temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

İnş canım bir daha kan da baktırdın mı canım valla bende pek bişey hissetmiyorum bugün karnımda o yüZden korkuyorum bebişime bişey mi oldu diye
Yarın tekrar gidicem hastaneye bende korkuyorum ya bebeğim beni bırakıp gitmişse diye ama biliyorum bırakmaz o annesinimerakla bekliyorum yarını eğer hala prdaysa ultrasona gircem görcem bıdığımı:))

Yarın tekrar gidicem hastaneye bende korkuyorum ya bebeğim beni bırakıp gitmişse diye ama biliyorum bırakmaz o annesinimerakla bekliyorum yarını eğer hala prdaysa ultrasona gircem görcem bıdığımı:))
Bende yarım gideceğim canım Çarşamba günü randevusu doluymuş o yüzden yarına aldım

Kızlar ben yazamadım birkaçgündür cumartesi tam 6+1 ken hastaneye gittim kalp atışını duydum miniğin :) allahım sağlıkla kucağımıza almayı yaşatsın inşallah Amin. Belirtilerim şunlar mide bulantısı Yok sadece tiksinti yaşıyorum özellikle akşam yemeklerinde çoğu akşam yiyemiyorum. Aşırı meyve yiyebilirim. Lekelenme yok şükür. Amq akıntım oluyor. Göğüs ağrılarım hiç dinmedi. Araara da kasık ağrım oluyor.

Taö olarak bahsettiğin her sey bende var canım :)) bakalım hayırlısıyla ben yarın gidiyorum kalp atışı icin. Cok heycanlıyım insallah o pıt pıt sesi duyarım

Taö olarak bahsettiğin her sey bende var canım :)) bakalım hayırlısıyla ben yarın gidiyorum kalp atışı icin. Cok heycanlıyım insallah o pıt pıt sesi duyarım
Duyucaksın canım içini hep ferah tut ben çok stres yapmıştım kötü bişey olacak mı diye kalp atışını duyduktan sonra birazcık rahatladım. Şimdi şimdi artık daha sakinim. İşyerime de söyledim bugün.

kızlar ikinci gebeliğini yaşayanlara bir sorum olacak benim pek mide bulantım olmuyor kusma falan yok en başından beri ama bu gün acayip baş dönmeleri yaşadım ama gerçekten acayip sanki sarhoş olmuşcasına sonra tansiyonum düştü tuzlu ayranla kendime geldim fakat siz böyle bişey yaşadınız mı

Kiz gormedigim seni nikinle ruyamda gordum elmol diyodum neredisin diyodum iki gundur seni gormeyince ruyama girdin sende cok kotuyum diyosun.

Kiz gormedigim seni nikinle ruyamda gordum elmol diyodum neredisin diyodum iki gundur seni gormeyince ruyama girdin sende cok kotuyum diyosun.
Ah canım rüyalarına mi girdim ben kendimi nazar ettim iki gündür kusmuyodum bu akşam çıktı acısı sanki sen nasılsın ?

Ben yasiyorum canim hep basim donuyor ani kalkiş yapma oturdugun yerden yattigin yerden yavasça kalk benimde hic bulantim yok cok sukur ama diyer butun belirtiler var haşir hüşür tursu yiyorum.

Ah canım rüyalarına mi girdim ben kendimi nazar ettim iki gündür kusmuyodum bu akşam çıktı acısı sanki sen nasılsın ?
Canim genelde kotuyum sagolasin sordugun icin ve bugun saat 11de gittim 5de geldim devlet h. Canim cikti perisan oldum tahlillerimin bi kismini alamadim cikmadi gebelik rutin tahliller sekerim yuksek cikmiş 111 aclik şekeri tiroid yuksek bakalim carsamba kendi doktorum ne diycek ben tahlillerden anlafigim icin yorumladim :)

Merhaba kızlar ben yeni katıldım aranıza benimde temmuz başı gibi olacak doğumum Allah'ın izniyle. İlk gebeligim sürekli bulantim oluyor ama çok kurmuyorum. En büyük sorunum gaz ne yapsam ne etsem engelleyemiyorum. Bana bi öneriniz varsa çok sevinirim.

Sağol canım tesekkür ederim tam 1 hafta oldu gebeliğimi öğreneli ikinci cocuguma hamileyim oğlum 7 yasında
Hiç bir sıkıntım yok suanda bende tuzlu yeme durumu var sizler nasılsınız

Canım o gebelikte normal yapacak bişey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…