- 6 Kasım 2015
- 603
- 899
- 33
-
- Konu Sahibi baldan_madam
- #3.121
Özel de çok daha rahat alırsın raporu :)hmm inşallah iyi gelir canım dinlenme, bende almayı planlıyorm carsmba doktora gidiecem özelde inş verir rapor
Yarın tekrar gidicem hastaneye bende korkuyorum ya bebeğim beni bırakıp gitmişse diye ama biliyorum bırakmaz o annesiniİnş canım bir daha kan da baktırdın mı canım valla bende pek bişey hissetmiyorum bugün karnımda o yüZden korkuyorum bebişime bişey mi oldu diye
Alırsın canım. Devlet hastaneleri bu ohalden dolayı vermiyormuş ama özelde sorun olmaz die düşünüyorum.hmm inşallah iyi gelir canım dinlenme, bende almayı planlıyorm carsmba doktora gidiecem özelde inş verir rapor
Bende yarım gideceğim canım Çarşamba günü randevusu doluymuş o yüzden yarına aldımYarın tekrar gidicem hastaneye bende korkuyorum ya bebeğim beni bırakıp gitmişse diye ama biliyorum bırakmaz o annesinimerakla bekliyorum yarını eğer hala prdaysa ultrasona gircem görcem bıdığımı:))
BİZ DE SAMSUN MEDICALE GİDİYORUZ. İLK MUAYENEDEN SONRA 10 GÜN UCRETSİZKızlar bişey sorcam özel hastaneye her gidişte muayene parası ödüyomuyuz 10 gün arayla ikinciye gidicem cumartesi günü kalp atışı için yani böyle her gittiğimde alıncakmı muayene parası
Rahim büyüdüğü icin diyorlar canimKızlar ben 6+6 yım. Ama hala ara ara adet sancısı gibi sancı giriyor. 1-2 dakıka sürüyor.Bu normal mi? Sizde de oluyor mu?
Taö olarak bahsettiğin her sey bende var canım :)) bakalım hayırlısıyla ben yarın gidiyorum kalp atışı icin. Cok heycanlıyım insallah o pıt pıt sesi duyarımKızlar ben yazamadım birkaçgündür cumartesi tam 6+1 ken hastaneye gittim kalp atışını duydum miniğin :) allahım sağlıkla kucağımıza almayı yaşatsın inşallah Amin. Belirtilerim şunlar mide bulantısı Yok sadece tiksinti yaşıyorum özellikle akşam yemeklerinde çoğu akşam yiyemiyorum. Aşırı meyve yiyebilirim. Lekelenme yok şükür. Amq akıntım oluyor. Göğüs ağrılarım hiç dinmedi. Araara da kasık ağrım oluyor.
Duyucaksın canım içini hep ferah tut ben çok stres yapmıştım kötü bişey olacak mı diye kalp atışını duyduktan sonra birazcık rahatladım. Şimdi şimdi artık daha sakinim. İşyerime de söyledim bugün.Taö olarak bahsettiğin her sey bende var canım :)) bakalım hayırlısıyla ben yarın gidiyorum kalp atışı icin. Cok heycanlıyım insallah o pıt pıt sesi duyarım
Kiz gormedigim seni nikinle ruyamda gordum elmol diyodum neredisin diyodum iki gundur seni gormeyince ruyama girdin sende cok kotuyum diyosun.çok geçmiş olsun canımben iki gündür öyle çok kusmadım bulantı zaten sürekli var hiç geçmeyen bişey baş dönmesi de eklenince çıldırtıyo ama katlanıcaz bi süre daha Allah yardım etsin
Ah canım rüyalarına mi girdim ben kendimi nazar ettim iki gündür kusmuyodum bu akşam çıktı acısı sankiKiz gormedigim seni nikinle ruyamda gordum elmol diyodum neredisin diyodum iki gundur seni gormeyince ruyama girdin sende cok kotuyum diyosun.
Allah sizinde gönlünüze göre hayırlısını versin inşallahBende yarım gideceğim canım Çarşamba günü randevusu doluymuş o yüzden yarına aldım
Ben yasiyorum canim hep basim donuyor ani kalkiş yapma oturdugun yerden yattigin yerden yavasça kalk benimde hic bulantim yok cok sukur ama diyer butun belirtiler var haşir hüşür tursu yiyorum.kızlar ikinci gebeliğini yaşayanlara bir sorum olacak benim pek mide bulantım olmuyor kusma falan yok en başından beri ama bu gün acayip baş dönmeleri yaşadım ama gerçekten acayip sanki sarhoş olmuşcasına sonra tansiyonum düştü tuzlu ayranla kendime geldim fakat siz böyle bişey yaşadınız mı
Canim genelde kotuyum sagolasin sordugun icin ve bugun saat 11de gittim 5de geldim devlet h. Canim cikti perisan oldum tahlillerimin bi kismini alamadim cikmadi gebelik rutin tahliller sekerim yuksek cikmiş 111 aclik şekeri tiroid yuksek bakalim carsamba kendi doktorum ne diycek ben tahlillerden anlafigim icin yorumladim :)Ah canım rüyalarına mi girdim ben kendimi nazar ettim iki gündür kusmuyodum bu akşam çıktı acısı sankisen nasılsın ?
Hayirli olsun canim hoş geldin sende aramizaMerhaba kızlar benim bebeğimde ağustosta dünyaya gelecek inşallan 3 kasımdı so adet tarihim
Canım o gebelikte normal yapacak bişey yokMerhaba kızlar ben yeni katıldım aranıza benimde temmuz başı gibi olacak doğumum Allah'ın izniyle. İlk gebeligim sürekli bulantim oluyor ama çok kurmuyorum. En büyük sorunum gaz ne yapsam ne etsem engelleyemiyorum. Bana bi öneriniz varsa çok sevinirim.