- 18 Eylül 2014
- 10.534
- 9.312
-
- Konu Sahibi baldan_madam
- #3.201
canım geçmiş olsun tekrar kimyasal gebelik mi geçirmiştin ? ben eylül ayında geçirdim üzerine ekim de adet oldum bi daha olmadım hemen hamile kalabildim emin ol vucut hamileliğe hazır artık çok var bu şekilde hamile kalan inşallah sana da nasip olurDeğerlerim düşmüş canım korunmayı düşünmüyorum ya düşükden sonra daha çabuk hamile kalınıyor haklısın zaten yaş oldu 32 i daha ne kadar beklim hemen ovulasyon testi siparişi veriyorum yapacak birşey yok hakkımızda hayırlısı
11. Hafta sonunda belli oluyor cinsiyet bide ayrıntılı ulrtasonda 13. Haftada kesin gorurÖzele gidiyorum evet ama bana da erken geldi muhtemelen bir sonraki sefere kalır ama çok emin konuştu kendinden
Evet canım kimyasal gebelikmiş peki ben beklimmi adet olmayı yoksa bu ayki yumurtlamayı değerlendireyimmi benim ilk kez oldu kimyasal gebelik iki gündür de kanamam devam ediyorcanım geçmiş olsun tekrar kimyasal gebelik mi geçirmiştin ? ben eylül ayında geçirdim üzerine ekim de adet oldum bi daha olmadım hemen hamile kalabildim emin ol vucut hamileliğe hazır artık çok var bu şekilde hamile kalan inşallah sana da nasip olur
Canım doktora gittim çikolata kistim büyümemiş korkulacak boyutta bir kistin Yok sesi bebeğin kesesini gördük çok şükürGeçmiş olsun canım.. Bende grip olmuştum ilk günler fena hem de.. İlaçta kullanamadım. Ama ıhlamur çayı içebiliyorsun hamileyken. Onu içtim ılık süy tarçınlı içtim. Sonra salep içebilirsin. Bol bol dinlenmen gerek. Portakal mandalina yemelisin ya da suyunu sıkıp içebilirsin. Çok çok açık çay içebilirsin. Sıcak tut kendini ılık duş al. Uzan uyu.. Başka türlü ilaçsız maalesef geçmiyor
Canım doktora gittim çikolata kistim büyümemiş korkulacak boyutta bir kistin Yok sesi bebeğin kesesini gördük çok şükür
Allahım iyilik versin canım, bebişin sağlıklı bir şekilde seninle olsun inşallah. Sarı şekilde benim de akıntım var da çok değil, ağrım yok. Doktorum, normal olabilir demişti. Ben de bazen tedirgin olsam da elimden bişey gelmeyeceği için Allah'a bırakıyorum. Bu cumartesi kontrolüm var, umarım her şey yolundadır. Sen daha önce bir acı yaşadığın için daha tedirginsin, Allahım bir daha yaşatmasın inşallah. Hepimiz sağlıcakla bebişlerimizi alırız kucağımıza inşallah. Duadan başka yapabileceğimiz bir şey yok.Kızlar günaydın hepinize. Dün bi kaç kez çok yoğun koyu sarı akıntım geldi. reglmiş gibi hepsinin aktığı anları hissettim, hatta acaba kanamamı oldu diye lavaboya merakla gittim her seferinde. Koku, kaşıntı vs. hiçbişe yok. Galiba sarılık kahveye dönecek ordanda kırmızılaşabilir falan diye kendimi hazırladım bile. Yatağa yattığımdada tüm karın bölgemde ağrı vardı. Sabah ola hayrola diye uyudum. Gece rüyamda güya wc de peçeteye silince kırmızıya dönük kanama bulaşıyo. Eyvah yine düşük yapıyorum diye ağlamaya başlıyorum. Ağlayarak uyandım. Dünün etkisiyle rüyayı gördüğümü düşünüyorum. Bebeğimi kaybetmeyi tabiki istemem ama bende inanılmaz düşük fobisi oluştu. Daha çok bundan korkuyorum sanırım. Mayısta yaşadığım düşük gece sabaha karşı 2,5 saat sürmüştü. Hatta büyük bi kısmını hatrlamıyorum. Acıdan şoka girdim sanırım. Eşim o geceyi anlattıkça nasıl hatrlamam diye hayret ettim. Tek hatrladığım eşimin ellerimi tutup çaresizce elimden hiçbişiy gelmiyo diye gözyaşı döküşü ... rabbim bidaha göstermesin inşallah. Rabbim kimseye yaşatmasın inşallah. Ben hayatımda böyle bi acı yaşamadım. Çok zordu ...
