- Konu Sahibi CallanPinckney
-
- #1.961
Evet sana katılıyorum benim ideal kilom 52 diyor ama ben 48 kg olmak istiyorum hangi kiloda mutluysan o kiloda ol canımBosver boy kilo oranini aynaya baktiginda iste budur ya diyorsan o zaman tamamdir.
Bu arada unuttum az once gecmis olsun tatlim.İnşallah Can'ım benimde 31 kilo kaldı vermem gereken eşimde dolabını degişitir dedi belli bir para verecekmiş tam gaz aldım artık
Aynen öyle canımEvet sana katılıyorum benim ideal kilom 52 diyor ama ben 48 kg olmak istiyorum hangi kiloda mutluysan o kiloda ol canım
Bende 55 olsam ağlarım sevinçten hayal edemiyorum daha 5 leri ucundan bile göremedim onu görsem bile ucarım yaniAh ah ben de 55i görebilsem sevinçten ağlayacağım :))
Ben 52 beden giyiyordum inanır mısın şuan 42 beden oldum ama vermem lazım sagol Can'ım benim evet devamlılık bu arada ocak ayında yüzmeye başlıyorum çok mutluyum canımBu arada unuttum az once gecmis olsun tatlim.
Verirsin hic sıkıntı yapma tek gereken devamlılık. Yaa iste o büyük bir haz. Ben a dan z ye her seyimi verdim 48 bedendim yani simdi yeniledim mukemmel bi duygu
Belki sana oyle geliyordur.Ay diyemiyorum ki ya inşallah birgün derim bende
Baakkkk 55 olunca hatirlatirim ama size:))Bende 55 olsam ağlarım sevinçten hayal edemiyorum daha 5 leri ucundan bile göremedim onu görsem bile ucarım yani
Yuzme butun vucudu calistiriyor yaa cok iyi olur.Ben 52 beden giyiyordum inanır mısın şuan 42 beden oldum ama vermem lazım sagol Can'ım benim evet devamlılık bu arada ocak ayında yüzmeye başlıyorum çok mutluyum canım
yok ya benim daha var zaten ideal kiloma göre de daha var 55 olmam lazımBelki sana oyle geliyordur.
Bazen insan goremiyor kendini.
Birde aynaya bakinca tek basina yani normal gorunuyor insan kendine ama o toplu cekilen fotolar yok mu onlar her seyi meydana cikariyor
hatırlat ya inşallah oluruzBaakkkk 55 olunca hatirlatirim ama size:))
ya ben havuza yazılacaktım burda beni vazgeçirdiler işte havuzlar pis olurmuş falan çok özeniyorum doğru dürüst yüzemiyorum bileYuzme butun vucudu calistiriyor yaa cok iyi olur.
Sende cok cok yol katetmissin ya masallh
Can'ım havuzlar denetimli oluyor ve ben burada ki üniversitenin havuzuna gidicem Oray'a iş adamları doktorlar gidiyor sende öyle bir yere gidebilirsinya ben havuza yazılacaktım burda beni vazgeçirdiler işte havuzlar pis olurmuş falan çok özeniyorum doğru dürüst yüzemiyorum bileönüme taş koydular benim
ay işte sıkıntı orda ben ilçede çalışıyorum çok küçük biyer değil ama güvenemedim ankaradaydım atanmadan önce orada bi yer bulmuştum falan içimde kaldı ya keşke güvenebilsemCan'ım havuzlar denetimli oluyor ve ben burada ki üniversitenin havuzuna gidicem Oray'a iş adamları doktorlar gidiyor sende öyle bir yere gidebilirsin
Ben mecbur güveniyorum çünkü çok istiyorum öğrenmek ve devam ettirmek istiyorum yüzme olursa yürüyüş yapmam zatenay işte sıkıntı orda ben ilçede çalışıyorum çok küçük biyer değil ama güvenemedim ankaradaydım atanmadan önce orada bi yer bulmuştum falan içimde kaldı ya keşke güvenebilsem
Boyun kaç cm cnmİnşallah Can'ım benimde 31 kilo kaldı vermem gereken eşimde dolabını degişitir dedi belli bir para verecekmiş tam gaz aldım artık
50 degil Can'ım 48 kg olmak istiyorum 96 kg dan 79 kiloya düştüm geriye 31 kg kaldıBoyun kaç cm cnm
162miş,hedefin 50 kilo harikaa
Ay maşallah sana50 degil Can'ım 48 kg olmak istiyorum 96 kg dan 79 kiloya düştüm geriye 31 kg kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?