temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

canım geçmiş olsun tekrar kimyasal gebelik mi geçirmiştin ? ben eylül ayında geçirdim üzerine ekim de adet oldum bi daha olmadım hemen hamile kalabildim emin ol vucut hamileliğe hazır artık çok var bu şekilde hamile kalan inşallah sana da nasip olur

Ya kızlarr ben bu hamileliğim de çok zorlanıyorum. Midem bi tuhaf sürekli aç ama iştahsızlık midem kazanıyor psikolojik olarak alışamadım hamile olmaya çok zor geliyo 7 ay kaldı doğdu çocuğa bakıp büyütmek kafayı yiycem çok isteyerek yaptım ama bütün psikolojim alt üst oldu. Üstüne birde lekelenme sürekli (

Evet canım kimyasal gebelikmiş peki ben beklimmi adet olmayı yoksa bu ayki yumurtlamayı değerlendireyimmi benim ilk kez oldu kimyasal gebelik iki gündür de kanamam devam ediyor

Canım doktora gittim çikolata kistim büyümemiş korkulacak boyutta bir kistin Yok sesi bebeğin kesesini gördük çok şükür

Allahım iyilik versin canım, bebişin sağlıklı bir şekilde seninle olsun inşallah. Sarı şekilde benim de akıntım var da çok değil, ağrım yok. Doktorum, normal olabilir demişti. Ben de bazen tedirgin olsam da elimden bişey gelmeyeceği için Allah'a bırakıyorum. Bu cumartesi kontrolüm var, umarım her şey yolundadır. Sen daha önce bir acı yaşadığın için daha tedirginsin, Allahım bir daha yaşatmasın inşallah. Hepimiz sağlıcakla bebişlerimizi alırız kucağımıza inşallah. Duadan başka yapabileceğimiz bir şey yok.

Son düzenleme:
Al benden de o kadar aynı şeyleri yaşıyorum eksiği yok fazlası var

Evet canım kimyasal gebelikmiş peki ben beklimmi adet olmayı yoksa bu ayki yumurtlamayı değerlendireyimmi benim ilk kez oldu kimyasal gebelik iki gündür de kanamam devam ediyor
Yok canım beklemene gerek yok tabi değerin sifirlanmali ve rahim kontrolünü ol mutlaka herşey toparlamissa deneyebilirsin canım

Yok canım beklemene gerek yok tabi değerin sifirlanmali ve rahim kontrolünü ol mutlaka herşey toparlamissa deneyebilirsin canım
Perşembe günü randevum bakalım Dr ne diyecek pazar günü 51 e düşmüş dü daha ozaman kanamada tam açılmamışdı şimdi kanamada çok sınırlanmıştır inşallah

5. Haftadan beridir var kahverengi ve hiç geçmiyor progestan verdi fakat mahvetti onuda bıraktım çok kötü hissediyorum kendimi

5. Haftadan beridir var kahverengi ve hiç geçmiyor progestan verdi fakat mahvetti onuda bıraktım çok kötü hissediyorum kendimi
Bende de kahve rengi lekelenme vardi.dr 200 mg progeston verdi günde 3 kez vaginal fitil gibi kullaniyorum. yan etkilerini daha az hissediyorum...

Umarim bir an önce geçer .

Canım benimki alttan muayene etti. Tarihim son adet tarihime göre. Şuan 6+3 üm. Karından baktıysa görememiştir ama oluşmuştur bebiş

İnşallah sağlıkla kucağına alırsın canım :) benim de var bulantılarım. Hiç iştahım yok 1.5-2 kilo verdim bir haftada. Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin de bunlara katlanıcaz artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…