- 27 Aralık 2015
- 1.038
- 1.404
- 36
-
- Konu Sahibi baldan_madam
- #3.161
bide kalp atışını duyabilseydik ne güzel olacak herşeyBen yasiyorum canim hep basim donuyor ani kalkiş yapma oturdugun yerden yattigin yerden yavasça kalk benimde hic bulantim yok cok sukur ama diyer butun belirtiler var haşir hüşür tursu yiyorum.
Progestan kullanınca uyku sorunu mu yaşanıyor. Ben 1 haftadır sabah 4 te uyanıyorum ve uyuyamiyorum bir daha. Ondan miyim kiprogestan kullanıyomusun canım sen
tsh tiroid hormonuths neelmol
bende hashimato hastasıyım ;( tiroid ilacının dozunu arttırdımı doktorun hamile kaldıktan sonra ?tsh tiroid hormonu
ben ilaç kullanmıyodum canım tsh yükselmediği için henüz gerek yok demişti doktorum ama gebelik olunca hemen başlamamız lazım dedi yeni başladım 25 mg euthroxbende hashimato hastasıyım ;( tiroid ilacının dozunu arttırdımı doktorun hamile kaldıktan sonra ?
banada gebelik düşünmeye başladığın gel demişti bi buçuk senedir euthrox 25 içiodum şimdi hafta sonra ikişer içip hafta içi tek içiyorum her ay bide endokrine kontrole gidicem ;/ sende kilo varmı ? bu hastalık ya çok zayıf yada çok kilolu yaparmışben ilaç kullanmıyodum canım tsh yükselmediği için henüz gerek yok demişti doktorum ama gebelik olunca hemen başlamamız lazım dedi yeni başladım 25 mg euthrox
tiroidler çok çalıştığında zayıflık yapıyor az çalıştığında bizim gibi kilo yapıyo canım malesef 68 le hamile kaldımbanada gebelik düşünmeye başladığın gel demişti bi buçuk senedir euthrox 25 içiodum şimdi hafta sonra ikişer içip hafta içi tek içiyorum her ay bide endokrine kontrole gidicem ;/ sende kilo varmı ? bu hastalık ya çok zayıf yada çok kilolu yaparmış
68 bişi mi yatiroidler çok çalıştığında zayıflık yapıyor az çalıştığında bizim gibi kilo yapıyo canım malesef 68 le hamile kaldım
ben kusmalardan 1,5 kilo vermişim bide tabi bebek hasreti bitsin de yeterki ama sen yine de dikkat et ikinizin sağlığı için kontrolde ol bişey olmaz Allah ın izniyle68 bişi mi ya103 kiloyum ama çok umrumda deil bu bebiş için ben çok bekledim alacağım kiloları falan da takmıyorum
Baktı canım değerim 51 e düşmüş kanamada yoğunlaştı zatenCanim ne yaptin doktor ultrasonda gorememis ama kanda da bakmadimi deger dusuyormu normalmi diye
inşalah canımben kusmalardan 1,5 kilo vermişim bide tabi bebek hasreti bitsin de yeterki ama sen yine de dikkat et ikinizin sağlığı için kontrolde ol bişey olmaz Allah ın izniyle
Kurum doktorları hala varmı canım en son ilaç yazamıyoruz diye ayrılmıştı bir tanıdığımız.Canım kamuda çalışıyorum. Çalıştığım yere daha bilgi vermedim o yüzden kendi doktorumdan alamadım. Kurum doktoruna açıkladım durumumu soğuk algınlığı yazdı üç gün. Perş kadar dinlenicem biraz. Bakalım inşallah tekrar almam gerekmez
canım günümüz yakın ben dün devlete gittim ama sadece kese oluşmuş dedi bebek görünmüyor dedi kan testi istedi 15 gün sonra gel dedi onuda yaptıramadım iş yerinde kurum değişikliği olunca. acaba benim bebeğim daha mı küçük ya kafama takıldı şimdi .. senin adet tarihine göre mi bu durumunKızlar ben yazamadım birkaçgündür cumartesi tam 6+1 ken hastaneye gittim kalp atışını duydum miniğin :) allahım sağlıkla kucağımıza almayı yaşatsın inşallah Amin. Belirtilerim şunlar mide bulantısı Yok sadece tiksinti yaşıyorum özellikle akşam yemeklerinde çoğu akşam yiyemiyorum. Aşırı meyve yiyebilirim. Lekelenme yok şükür. Amq akıntım oluyor. Göğüs ağrılarım hiç dinmedi. Araara da kasık ağrım oluyor.
canım tahlillerini devlette yaptırıp özele mi gösteriyorsun özel kabul ediyor mu ben hala özelde bir doktor bulamadım kendime...Canim genelde kotuyum sagolasin sordugun icin ve bugun saat 11de gittim 5de geldim devlet h. Canim cikti perisan oldum tahlillerimin bi kismini alamadim cikmadi gebelik rutin tahliller sekerim yuksek cikmiş 111 aclik şekeri tiroid yuksek bakalim carsamba kendi doktorum ne diycek ben tahlillerden anlafigim icin yorumladim :)
benımde 0,00Ah ahhh ne 3 ü benim 5.72
canım cok uzuldum gecmıs olsun .. ama sımdıkı bebegın ıcın stres yapma kendıne bılıyorum cok zor ama stres daha cok tetıkler. doktoruna gıt rahat ol allahın ıznıyle hıcbıseycık olmaz yavruna.Kızlar günaydın hepinize. Dün bi kaç kez çok yoğun koyu sarı akıntım geldi. reglmiş gibi hepsinin aktığı anları hissettim, hatta acaba kanamamı oldu diye lavaboya merakla gittim her seferinde. Koku, kaşıntı vs. hiçbişe yok. Galiba sarılık kahveye dönecek ordanda kırmızılaşabilir falan diye kendimi hazırladım bile. Yatağa yattığımdada tüm karın bölgemde ağrı vardı. Sabah ola hayrola diye uyudum. Gece rüyamda güya wc de peçeteye silince kırmızıya dönük kanama bulaşıyo. Eyvah yine düşük yapıyorum diye ağlamaya başlıyorum. Ağlayarak uyandım. Dünün etkisiyle rüyayı gördüğümü düşünüyorum. Bebeğimi kaybetmeyi tabiki istemem ama bende inanılmaz düşük fobisi oluştu. Daha çok bundan korkuyorum sanırım. Mayısta yaşadığım düşük gece sabaha karşı 2,5 saat sürmüştü. Hatta büyük bi kısmını hatrlamıyorum. Acıdan şoka girdim sanırım. Eşim o geceyi anlattıkça nasıl hatrlamam diye hayret ettim. Tek hatrladığım eşimin ellerimi tutup çaresizce elimden hiçbişiy gelmiyo diye gözyaşı döküşü ... rabbim bidaha göstermesin inşallah. Rabbim kimseye yaşatmasın inşallah. Ben hayatımda böyle bi acı yaşamadım. Çok zordu ...
şuanlık akıntının devamı falan yok. Ama ben yinede enfeksiyon ihtimaline karşı yarına randevu aldım idrarda falan bakarlar sanırım. Bakalım hayrlısı inşallah.
Kalp atışını duyunca da bitmiyor ki canım :) bu sefer de randevuyu 1 ay sonraya veriyorlar. O süre zarfında herşey yolunda mi diye tedirgin oluyorsun. Valla hamilelik zor bir surecmis. Allah bebislerimizi sag salim kucagimiza almayi nasip etsin insallah. Ben 3 ocakta gidicem geçmek bilmiyor sanki zamanbide kalp atışını duyabilseydik ne güzel olacak herşey