- 24 Aralık 2014
- 1.366
- 896
-
- Konu Sahibi baldan_madam
- #3.181
Hadi yaa hayirlisi canim cok dua et ins sorunsuz olur dusuk gerceklestiyse degerin dusmesi de guzel cunku deger dusmezse ameliyatla aliyorlar cok zor oluyorBaktı canım değerim 51 e düşmüş kanamada yoğunlaştı zaten
canım günümüz yakın ben dün devlete gittim ama sadece kese oluşmuş dedi bebek görünmüyor dedi kan testi istedi 15 gün sonra gel dedi onuda yaptıramadım iş yerinde kurum değişikliği olunca. acaba benim bebeğim daha mı küçük ya kafama takıldı şimdi .. senin adet tarihine göre mi bu durumun
Canim insallah bir sikinti olmaz bende de oluyor arada sari akinti ama bir gunde bitiyor geciyor buyuk ihtimal enfeksiyon gibi birseyden oluyir ama hafif olduğu icin kasinti yanma yok bol su ic gun boyunca neye kaygilansak ruyalar onlar oluyor inan ben dizi ceviriyorum ruyamdaKızlar günaydın hepinize. Dün bi kaç kez çok yoğun koyu sarı akıntım geldi. reglmiş gibi hepsinin aktığı anları hissettim, hatta acaba kanamamı oldu diye lavaboya merakla gittim her seferinde. Koku, kaşıntı vs. hiçbişe yok. Galiba sarılık kahveye dönecek ordanda kırmızılaşabilir falan diye kendimi hazırladım bile. Yatağa yattığımdada tüm karın bölgemde ağrı vardı. Sabah ola hayrola diye uyudum. Gece rüyamda güya wc de peçeteye silince kırmızıya dönük kanama bulaşıyo. Eyvah yine düşük yapıyorum diye ağlamaya başlıyorum. Ağlayarak uyandım. Dünün etkisiyle rüyayı gördüğümü düşünüyorum. Bebeğimi kaybetmeyi tabiki istemem ama bende inanılmaz düşük fobisi oluştu. Daha çok bundan korkuyorum sanırım. Mayısta yaşadığım düşük gece sabaha karşı 2,5 saat sürmüştü. Hatta büyük bi kısmını hatrlamıyorum. Acıdan şoka girdim sanırım. Eşim o geceyi anlattıkça nasıl hatrlamam diye hayret ettim. Tek hatrladığım eşimin ellerimi tutup çaresizce elimden hiçbişiy gelmiyo diye gözyaşı döküşü ... rabbim bidaha göstermesin inşallah. Rabbim kimseye yaşatmasın inşallah. Ben hayatımda böyle bi acı yaşamadım. Çok zordu ...
şuanlık akıntının devamı falan yok. Ama ben yinede enfeksiyon ihtimaline karşı yarına randevu aldım idrarda falan bakarlar sanırım. Bakalım hayrlısı inşallah.
