- 24 Temmuz 2008
- 25.482
- 44.482
-
- Konu Sahibi CallanPinckney
Akşam bende yapcaktım ama yapamadım kızlar bir şey sorcam programları nerden izliyorsunuz ytani cd fln mı aldınız youtube da varmı varsa bana da link atabilir misiniz?
ben de öyle yapayımGünaydın ne çabuk kapattınız 11 Kasım'ı bende çalıştığım için dün akşam spor yaptım ve geceleri giremiyorum.. O zaman bende 12 kasım için yazayım
1. shoji = Leslie 3 mil, 30 squat,40 mekik = 60 dakika
Canim dun yaptiysan 11 kasim listesine ekle kendini.
Aksam giremeyenler ne yapacak?Canım siz bilirsiniz ama 23:59'da listeleri kapatalım bence çünkü iki liste aynı anda dönünce çok karışık oluyor
Canım siz bilirsiniz ama 23:59'da listeleri kapatalım bence çünkü iki liste aynı anda dönünce çok karışık oluyor
bence sabah kapatalim listeleri akşam giremeyen sabahtan bildirir saat 9dan sonrası bir sonraki güne devreder bazen çocukla sızıp kalıyorum ama sabah 7de hayata dönüyorum misalAksam giremeyenler ne yapacak?
Bi gun sonrasinami devredecekler?
Aslinda haklisin karisiklik olacagina devir daha mantikli.
hoşbulduk canım.harikaa : ))))
hoşgeldin cnm : ))) inşallah hedefine en kısa zamanda varırsın
vovvvv maşallah sana
hoşgeldin cnm : ))))
hoşgeldinnnnn : ))))
canım bel için leğen kemiğinin en üst kısmından filan ölçülür diye yazılıyordu ama ben herkesin bildiği yerden,yani belin en ince yerinden ölçü kabul edeceğim
:))))))))
hoşgeldin dağcı :))) miss callenetics :)))
akrepcim sen kilo mu aldın,54 kiloyla mezun oldun diye hatırlıyorum
hoşgeldiinn :)))
yürüyüş / leslie kesinlikle
hoşgeldin :)))
ilk sayfada cnm
katıl bakalım neler olacak :)))
basen için yürüyüş,eliptik bisiklet
hoşgeldin cnm : ))))
Canim dun yaptiysan 11 kasim listesine ekle kendini.
listeye bu şekilde eklendiğini bilmiyordum.ÖNCE DÜNÜ KAPATALIM, BUGÜN YENİ LİSTE İLE BAŞLAYALIM
11 KASIM 2015 SPOR YAPANLAR
1. yesa1 = tfocus stretch + 20 squat + 20 lunge + jillian level 3 = 58 dk
2. eriğim = 2*1 mile leslie expres +3 mile leslie=32+46= 78 dk
3. M Merve = Yürüyüş = 40 dk
4. gingercookkie = 50 dk. Taebo 25 dk. Koşu bandı fatburn 7.2 = 75 dk.
5. Mavibocuk = yürüyüş+leslie=40 dk+15dk= 55 dk
6.Callan = yürüyüş = 30 dk
7. begum75 = 1saat yuruyus,pesine 10 dk egzersiz = 70 dk
8. Daydream15 = 30 dakika kalori burn+16 dakika AB ripper = 46 dk
9. akrep33 = 90 dakika yuruyus.= 90 dk
10. Sevtal87 = 80 dk eliptik bisiklet+5 dk bel ve karın egz..= 85 dk
11. gamze42 = step,aerobik ve zumba = 90 dk
İLK GÜN 11 KİŞİ İLE LİSTEYİ KAPATTIK BRAVO KIZLARRRRRRRRRRRRR
@gamze42 canım alıntı yaparken hem baştaki quote kelimesini hem de sonraki quote kelimesini silelim
iki 90 dk spor yapan arkadaşlara dikkat edelim, zorlu rakip gibi görünüyor
Aksam giremeyenler ne yapacak?
Bi gun sonrasinami devredecekler?
Aslinda haklisin karisiklik olacagina devir daha mantikli.
en guzeli leslie o zaman erigimmHimm vermem gereken 25kg olduğuna gore şimdilik leslie gibi sporlar yapiyim
hadi inşallah yuruyus en güzeli ama daha fit olmak için bu ekler şart
Ayy benim de mezuram yok eşime bahsediyorum Bi sitede yarışa girdik Mezura lazım diye metreyle ölç diyor inşaat metresiyle
ooooo rakibemde gelmiss hosgelmiss 1 gun kaldiBende geleyim mi callan focus yapıyorum ama iki gün tatildeyim de regl izniolmadı alırsan benide tatil süremde Leslie yaparim
kac kg verdin toplamda kuzummaa bu arada biri nasıl zayıfladın diye sormuştu,ben burada ilk 5. takımla zayıflama yarısmasına girmiştim,orada meltem diye çok disiplinli bir arkadaş vardı,beni adam etti,asla taviz verdirmiyordu,porsiyonları da küçük tutturuyordu,spora da başladım,bu şekilde kasımdan şubata kadar 58e düştüm,sonra 58-62 o aralarda dolasıp durdum