• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    333
1000025228.webp

Bu canım kelebek mobilyanın

Kizım yine yataktan dustu 😔 sabahtan beri perisan haldeyiz.butun gece hic uyumadi zaten nefes alamadigindan bir de üstüne bu.pes ettim artik wellgro alicam gec kaldim belki de bilmiyorum
Çiçeğim, ben gündüz uykularini yere yorgan atıyorum iki tane çift kat yapıyorum onda yatırıyorum. İçim rahat ediyor, gittiğim yerde de öyle yatıyorum. Wellgro var bende ama bence şu anda o da işlevsiz. Atsa atar kendini arkadan tutmasam.

Çiçeğim, ben gündüz uykularini yere yorgan atıyorum iki tane çift kat yapıyorum onda yatırıyorum. İçim rahat ediyor, gittiğim yerde de öyle yatıyorum. Wellgro var bende ama bence şu anda o da işlevsiz. Atsa atar kendini arkadan tutmasam.
Gece canim gündüz sıkınti olmuyor.gece bizim yatakta yatiyor ya problem o.alicam sanirim artik baska yolu yok gibi

Gece canim gündüz sıkınti olmuyor.gece bizim yatakta yatiyor ya problem o.alicam sanirim artik baska yolu yok gibi
Vallahi ben yatağı duvara yapıştırdım, duvar tarafına yastık koydum. Ayak tarafına wellgro aldım, diğer yanda biz varız zaten. Benim aşırı hareketli findigima şimdilik çözümüm bu. Yatak odası perşembe pazarı gibi ama napim. Gece böyle yatıyoruz.

Ben bunu daha önce de yazdım galiba bir dejavu oldum.😂

Benim kızın dogumgününe daha 1 ay var nerdeyse 😁 aralik sonu canjm.tam gününde degil de 31 inde mi yapsam diye dusunuyorum hatta
Yaaa ahahahah kızlar bende devreler yandı. Kusura bakmayınıız 😄 aralık sonuysa öyle de yapabilirsin. Benimkini de annemler hep 31 aralıkta kutlar, butun milleti toplar yeni yıla kalabalıkcana girerdik. Klasik doğum gunu susmeleri olmazdı bizim evde. Hep yılbası susleri, köpükler falan olurdu. Ah ne hosuma giderdiii 🥹 artık öyle kutlamıyor annem. Niyekine acaba 🤔😄

Doğru doğru. Uykusuztan beyin bulanması yaşamısım 😄😄
Biz de çift taraflı bantla yapıştırmıştık ama indiler sonra. Hemen yapıp foto çekicen o zaman. Akşamdan sabaha taşımıyor bant ya da biz beceremedik.
Erken yaptığın içindir muhtemelen canım. Aynı gun yapsan taşır belkii. Lastik tokayla da sabitlediklerini görmüştüm bir videoda ama onu bulamadım. Bulsaydım onu da atacaktım

Bizim beli sırtı ağrıtıyorsa çocuğun da öyle olur yatak lazım bence illaki
Yorganın üstünde park yatağın iç yatağı var. Ama ondan inip geri çıkabiliyor tabi. Kızımı da böyle büyüttüm. Onda emzirdiğim için ikimiz yerde yatıyorduk. Sonra montessori yatak aldık. Oğlana da alıcam ama fırsat olmadı bi türlü.

Park beşiği kullanan varmı
Beşik kenarda duruyor alt kademede
Ama oğlum korkuyor içinde uyumaya çok ağlıyor elimizi tutuyor ortamızda yatıyoruz bizde düşmesin diye banada alıştı sanırım gece birlikte yatmaya acilen yatakları ayırmamız lazım ayıramadık

Ama oğlum korkuyor içinde uyumaya çok ağlıyor elimizi tutuyor ortamızda yatıyoruz bizde düşmesin diye banada alıştı sanırım gece birlikte yatmaya acilen yatakları ayırmamız lazım ayıramadık
Bebekken kullandık. Aylardır kullanmıyoruz. Arkadaşıma verdim. Dün doğdu bebeği.

Ağustos sonu tatile gidene kadar orda yattı, ezeriz diye aramıza almaya korktuk. Tatile gittiğimizde de 3-4 otel değiştirdik bazıları çok soğuktu park yatakta yatırmaya korktum üşür diye yanımızda yatmaya başladı böylece. Evde bazen park yatakta bazen yanımızda yatıyor. Şu ara diş sıkıntısından hep yanımızda desem yeridir

Kizlar biraz önce calpol verdim.calpolun ardindan mama verdim.oksürük baslayinca aç karna vermemeli miydim acaba diye düsündürdü.bir sey olms mudur ya hic dusunemedim ac tok karna.mamadan sonra uyku moduna gecer veremem diye önce vermistim
Bana doktor özellikle aç karına verirsen daha hızlı emilim olduğundan ateşi daha erken düşer demişti ben sulandırıp veriyordum biberonla ozamanda yarım saate değilde bir saate ancak etki edermiş

Back