♡ ツ spor yarışması 웃 유

İnşallah Can'ım benimde 31 kilo kaldı vermem gereken eşimde dolabını degişitir dedi belli bir para verecekmiş tam gaz aldım artık
Bu arada unuttum az once gecmis olsun tatlim.
Verirsin hic sıkıntı yapma tek gereken devamlılık. Yaa iste o büyük bir haz. Ben a dan z ye her seyimi verdim 48 bedendim yani simdi yeniledim mukemmel bi duygu

Bu arada unuttum az once gecmis olsun tatlim.
Verirsin hic sıkıntı yapma tek gereken devamlılık. Yaa iste o büyük bir haz. Ben a dan z ye her seyimi verdim 48 bedendim yani simdi yeniledim mukemmel bi duygu
Ben 52 beden giyiyordum inanır mısın şuan 42 beden oldum ama vermem lazım sagol Can'ım benim evet devamlılık bu arada ocak ayında yüzmeye başlıyorum çok mutluyum canım

"su321, post: 44084981, member: 650803"]14 Aralık Spor Yapanlar Listesi
1. kollontai => leslie 2 mile + 45 dk aerobik + 1 saat pilates = 135 dk
2.Su321= 45 dakika pilates 45 dakika koşu 1 saat pilates= 150 dakika. 3.miyav_su = 3 saat yürüyüş + 2 saat ağırlık :300 dk

14 Aralık Spor Yapanlar Listesi
2.Su321= 45 dakika pilates 45 dakika koşu 1 saat pilates= 150 dakika. 3.miyav_su = 3 saat yürüyüş + 2 saat ağırlık :300 dk
4.charmant=yuruyus= 120 dk.

Belki sana oyle geliyordur.
Bazen insan goremiyor kendini.
Birde aynaya bakinca tek basina yani normal gorunuyor insan kendine ama o toplu cekilen fotolar yok mu onlar her seyi meydana cikariyor
yok ya benim daha var zaten ideal kiloma göre de daha var 55 olmam lazım gerçi 36 38 bedene girdiğimde yetebilir şuan 38 40 oluyor

Baakkkk 55 olunca hatirlatirim ama size:))
hatırlat ya inşallah oluruz

ya ben havuza yazılacaktım burda beni vazgeçirdiler işte havuzlar pis olurmuş falan çok özeniyorum doğru dürüst yüzemiyorum bile önüme taş koydular benim
Can'ım havuzlar denetimli oluyor ve ben burada ki üniversitenin havuzuna gidicem Oray'a iş adamları doktorlar gidiyor sende öyle bir yere gidebilirsin

Can'ım havuzlar denetimli oluyor ve ben burada ki üniversitenin havuzuna gidicem Oray'a iş adamları doktorlar gidiyor sende öyle bir yere gidebilirsin
ay işte sıkıntı orda ben ilçede çalışıyorum çok küçük biyer değil ama güvenemedim ankaradaydım atanmadan önce orada bi yer bulmuştum falan içimde kaldı ya keşke güvenebilsem

14 Aralık Spor Yapanlar Listesi
4.charmant=yuruyus= 120 dk
5.callan=dans=50dkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…