- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.183
-
- Konu Sahibi CallanPinckney
- #2.041
Evet cnm haklısınGünaydın hanımlar
Yine sporlarınız harika,her sabah böyle spor yapan insanların var olduğunu bilmek beni mutlu ediyır
Sağlığımız vücudumuz için çok iyi bir şey yapıyoruz
Vucudun su gibi spora cok ihtiyacı var :)))
Fit günler :)))
Mefkurem sporun süresi yoğunluğu tabiki önemli ama en önemli şey "devamlılık"
Hayatta basarının sırrı devamlı olmak
saol kuzumm darisi basinaselvosumm mezun olmuşsun ya tebrik ederim yeni farkettim ya süpersin
yesa jessicayla Aran Nasıl?:)
Haha sabah biraz yapayım dedim yetişemiyorum kadına ya sinir etti beniOnun yeri hep kalbimde ama bu arada leslie yapıyorum canım ya neden bilmiyorum ama ona takıldım
Haha sabah biraz yapayım dedim yetişemiyorum kadına ya sinir etti beni
Hahah:)) bıraktım bıraktım dün oğlum Islak kek istedi bu ara ona taktı nedense bir dilim yedim sadece, önceki gün de poğaça yapmıştım sütüm çekmesin diye Bi lokma aldım.bişeyi farkettim ekmek normalde az yiyordum ama tamamen kestim 3 gündür Can'ım tatlı da istemiyor pek nedensesenin tatlı durumları nasıl gidiyor, bırakabildin mi rulokatları :):)
Hahah:)) bıraktım bıraktım dün oğlum Islak kek istedi bu ara ona taktı nedense bir dilim yedim sadece, önceki gün de poğaça yapmıştım sütüm çekmesin diye Bi lokma aldım sadece...bişeyi farkettim ekmek normalde az yiyordum ama tamamen kestim 3 gündür Can'ım tatlı da istemiyor pek nedense
Bırakırsın inşallah bence herşey yenilmeli ama ölçüsündeMaşallah canım valla darısı başıma benim de tatlıya zaafım var ahh onu bi bıraksam
Limonlu tarçınlı su iç Can'ım gün boyunca o Zaman Can'ın istemezMaşallah canım valla darısı başıma benim de tatlıya zaafım var ahh onu bi bıraksam
Ekmeği bırakmanı sevindim Can'ım insan gerçekten aramıyor ekmeğiHahah:)) bıraktım bıraktım dün oğlum Islak kek istedi bu ara ona taktı nedense bir dilim yedim sadece, önceki gün de poğaça yapmıştım sütüm çekmesin diye Bi lokma aldım.bişeyi farkettim ekmek normalde az yiyordum ama tamamen kestim 3 gündür Can'ım tatlı da istemiyor pek nedense