şuanlık akıntının devamı falan yok. Ama ben yinede enfeksiyon ihtimaline karşı yarına randevu aldım idrarda falan bakarlar sanırım. Bakalım hayrlısı inşallah.
Ya kızlarr ben bu hamileliğim de çok zorlanıyorum. Midem bi tuhaf sürekli aç ama iştahsızlık midem kazanıyor psikolojik olarak alışamadım hamile olmaya çok zor geliyo 7 ay kaldı doğdu çocuğa bakıp büyütmek kafayı yiycem çok isteyerek yaptım ama bütün psikolojim alt üst oldu. Üstüne birde lekelenme sürekli([/QUOTE=
Bende bu hamileligimde cok zorlaniyorum canim ilki cok rahatti ayni durumdayiz bende aclik hissediyorum ama hic bisi yiyesim gelmiyor yedikten sonrada midem bulaniyor acliktan basim donuyor dun gozum karardi kayinvaldeme geldim bende cocuga bakcak halim yok yemekde yapamiyorum
Lekelenmelerin ne renk niye gecmiyo acaba doktora ne zman gittin en son
Al benden de o kadar aynı şeyleri yaşıyorum eksiği yok fazlası varYa kızlarr ben bu hamileliğim de çok zorlanıyorum. Midem bi tuhaf sürekli aç ama iştahsızlık midem kazanıyor psikolojik olarak alışamadım hamile olmaya çok zor geliyo 7 ay kaldı doğdu çocuğa bakıp büyütmek kafayı yiycem çok isteyerek yaptım ama bütün psikolojim alt üst oldu. Üstüne birde lekelenme sürekli(
Yok canım beklemene gerek yok tabi değerin sifirlanmali ve rahim kontrolünü ol mutlaka herşey toparlamissa deneyebilirsin canımEvet canım kimyasal gebelikmiş peki ben beklimmi adet olmayı yoksa bu ayki yumurtlamayı değerlendireyimmi benim ilk kez oldu kimyasal gebelik iki gündür de kanamam devam ediyor
Amin canım inş darısı senin kistinin de küçülmesineÇok sevindim canım. Darısı kalp atışlarına :)
Perşembe günü randevum bakalım Dr ne diyecek pazar günü 51 e düşmüş dü daha ozaman kanamada tam açılmamışdı şimdi kanamada çok sınırlanmıştır inşallahYok canım beklemene gerek yok tabi değerin sifirlanmali ve rahim kontrolünü ol mutlaka herşey toparlamissa deneyebilirsin canım
Amin canım inş darısı senin kistinin de küçülmesine
Bende de kahve rengi lekelenme vardi.dr 200 mg progeston verdi günde 3 kez vaginal fitil gibi kullaniyorum. yan etkilerini daha az hissediyorum...5. Haftadan beridir var kahverengi ve hiç geçmiyor progestan verdi fakat mahvetti onuda bıraktım çok kötü hissediyorum kendimi
Bende de kahve rengi lekelenme vardi.dr 200 mg progeston verdi günde 3 kez vaginal fitil gibi kullaniyorum. yan etkilerini daha az hissediyorum...
Umarim bir an önce geçer .
Canım benimki alttan muayene etti. Tarihim son adet tarihime göre. Şuan 6+3 üm. Karından baktıysa görememiştir ama oluşmuştur bebişcanım günümüz yakın ben dün devlete gittim ama sadece kese oluşmuş dedi bebek görünmüyor dedi kan testi istedi 15 gün sonra gel dedi onuda yaptıramadım iş yerinde kurum değişikliği olunca. acaba benim bebeğim daha mı küçük ya kafama takıldı şimdi .. senin adet tarihine göre mi bu durumun
Bendeeeeprogestandan nefret ediyorum ..............
İnşallah sağlıkla kucağına alırsın canım :) benim de var bulantılarım. Hiç iştahım yok 1.5-2 kilo verdim bir haftada. Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin de bunlara katlanıcaz artıkbaldan_madam beni unutma bende vardım bırlıkte öğrendik hamileliğimiz s.a.t 12 ekim. Bulantılarım falan fena ama olsun şikayetçi değilim aylardr bekliyrum.ilkinin kalbi durdu bunda da kanmalarım var tehlikeli ama içim huzurlu.dualarınızla..