♡ ツ spor yarışması 웃 유

Hosgeldinn ayy sen zaten inceciksinn ne guzel

bence sabah kapatalim listeleri akşam giremeyen sabahtan bildirir saat 9dan sonrası bir sonraki güne devreder bazen çocukla sızıp kalıyorum ama sabah 7de hayata dönüyorum misal
Bence uygundur canim.
Hatta ogle 12 de kapansin bigun oncenin listesi.
Calisanlarimiz var, sadece aksam yapabilecekler var.
Zaten sabah yapip bitirmiyoruz sporu, gun bitene kadar yapabiliyoruz..
12 sonrasi devretsin liste tarihi..
Sabah yazan arkadaslarin sporu dune ait, onlari 11 kasima ekleyelim derim.

Bence 9 daha iyi olur canım, dediğim gibi iki liste olayı çok karışık olur ama 9'a kadar spor yapan sayısı az olduğu için listeler karışmaz

valla bilemedim canım çoğunluk ne derse artık

Aslında burda da takımlar olsa güzel olacak daha yeni gelenler var bi taraftan spor yapanlar bi taraftan muhabbet devam ediyor Liste yapanın işi zor olacak :)

aynen katılıyorum canım belki sadece bildirim için başka bir topik açabiliriz, liste kapandığı anda tüm listeyi diğer tarafa kopyalarız, başka hiç bir şey yazmayız, diğer tarafta sadece listeler olur.

Yani diğer konuda her gün için sadece 1 mesaj olur o da liste mesajı

Kızlar çoğunluk 09:00 diyor o zaman 09:00'da kapatalım listeyi, o saatten sonra eklemeyelim, yeni listeyi başlatalım

Evet daha uygun olabilir :)

Çok mantıklı, Callan yeni bir konu açabilir, orası liste konusu olur hem geçmişe gidip son mesajı bulmak da sıkıntılı biraz :)

Kuzucum seni burada görmek büyük onur :)
Bu sefer istediğin sıkı vücuda ulaşırsın umarım :)

Kesinlikle oyle olsun. Sonuclari ve listeyi ayri bir topikte yapalim.

BEN BU MESAJI ALKIŞLARIM 26 KİLO MUUUUUUUUUUUU

oglum kadar kilo vermisim evet canim tam 26 kg

Hoşbuldukkk :)
Kolay gelmedim bugünlere şimdi değerini bilmeye çalışıyorum
Hepimiz incecik ve sağlıklı olalım inşallah
kolay gelinmio tabi ac yatmak diye bisey var insallah kuzumm

en iyisi baska topik listeyi bulana kadar kac sayfa gezdimm

harikasın gerçekten canım.
saol canimmm

Kuzucum seni burada görmek büyük onur :)
Bu sefer istediğin sıkı vücuda ulaşırsın umarım :)

Tatlım benim senin sayende tabi burayı keşfim :)
Beraber tekrar tam gaz kaldığımız yerden devam edicezzzz kimse tutmasın biziiiiii
Umarım beraber ulaşırız kuzum ne de olsa hedefe az kaldı

günlük bildirimimi 17:00 den sonra yapabilirim işten gelip yapıyorum o saati bulur

canım zaten ertesi gün 09:00 mı yoksa ertesi gün 12:00 mı diye tereddütte kaldık

yani mesela bugün 12 kasım, 13 kasım 09:00'a kadar ya da 13 kasım 12:00'a kadar listeye adımızı ekleyebileceğiz (12.sinde yaptığımız sporları)

Ben nedense hala 09:00'dan yanayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…