Aynen canım bence başka bi doktorada sor en olmadı için rahat etmicekse ama benim birde hemşire arkadaşım var kendisi hamile zor bi hamileleik yaşıyo 4-5 aylık bebeği nerdeyse her gün kanaması oldu hatta doktor kan için yüzüyo bebeğin dedi kisti vardı onunda senin dediğin haptan ve fitil kullandı ama geçmedi en son çalıştığı işten rapor aldı istirahat etti kendine baktı annesinin yanında şuan ve çok şükür kanamam durdu dedi ve ankarada ki birçok tanınmış doktora gitmişti. Bana her zaman için sakın kahverengi leke geldiğinde korkma ve hap kullanma dedi kırmızı kan gelse bile korkma yoğunlaşır devamlı gelir ve kasıkların ağrımaya başlarsa o zaman hap kullan dedi. Bende dediğin gibi bol su içiyorum katlı maddeli şeyler yememeye özen gösteriyorum sağlıklı beslenmeye çalışıyorum, Allahın izniyle geçecek inanıyorum psikolojimi rahat tutuyorum insanların söylediklerini kulak ardı ediyorum bebeğimin herşeyi Allaha emanet biz elimizden geleni yapalım olmayacaksa rabbim zaten öyle uygun görmüştür. Bazen bu sitede hamilelik için dini bir sayfa oluşturmak istiyorum. Mesela hiç ilaçtan ziyade her gün bebeğine kuran okumayı denedinmi yada dinlemeyi yada Allahın isimlerini dinlemeyi seni ve bebeği rahatlatacaktır inanıyorum.