temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

bende hashimato hastasıyım ;( tiroid ilacının dozunu arttırdımı doktorun hamile kaldıktan sonra ?
ben ilaç kullanmıyodum canım tsh yükselmediği için henüz gerek yok demişti doktorum ama gebelik olunca hemen başlamamız lazım dedi yeni başladım 25 mg euthrox

ben ilaç kullanmıyodum canım tsh yükselmediği için henüz gerek yok demişti doktorum ama gebelik olunca hemen başlamamız lazım dedi yeni başladım 25 mg euthrox
banada gebelik düşünmeye başladığın gel demişti bi buçuk senedir euthrox 25 içiodum şimdi hafta sonra ikişer içip hafta içi tek içiyorum her ay bide endokrine kontrole gidicem ;/ sende kilo varmı ? bu hastalık ya çok zayıf yada çok kilolu yaparmış

tiroidler çok çalıştığında zayıflık yapıyor az çalıştığında bizim gibi kilo yapıyo canım malesef 68 le hamile kaldım

tiroidler çok çalıştığında zayıflık yapıyor az çalıştığında bizim gibi kilo yapıyo canım malesef 68 le hamile kaldım
68 bişi mi ya 103 kiloyum ama çok umrumda deil bu bebiş için ben çok bekledim alacağım kiloları falan da takmıyorum

68 bişi mi ya 103 kiloyum ama çok umrumda deil bu bebiş için ben çok bekledim alacağım kiloları falan da takmıyorum
ben kusmalardan 1,5 kilo vermişim bide tabi bebek hasreti bitsin de yeterki ama sen yine de dikkat et ikinizin sağlığı için kontrolde ol bişey olmaz Allah ın izniyle

ben kusmalardan 1,5 kilo vermişim bide tabi bebek hasreti bitsin de yeterki ama sen yine de dikkat et ikinizin sağlığı için kontrolde ol bişey olmaz Allah ın izniyle
inşalah canım çok dikat ediyorum ekmek tatlı falan pek yemiyorum bu sabah yumurtadan tiksindim napıcam bilmiyorum ;// akşamları yemeyi denicem günlerdir aşırı midem bulanıyo kusmamak için direniyorum bide hala hamile kaldığım kilodayım bakalım hayırlısı ;/ endokrin bana en fazla 7 kilo alabilirsin 7 kiloyu geçmek yok dedi

Kurum doktorları hala varmı canım en son ilaç yazamıyoruz diye ayrılmıştı bir tanıdığımız.

canım günümüz yakın ben dün devlete gittim ama sadece kese oluşmuş dedi bebek görünmüyor dedi kan testi istedi 15 gün sonra gel dedi onuda yaptıramadım iş yerinde kurum değişikliği olunca. acaba benim bebeğim daha mı küçük ya kafama takıldı şimdi .. senin adet tarihine göre mi bu durumun

canım tahlillerini devlette yaptırıp özele mi gösteriyorsun özel kabul ediyor mu ben hala özelde bir doktor bulamadım kendime...

Kızlar günaydın hepinize. Dün bi kaç kez çok yoğun koyu sarı akıntım geldi. reglmiş gibi hepsinin aktığı anları hissettim, hatta acaba kanamamı oldu diye lavaboya merakla gittim her seferinde. Koku, kaşıntı vs. hiçbişe yok. Galiba sarılık kahveye dönecek ordanda kırmızılaşabilir falan diye kendimi hazırladım bile. Yatağa yattığımdada tüm karın bölgemde ağrı vardı. Sabah ola hayrola diye uyudum. Gece rüyamda güya wc de peçeteye silince kırmızıya dönük kanama bulaşıyo. Eyvah yine düşük yapıyorum diye ağlamaya başlıyorum. Ağlayarak uyandım. Dünün etkisiyle rüyayı gördüğümü düşünüyorum. Bebeğimi kaybetmeyi tabiki istemem ama bende inanılmaz düşük fobisi oluştu. Daha çok bundan korkuyorum sanırım. Mayısta yaşadığım düşük gece sabaha karşı 2,5 saat sürmüştü. Hatta büyük bi kısmını hatrlamıyorum. Acıdan şoka girdim sanırım. Eşim o geceyi anlattıkça nasıl hatrlamam diye hayret ettim. Tek hatrladığım eşimin ellerimi tutup çaresizce elimden hiçbişiy gelmiyo diye gözyaşı döküşü ... rabbim bidaha göstermesin inşallah. Rabbim kimseye yaşatmasın inşallah. Ben hayatımda böyle bi acı yaşamadım. Çok zordu ...
şuanlık akıntının devamı falan yok. Ama ben yinede enfeksiyon ihtimaline karşı yarına randevu aldım idrarda falan bakarlar sanırım. Bakalım hayrlısı inşallah.

Ben de dün kalp atışını duydum :) Rabbim hepimizin evladını sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inallah :)

canım cok uzuldum gecmıs olsun .. ama sımdıkı bebegın ıcın stres yapma kendıne bılıyorum cok zor ama stres daha cok tetıkler. doktoruna gıt rahat ol allahın ıznıyle hıcbıseycık olmaz yavruna.

bide kalp atışını duyabilseydik ne güzel olacak herşey
Kalp atışını duyunca da bitmiyor ki canım :) bu sefer de randevuyu 1 ay sonraya veriyorlar. O süre zarfında herşey yolunda mi diye tedirgin oluyorsun. Valla hamilelik zor bir surecmis. Allah bebislerimizi sag salim kucagimiza almayi nasip etsin insallah. Ben 3 ocakta gidicem geçmek bilmiyor sanki zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…