Zencefil ile bal yiyebilirsin canim nane limona bile dozu fazla icilmemeli diyorlar sıcak tut vucudunu bol bol terle atlatmak icinKizlar selamben çok fena grip oldum. Bogazim da şişti. Bugun icin işten izin aldim ama ilacsiz nasil iyilesicem bilmiyorum. Ben normalde yilda en az 3-4 kez hasta olup antibiyotik kullanan biriydim. Simdi nasil geciricem bilmiyorum. Onerileriniz var mi? Malum adacayi falan da icemiyorum zor durumdayim
Cok tesekkur ederim canim simdi hemen yapip yiyim. Bitki cayi icememek cok kotu gercektenZencefil ile bal yiyebilirsin canim nane limona bile dozu fazla icilmemeli diyorlar sıcak tut vucudunu bol bol terle atlatmak icin
Kizlar selamben çok fena grip oldum. Bogazim da şişti. Bugun icin işten izin aldim ama ilacsiz nasil iyilesicem bilmiyorum. Ben normalde yilda en az 3-4 kez hasta olup antibiyotik kullanan biriydim. Simdi nasil geciricem bilmiyorum. Onerileriniz var mi? Malum adacayi falan da icemiyorum zor durumdayim
ah canım benim yaaa inan gözlerim doldu düşük hikayeni okuyuncaKızlar günaydın hepinize. Dün bi kaç kez çok yoğun koyu sarı akıntım geldi. reglmiş gibi hepsinin aktığı anları hissettim, hatta acaba kanamamı oldu diye lavaboya merakla gittim her seferinde. Koku, kaşıntı vs. hiçbişe yok. Galiba sarılık kahveye dönecek ordanda kırmızılaşabilir falan diye kendimi hazırladım bile. Yatağa yattığımdada tüm karın bölgemde ağrı vardı. Sabah ola hayrola diye uyudum. Gece rüyamda güya wc de peçeteye silince kırmızıya dönük kanama bulaşıyo. Eyvah yine düşük yapıyorum diye ağlamaya başlıyorum. Ağlayarak uyandım. Dünün etkisiyle rüyayı gördüğümü düşünüyorum. Bebeğimi kaybetmeyi tabiki istemem ama bende inanılmaz düşük fobisi oluştu. Daha çok bundan korkuyorum sanırım. Mayısta yaşadığım düşük gece sabaha karşı 2,5 saat sürmüştü. Hatta büyük bi kısmını hatrlamıyorum. Acıdan şoka girdim sanırım. Eşim o geceyi anlattıkça nasıl hatrlamam diye hayret ettim. Tek hatrladığım eşimin ellerimi tutup çaresizce elimden hiçbişiy gelmiyo diye gözyaşı döküşü ... rabbim bidaha göstermesin inşallah. Rabbim kimseye yaşatmasın inşallah. Ben hayatımda böyle bi acı yaşamadım. Çok zordu ...
şuanlık akıntının devamı falan yok. Ama ben yinede enfeksiyon ihtimaline karşı yarına randevu aldım idrarda falan bakarlar sanırım. Bakalım hayrlısı inşallah.
Ihlamur icildigini bilmiyordum canim cok tesekkur ederim tavsiyelerin icin, uygulayacagim hepsiniGeçmiş olsun canım.. Bende grip olmuştum ilk günler fena hem de.. İlaçta kullanamadım. Ama ıhlamur çayı içebiliyorsun hamileyken. Onu içtim ılık süy tarçınlı içtim. Sonra salep içebilirsin. Bol bol dinlenmen gerek. Portakal mandalina yemelisin ya da suyunu sıkıp içebilirsin. Çok çok açık çay içebilirsin. Sıcak tut kendini ılık duş al. Uzan uyu.. Başka türlü ilaçsız maalesef geçmiyor
Ihlamur icildigini bilmiyordum canim cok tesekkur ederim tavsiyelerin icin, uygulayacagim hepsiniGeçmiş olsun canım.. Bende grip olmuştum ilk günler fena hem de.. İlaçta kullanamadım. Ama ıhlamur çayı içebiliyorsun hamileyken. Onu içtim ılık süy tarçınlı içtim. Sonra salep içebilirsin. Bol bol dinlenmen gerek. Portakal mandalina yemelisin ya da suyunu sıkıp içebilirsin. Çok çok açık çay içebilirsin. Sıcak tut kendini ılık duş al. Uzan uyu.. Başka türlü ilaçsız maalesef geçmiyor
Ihlamur icildigini bilmiyordum canim cok tesekkur ederim tavsiyelerin icin, uygulayacagim hepsini
Aynen öyle canım bakalım inşallah hayrlısı ne ise o olsun. Sende haber et durumu duyarsın inşallah bebeciğiniah canım benim yaaa inan gözlerim doldu düşük hikayeni okuyuncaşimdi anlıyorum şuan bukadar neden güçlü olduğunu herşeye hazırlıklı olmak lazım tavrını, Allahım birdaha yaşatmasın inşallah sana da bizede bunu , akıntında inşallah enfeksiyondur canım, benimde nadiren oluyo sapsarı akıntım, ama ağrısız, doktora gitmen iyi olacak aklında soru kalmaz hiç olmazsa,benimde bugün 4 de randevum var tahlıl sonuclarm cıkacak ona bakacak ve inşallah beişimin pıtpıtlarını birdaha duyacağız, dualarım seninle canım
Evet canim oyle yapiyorum rica edince kabul ediyolar niye bosuna dunyanin parasini vereyimki.canım tahlillerini devlette yaptırıp özele mi gösteriyorsun özel kabul ediyor mu ben hala özelde bir doktor bulamadım kendime...
