- Konu Sahibi sunshine__
- #81.421
Nasil bir modelGeçmiş olsun ben de bu düşmeler yüzünden çocuk odası aldım yer yatağına geçiş yapıcaz inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasil bir modelGeçmiş olsun ben de bu düşmeler yüzünden çocuk odası aldım yer yatağına geçiş yapıcaz inşallah
Bizim beli sırtı ağrıtıyorsa çocuğun da öyle olur yatak lazım bence illakiGeçmiş olsun. Neden yerde yatırmıyorsun ki? Bi yorgan atacaksın tamam. Benim çocuklar masrafsız büyüyor![]()
Bizim kizindi
Doğum günleri karıştıBizim kizindi
Ayyy maşallah yaa, yaşına geldi yavrularımız. Sağlıkla büyüsün inşallah, nice güzel yaşları olsunAy bitti bugun guzel gecti
Şaşaali degilfi susleme biraz amator uyumsuzdu ikramliklarim cok iyiydi ortam guzrldi.
Çiçeğim, ben gündüz uykularini yere yorgan atıyorum iki tane çift kat yapıyorum onda yatırıyorum. İçim rahat ediyor, gittiğim yerde de öyle yatıyorum. Wellgro var bende ama bence şu anda o da işlevsiz. Atsa atar kendini arkadan tutmasam.Kizım yine yataktan dustusabahtan beri perisan haldeyiz.butun gece hic uyumadi zaten nefes alamadigindan bir de üstüne bu.pes ettim artik wellgro alicam gec kaldim belki de bilmiyorum
Aliskanligimiz yok ben yatamiyorumGeçmiş olsun. Neden yerde yatırmıyorsun ki? Bi yorgan atacaksın tamam. Benim çocuklar masrafsız büyüyor![]()
Gece canim gündüz sıkınti olmuyor.gece bizim yatakta yatiyor ya problem o.alicam sanirim artik baska yolu yok gibiÇiçeğim, ben gündüz uykularini yere yorgan atıyorum iki tane çift kat yapıyorum onda yatırıyorum. İçim rahat ediyor, gittiğim yerde de öyle yatıyorum. Wellgro var bende ama bence şu anda o da işlevsiz. Atsa atar kendini arkadan tutmasam.
V15s detect submarineHangi model v12 hazne kucuk hafif gen 35
Ben seni alıntıladım sandım hatlar karıştıBizim kizindi
Vallahi ben yatağı duvara yapıştırdım, duvar tarafına yastık koydum. Ayak tarafına wellgro aldım, diğer yanda biz varız zaten. Benim aşırı hareketli findigima şimdilik çözümüm bu. Yatak odası perşembe pazarı gibi ama napim. Gece böyle yatıyoruz.Gece canim gündüz sıkınti olmuyor.gece bizim yatakta yatiyor ya problem o.alicam sanirim artik baska yolu yok gibi
Yaaa ahahahah kızlar bende devreler yandı. Kusura bakmayınıızBenim kızın dogumgününe daha 1 ay var nerdeysearalik sonu canjm.tam gününde degil de 31 inde mi yapsam diye dusunuyorum hatta
Doğru doğru. Uykusuztan beyin bulanması yaşamısımBizim kizindi
Erken yaptığın içindir muhtemelen canım. Aynı gun yapsan taşır belkii. Lastik tokayla da sabitlediklerini görmüştüm bir videoda ama onu bulamadım. Bulsaydım onu da atacaktımBiz de çift taraflı bantla yapıştırmıştık ama indiler sonra. Hemen yapıp foto çekicen o zaman. Akşamdan sabaha taşımıyor bant ya da biz beceremedik.
Yorganın üstünde park yatağın iç yatağı var. Ama ondan inip geri çıkabiliyor tabi. Kızımı da böyle büyüttüm. Onda emzirdiğim için ikimiz yerde yatıyorduk. Sonra montessori yatak aldık. Oğlana da alıcam ama fırsat olmadı bi türlü.Bizim beli sırtı ağrıtıyorsa çocuğun da öyle olur yatak lazım bence illaki
Bebekken kullandık. Aylardır kullanmıyoruz. Arkadaşıma verdim. Dün doğdu bebeği.Park beşiği kullanan varmı
Beşik kenarda duruyor alt kademede
Ama oğlum korkuyor içinde uyumaya çok ağlıyor elimizi tutuyor ortamızda yatıyoruz bizde düşmesin diye banada alıştı sanırım gece birlikte yatmaya acilen yatakları ayırmamız lazım ayıramadık
Ağustos sonu tatile gidene kadar orda yattı, ezeriz diye aramıza almaya korktuk. Tatile gittiğimizde de 3-4 otel değiştirdik bazıları çok soğuktu park yatakta yatırmaya korktum üşür diye yanımızda yatmaya başladı böylece. Evde bazen park yatakta bazen yanımızda yatıyor. Şu ara diş sıkıntısından hep yanımızda desem yeridirPark beşiği kullanan varmı
Beşik kenarda duruyor alt kademede
Ama oğlum korkuyor içinde uyumaya çok ağlıyor elimizi tutuyor ortamızda yatıyoruz bizde düşmesin diye banada alıştı sanırım gece birlikte yatmaya acilen yatakları ayırmamız lazım ayıramadık
Bana doktor özellikle aç karına verirsen daha hızlı emilim olduğundan ateşi daha erken düşer demişti ben sulandırıp veriyordum biberonla ozamanda yarım saate değilde bir saate ancak etki edermişKizlar biraz önce calpol verdim.calpolun ardindan mama verdim.oksürük baslayinca aç karna vermemeli miydim acaba diye düsündürdü.bir sey olms mudur ya hic dusunemedim ac tok karna.mamadan sonra uyku moduna gecer veremem diye önce vermistim