-
- Konu Sahibi CallanPinckney
- #2.021
Dahamı zevkli yoksa daha mı Faydalı?Kesinlikle acik havada yürüyüş canim
selvosumm mezun olmuşsun ya tebrik ederim yeni farkettim ya süpersinGunaydinn kizlar
Her ikiside Can'ım hem zevkli hem faydalı açık havada yürüyüşDahamı zevkli yoksa daha mı Faydalı?
Yok canım sen çok güzel gidiyordun, bir mazeretin olduğunu anlamıştımMerhaba mesajı yeni gördüm.Sporu bırakmadım.Kusura bakma ben geçen hafta çok yoğundum tibet egzersizlerim dışında pek bir şey yapamadım..Ben yarışma dışı mı kaldımDün ve bugün yaptıklarımı ekledim de..
Callaneticste cok bosluklar var, before afterları gösteriyor, bazen önceden hareketi uxun uzun gösteriyor, 35 dakikada bitmesi gayet normal her zaman yapan biri için15 Aralik Spor Yapanlar
1. Su321= 1.5 saat yürüyüş ve 1 saat pilates=150 dakika
2. kollontai = leslie 2 mile + 60 dk pilates = 90 dk 3. Miyav_su = 1 saat yürüyüş+ 20 dk ip atlama + 2 saat ağırlık = 200 dk
3.danur=bacak çalışıldı=40 dk
4-Metebatur=Leslie 60'+60' Jessıca=120'
5-adelia=15 dk tempolu rampa cıkıs 18 dk mari winsor + callanetics 35 dk
Eskiden beri callan yaptığım için hareketleri bilen bir kişi için yarım saat daha erken bitmiş oluyor video*
yapabilen herkes yapsın bence 1 hafta icerisinde bacaklar sekil alıyo bende en etki eden kısım bacaklar oluyo genelde karın icin aynı seyi söyleyemicemCallaneticste cok bosluklar var, before afterları gösteriyor, bazen önceden hareketi uxun uzun gösteriyor, 35 dakikada bitmesi gayet normal her zaman yapan biri için
Evet cok etkiliyapabilen herkes yapsın bence 1 hafta icerisinde bacaklar sekil alıyo bende en etki eden kısım bacaklar oluyo genelde karın icin aynı seyi söyleyemicem
Bence açık havadaki daha faydalı ama belki bu konuda bigisi olan arkadaşlar vardırDahamı zevkli yoksa daha mı Faydalı?
hiiiç:) özel diyet yapan varmı burda ben sadece aksam gec yememeye dikkat ediyorum boyle yaparak ödemle karısık inceldim baya kilom gitti.Evet cok etkili
Ben zaten callan pinckneye hayranım
Hiç çaktırmıyorum değil mi :))))))))))
Can'ım çok teşekkür ederim yanlız bugün ben havadan Mıdır bilemedim çok yemek yedim bir tuhaf oldumMiyav_su seni tebrik ediyorum 200 dk benm haftalık sporun masallah
Karatayı örnek alıyorumhiiiç:) özel diyet yapan varmı burda ben sadece aksam gec yememeye dikkat ediyorum boyle yaparak ödemle karısık inceldim baya kilom gitti.
Neyse cnm olan olmuş,yarın hafif yeCan'ım çok teşekkür ederim yanlız bugün ben havadan Mıdır bilemedim çok yemek yedim bir tuhaf oldum
Evet Can'ım yarın dikkatli olucam dogruyu diyorsun ipin ucu kaçmaması lazımNeyse cnm olan olmuş,yarın hafif ye
Bir bırakırsan ipin ucu kaçar,amann dikkat et