• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Canım affedersin ama benim kabızlık problemim var. Ne zaman biraz zorlarsam kanama kırmızıya dönüyor. Senin var mı öyle bir durumun?
Kabızlık var hemoroid de var ama kanama olmuyor bende. Onunla alakalı değil çünkü silerken anlıyorum nereden geldiğini ve wcye çıkmadığım günlerde bile kanamam devam ediyor

Bence makimeler sağamıyor. Oğlum cuk cuk emiyor 😅 makineye sorsan 20 25 ml 😅 bir de her iki göğsümü veriyorum 20 dk 20 dk
Evet ben de öyle, chatgbt’ye sorduğumda let down refleksi diyor yani bebek gibi uyaramıyor makine bazı kişileri, bazılarında sorun olmuyor 90-100 cc çıkıyor ama bizde yeterince uyaramadığı için çıkmıyormuş. Ebeler de ordan çıkana bakma demişti. Şimdi sadece her gün sütüm belki biraz daha artar diye sağım yapmaya çalışıyorum

Evet ben de öyle, chatgbt’ye sorduğumda let down refleksi diyor yani bebek gibi uyaramıyor makine bazı kişileri, bazılarında sorun olmuyor 90-100 cc çıkıyor ama bizde yeterince uyaramadığı için çıkmıyormuş. Ebeler de ordan çıkana bakma demişti. Şimdi sadece her gün sütüm belki biraz daha artar diye sağım yapmaya çalışıyorum
Aynen ben de o yüzden sağıyorum
Bir de 20lik dişim çürümüş hafiften ağrıyacak gibi hissediyorum 😔 olur da çektirmek zorunda kalırsam en azından bebeğe veririm sağdıklarımı morfin vücuttan atılana kadar 😔 gerçi sağdıklarımı hep önsüt ama napıyım

Aynen ben de o yüzden sağıyorum
Bir de 20lik dişim çürümüş hafiften ağrıyacak gibi hissediyorum 😔 olur da çektirmek zorunda kalırsam en azından bebeğe veririm sağdıklarımı morfin vücuttan atılana kadar 😔 gerçi sağdıklarımı hep önsüt ama napıyım
Çok geçmiş olsun:(

Aman 30 çıktı iki göğüsten ama göğsümü sıkıyorum yüzüme kadar fışkırıyor ben çözemedim bu işi
Benimde öyle 30 u zar zor cıkarıyoruz elle sağım yapıyo eşim o zamanında inek sağmış tekniği aynı bızt bızt komedi oluyo😁 emmeleri güçlü sütüm akıyo imkansız az olması diyorum doymasa uyumaz çiş dolmaz felan🙄

Benimde öyle 30 u zar zor cıkarıyoruz elle sağım yapıyo eşim o zamanında inek sağmış tekniği aynı bızt bızt komedi oluyo😁 emmeleri güçlü sütüm akıyo imkansız az olması diyorum doymasa uyumaz çiş dolmaz felan🙄
Evet ben de anlamıyorum bunu günde en az 6 bezimiz oluyor ki 3-4 saat aralıklarla. Pompa sağmıyor demek ki

Emiyordur ya bebişler çok daha fazla uyarım yapıyor
Bazen yeni emiyor sütüm yok biliyorum ağlıyor boş göğsümü veripte eme eme süt getirdiğini şahit oldum. Tükürüklerindeki salgılar memeyi uyarıyor ve hemen süt üretiliyor. Bunu cidden sağım makineleri sağlayamaz. Ya da elleriyle dokundukları resmen masaj hareketleri yapıyorlar sütün inmesi için bu da tamamen içgüdüsel bi refleks. Bebekler kendi işlerini görüyorlsr yani 😊

Arkadaşlar bebeğimi çarşamba günü sünnet ettirdik . Antibiyotik krem kullanımından sonra beze yapışmasın diye ne yaptınız öneriniz var mı? Birde iki bezdir dikişlerinden kan geliyor . Eklediğim fotoğraftaki gibi gözüküyor. Sizce normal mi.

Eklentiler

• IMG_2627.jpeg
    IMG_2627.jpeg
    125,4 KB · Görüntüleme: 35
Arkadaşlar bebeğimi çarşamba günü sünnet ettirdik . Antibiyotik krem kullanımından sonra beze yapışmasın diye ne yaptınız öneriniz var mı? Birde iki bezdir dikişlerinden kan geliyor . Eklediğim fotoğraftaki gibi gözüküyor. Sizce normal mi.
Bize doktorumuz şu kremi beze bolca sıkıp yayın demisti pipinin geldigi on bolume ayni zamanda pipinin ustune de sıktırdı hic yapışma olmadı

Eklentiler

• 600D158E-A8BD-4FBB-8625-B12DF22B91A1.jpeg
    600D158E-A8BD-4FBB-8625-B12DF22B91A1.jpeg
    71 KB · Görüntüleme: 34
Bazen yeni emiyor sütüm yok biliyorum ağlıyor boş göğsümü veripte eme eme süt getirdiğini şahit oldum. Tükürüklerindeki salgılar memeyi uyarıyor ve hemen süt üretiliyor. Bunu cidden sağım makineleri sağlayamaz. Ya da elleriyle dokundukları resmen masaj hareketleri yapıyorlar sütün inmesi için bu da tamamen içgüdüsel bi refleks. Bebekler kendi işlerini görüyorlsr yani 😊
Evet ya kedi gibi pati masajı yapıyor ben de çok şaşırıyorum 😄

Yok elektrikli pompa dediklerim zaten ama gene en fazla 30-40 çıkıyo
Ben de eşimi avent almaya ikna etmeye çalışıyordum. Gerek yok o zaman 😅 onu da alsam benden çıkmayacak süt. Verdiğim o kadar para da boşa gidecek muhtemelen. Evde 3 tane pompa var 🤣 Adam da haklı isyan etmekte

Ben de eşimi avent almaya ikna etmeye çalışıyordum. Gerek yok o zaman 😅 onu da alsam benden çıkmayacak süt. Verdiğim o kadar para da boşa gidecek muhtemelen. Evde 3 tane pompa var 🤣 Adam da haklı isyan etmekte
Benimkini yengem verdi 2015’te alınmış belki çekim gücü azalmıştır diye düşünüp öbürlerini aldım ama benzer performans açıkçası

Back