- 9 Nisan 2014
- 4.505
- 9.802
- 33
-
- Konu Sahibi CallanPinckney
- #2.001
arada ugrasan ya takıma cok motive şu sıralar, girebilirsin belki listeye3 hafya yine iyi ben 10aydır listeye giremiyorum:))))))))
Cnm bir ara bizim takımda kimse yoktu, sen yoktun,bizim tanıdık kızlar yoktu, toplight da pek girmiyordu, ben de toplighttan izin alıp 7. Takıma geçtim ama orada da listeye giremedim, şimdi orada burada, bir de zayıflama yarısması diyr bir baslık var orada da takılıyorumarada ugrasan ya takıma cok motive şu sıralar, girebilirsin belki listeye
hımm anladım canım eh kolay gelsin o zman :) ama bende toplight da simdi takımdayız surekli aklında olsunCnm bir ara bizim takımda kimse yoktu, sen yoktun,bizim tanıdık kızlar yoktu, toplight da pek girmiyordu, ben de toplighttan izin alıp 7. Takıma geçtim ama orada da listeye giremedim, şimdi orada burada, bir de zayıflama yarısması diyr bir baslık var orada da takılıyorum
Kesinlikle acik havada yürüyüş canimsu321 leslie yapıyorum demiştim başlarda sence Leslie mi dışarda yürüyüş mü?
ELENENLER
bu haftadanur haricinde herkes bildirim yapmış
canım sen neden yapmadın,oysa hergün yapıyorsun,yoksa izinli miydin, ben mi atladım
eminim geçerli bir mazeretin vardır
danur 1.hafta 190 dakika
2. hafta 187 dakika
3. hafta 263 dakika egzersiz yapmışsın ve 7 günün 5 günü mutlaka spor yapmışsın
senin gibi birinin bırakacağını sanmıyorum
kızlar hepinizin kayıtları elimin altında :)))
Tibet egzersizi ne Can'ım bilgi verir misinMerhaba mesajı yeni gördüm.Sporu bırakmadım.Kusura bakma ben geçen hafta çok yoğundum tibet egzersizlerim dışında pek bir şey yapamadım..Ben yarışma dışı mı kaldımDün ve bugün yaptıklarımı ekledim de..
Bahsettiğim egzersizin linki:Tibet egzersizi ne Can'ım bilgi verir misin
Çok faydalıymış Can'ım sagol bilgi verdiğin içinBahsettiğim egzersizin linki:
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/tibetin-genclik-pinari-5-hareket.169075/