Cnm mrb bnde ankaradayım cukurambar besa kule de tolga ecemiş var herkes ona iyi deyince bende geldim 2. Kontrolum gayet ilgili tavsiye ederim tahlillerimi devlette yaptırıyorum muayene de özelMerhaba arkadaşlar bende şu anda 7 haftalık hamileyim. Rabbim bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. :) Ben henüz doktor seçimimi yapamadım çok kararsızım. Ankarada olupta doktor tavsiyesi verebilecek olanlar var mı? özel devlet hiç farketmez..
Bizde var canım ilaç da rapor da yazıyor.Kurum doktorları hala varmı canım en son ilaç yazamıyoruz diye ayrılmıştı bir tanıdığımız.
Canım geçmiş olsun. Panik yapma bende de oluyor arada. Hatta dün biraz da kahveye yakın oldu rengi hemen yattım kalkmadım bütün gün hiç sonrakiler nırmale döndü hemen. Yorgunluk stres herşey etkiliyor malesef bu dönemlerde. İyi yapmışsın randevu almakla en azından doktordan duyarsın sorun olmadığını için rahatlar. Dediğin gibi herşey rüyamıza giriyor. Dün gece ben de aynı rüyaları gördüm. En azından kafan rahatlar. İçini ferah tut güzel haberlerini bekliyoruzKızlar günaydın hepinize. Dün bi kaç kez çok yoğun koyu sarı akıntım geldi. reglmiş gibi hepsinin aktığı anları hissettim, hatta acaba kanamamı oldu diye lavaboya merakla gittim her seferinde. Koku, kaşıntı vs. hiçbişe yok. Galiba sarılık kahveye dönecek ordanda kırmızılaşabilir falan diye kendimi hazırladım bile. Yatağa yattığımdada tüm karın bölgemde ağrı vardı. Sabah ola hayrola diye uyudum. Gece rüyamda güya wc de peçeteye silince kırmızıya dönük kanama bulaşıyo. Eyvah yine düşük yapıyorum diye ağlamaya başlıyorum. Ağlayarak uyandım. Dünün etkisiyle rüyayı gördüğümü düşünüyorum. Bebeğimi kaybetmeyi tabiki istemem ama bende inanılmaz düşük fobisi oluştu. Daha çok bundan korkuyorum sanırım. Mayısta yaşadığım düşük gece sabaha karşı 2,5 saat sürmüştü. Hatta büyük bi kısmını hatrlamıyorum. Acıdan şoka girdim sanırım. Eşim o geceyi anlattıkça nasıl hatrlamam diye hayret ettim. Tek hatrladığım eşimin ellerimi tutup çaresizce elimden hiçbişiy gelmiyo diye gözyaşı döküşü ... rabbim bidaha göstermesin inşallah. Rabbim kimseye yaşatmasın inşallah. Ben hayatımda böyle bi acı yaşamadım. Çok zordu ...
Değerlerim düşmüş canım korunmayı düşünmüyorum ya düşükden sonra daha çabuk hamile kalınıyor haklısın zaten yaş oldu 32 i daha ne kadar beklim hemen ovulasyon testi siparişi veriyorum yapacak birşey yok hakkımızda hayırlısıHadi yaa hayirlisi canim cok dua et ins sorunsuz olur dusuk gerceklestiyse degerin dusmesi de guzel cunku deger dusmezse ameliyatla aliyorlar cok zor oluyorbirde canim doktorlar korun diyor ama sanki korunmayanlar daha cabuk hamile kaliyor tekrar bir araştır istersen