimda yarisiyorum 7 ay olacak nerdeyse.. Toplamda 26 kg verdim mezuniyetime 4 kg kaldi.. 27 yasinda evliyim 6 yasinda bi oglum var..
Kızlar çoğunluk 09:00 diyor o zaman 09:00'da kapatalım listeyi, o saatten sonra eklemeyelim, yeni listeyi başlatalım
aynen katılıyorum canım belki sadece bildirim için başka bir topik açabiliriz, liste kapandığı anda tüm listeyi diğer tarafa kopyalarız, başka hiç bir şey yazmayız, diğer tarafta sadece listeler olur.
Yani diğer konuda her gün için sadece 1 mesaj olur o da liste mesajı
Kızlar ben de katılmak isterim.
Spor konusunda ciddi iddialıyım
Öncelikli amacım kilo kaybımı korumak ve sıkılaşmak...
Kalan son 3 kiloyu da vermek istiyorum.
Hedef kilom:47 güncel:50 diyelim.
Bel çevrem 62-63 cm gibi bir şeydi tam hatırlayamadım tekrar ölçüp yazarım.
Yani şuan için tek sorunum sımsıkı bir vücuda sahip olamamak.
pazartesi itibariyle başlıyorum.
Hepimize başarılar ve bol sporlu günler
Kesinlikle oyle olsun. Sonuclari ve listeyi ayri bir topikte yapalim.aynen katılıyorum canım belki sadece bildirim için başka bir topik açabiliriz, liste kapandığı anda tüm listeyi diğer tarafa kopyalarız, başka hiç bir şey yazmayız, diğer tarafta sadece listeler olur.
Kesinlikle oyle olsun. Sonuclari ve listeyi ayri bir topikte yapalim.
oglum kadar kilo vermisim evet canim tam 26 kgBEN BU MESAJI ALKIŞLARIM 26 KİLO MUUUUUUUUUUUU
kolay gelinmio tabi ac yatmak diye bisey var insallah kuzummHoşbuldukkk :)
Kolay gelmedim bugünlere şimdi değerini bilmeye çalışıyorum
Hepimiz incecik ve sağlıklı olalım inşallah
en iyisi baska topik listeyi bulana kadar kac sayfa gezdimmaynen katılıyorum canım belki sadece bildirim için başka bir topik açabiliriz, liste kapandığı anda tüm listeyi diğer tarafa kopyalarız, başka hiç bir şey yazmayız, diğer tarafta sadece listeler olur.
saol canimmmharikasın gerçekten canım.
Kuzucum seni burada görmek büyük onur :)
Bu sefer istediğin sıkı vücuda ulaşırsın umarım :)
abbowww 1200 ip atlamak mıGünaydın herkese
Sabah 7 de uyandım bugün ;
1200 sayı ip atlama 22 dakika sürdü 7.35 te evden çıktım
4200 adım yürüyüş 40 dakika
100 squat yaptım
günlük bildirimimi 17:00 den sonra yapabilirim işten gelip yapıyorum o saati bulur