- 19 Ocak 2017
- 6.383
- 13.547
-
- Konu Sahibi baldan_madam
- #29.101
Grup mu varmış bende neden yazan yok diyorumçalışman konusunda kendi tecrübem yok ama ablam ilk çocuğunu kendi büyüttü ikinciyi 8 yada 9 aylıkken bakıcıya bıraktı ikiside anneye çok düşkün ama ikincisi daha özerk.eğer çok yakının bakıyorsa (benim öyle bir şansım yok)gözün atkada kalmasın bence.çocuklarda anne babanın yeri her zaman farklıdır ilkleri görememen konusunda bakan kişi sana söylemesin yine kendin gör (bence o bile farketmez zaten bir yaptıkları şeyi sürekli tekrarlıyorlar )aynı gün kesin göreceksinSelam kızlar. Bilmiyorum watsap grubunuzu bırakıp buraya cevap yaziyor musunuz artık ama birilerine akil danışmam lazım belki yardimci olursunuz. Bebegim 8 bucuk aylik oldu. Ve sanırım işe başlayacağım başvuru falan yaptık ne zaman baslayacagim belli degil henüz ama içim cok kötü benim ya cocugun gözüne bakip nasil birakicam diye aglayasim geliyor hatta gizli gizli aglamaya başladım gerçekten ne zormus. Biliyorum burafa daha da erken bırakanlar vardır. Nelerle karsilasicam bana anlatir misiniz. Yani bebegim babaannesine mi anne diyecek ya da benden cok babaannesine mi yakin hissedecek kendini. Ilklerini ilk gören ben olmayacak mıyım. Düşündükçe cok kotu oluyorum konusmaya ihtiyacim var bu konuda. Bana tevrubelerinizi anlatir misiniz
Canım ilk mesajımızda yazıyor çoğu.Kizlar bebislerinizin ismini ne koydunuz? Ve dogum tarihleri saati ne..
Ben aklimdakileri yazim.
Bora
07.07.17 13:53
makat gebelik oldugu icin sezaryan
baldan_madam N Naturera E ebruu05
Gerçekten öyle mi ya insallah dediginiz gibi seylerle karsilasirimGrup mu varmış bende neden yazan yok diyorumçalışman konusunda kendi tecrübem yok ama ablam ilk çocuğunu kendi büyüttü ikinciyi 8 yada 9 aylıkken bakıcıya bıraktı ikiside anneye çok düşkün ama ikincisi daha özerk.eğer çok yakının bakıyorsa (benim öyle bir şansım yok)gözün atkada kalmasın bence.çocuklarda anne babanın yeri her zaman farklıdır ilkleri görememen konusunda bakan kişi sana söylemesin yine kendin gör (bence o bile farketmez zaten bir yaptıkları şeyi sürekli tekrarlıyorlar )aynı gün kesin göreceksin
Cok teşekkür ederim güzel yorumlariniz için insallaj her sey dediginiz gibi olur :)Selam kızlar bir haftadır hiç giremedim buralara. Özledim hepinizi. Arada kaçırdığım mesajlar oldu mu bilmiyorum
T Titizz1 canım ben de 5.5 aylıkken başladım işe. İlk hafta zor oldu. Ama çalışmak da güzel. Bütün dünyan bebek şuan. Ama arada uzaklaşmak özlemek de ayrı bir güzel. Gelince sana gülüyor heyecanlanıyor. Seni özlüyor bunu hissetmek çok güzel. Hiç canını sıkma. Sonuçta onların daha iyi imkanları olsun diye çalışıyoruz. İlkleri için de üzülme. Sen yokken yapacak diye birşey yok ki illa :) Sen onun annesisin. Başkası da baksa sana anne diyecek. Benim annem bakıyor şimdilik. Gün içinde de görüntülü konuşuyoruz. Çok mutlu oluyor telefonda beni görünce :) hiç üzme kendini herşey yoluna girer
Canim ben 6.5 aylikken basladim 1.5 aydir calisiyorum, ilk 1 ay disinda tamamen kendim baktim yasadigim sehirde ailem ya da esimin ailesi yok, daha da baglandim ogluma 24 saat yapisiktik, o yuzden calismaya baslamadan once cok gerildim. Ucretsiz izin almayi cok dusundum ama borclarimiz vardi calismam lazimdi.Selam kızlar. Bilmiyorum watsap grubunuzu bırakıp buraya cevap yaziyor musunuz artık ama birilerine akil danışmam lazım belki yardimci olursunuz. Bebegim 8 bucuk aylik oldu. Ve sanırım işe başlayacağım başvuru falan yaptık ne zaman baslayacagim belli degil henüz ama içim cok kötü benim ya cocugun gözüne bakip nasil birakicam diye aglayasim geliyor hatta gizli gizli aglamaya başladım gerçekten ne zormus. Biliyorum burafa daha da erken bırakanlar vardır. Nelerle karsilasicam bana anlatir misiniz. Yani bebegim babaannesine mi anne diyecek ya da benden cok babaannesine mi yakin hissedecek kendini. Ilklerini ilk gören ben olmayacak mıyım. Düşündükçe cok kotu oluyorum konusmaya ihtiyacim var bu konuda. Bana tevrubelerinizi anlatir misiniz
Bir saglik calisani olarak burdan sadece alerjide olabilir baska birseyde diyebilirim, en iyisi hekime sormak....Kimse bilmiyor sanırım ya da artık watsap grubu yüzünden kimse girmeye gerek duymuyor galiba
T Titizz1 calisma olayina gelince maddi manevi insani cok rahatlatiyor ilk gunler tabiki zor oluyor ama oda alisiyor sende, ozlemekde guzel onun aksamlari sana hasretle sarilmasida cok guzel,mrcbursan calismaya bardaga dolu tarafindan bakmaya calisBir saglik calisani olarak burdan sadece alerjide olabilir baska birseyde diyebilirim, en iyisi hekime sormak....
İyi canım. Bu ara çınar hasta hep döküntü var heryerinde. Dr gidiyoruz. Sen nasılsın? Bebişler nasıl?Kizlar nasilsiniz özledim bi geçmiş yaptim cok duygulandimbaldan_madam
Geçmiş olsun ne dediler ?İyi canım. Bu ara çınar hasta hep döküntü var heryerinde. Dr gidiyoruz. Sen nasılsın? Bebişler nasıl?
Geçmiş olsun canım, Nasıl şimdi çınar?İyi canım. Bu ara çınar hasta hep döküntü var heryerinde. Dr gidiyoruz. Sen nasılsın? Bebişler nasıl?
Geçmiş olsun ne dediler ?
Geçmiş olsun canım, Nasıl şimdi çınar?
Regaip kandilin de mübarek olsun. Rabbim sağlıkla sıhhatle nice kandiller yaşamayı nasip etsin. Allahım çınara iyilik versin.
Canim gecmis olsun konularina simdi bakdim siz kendinizmi anladiniz yarim sunnetli oldunu benim oglumun pipisinin deligi yerinde sunnet deriside tam normalde cisini yapiyor ama bezini acdim zaman saga hafif bir yamuk duruyor kanki kasik fitigi amiliyati oldu benim oglumda o zaman amlytni yapan dr pipisine bakdi oyle bir sey olsa anlardi dimi yaKızlar moralim bozuk oğlumda hipospadias var takip eden bilir. Araştırma sonucunda bu ameliyat olup da daha tam düzeleni okumadım. Ameliyat sonrası çekilen acılar sıkıntılar da cabası. İnsanlar hiç mi iyi yorum yapmazlar ya
Okurken ağlamaya başladım bir baktım oğlum bana bakarak dudaklarını büzmş gözleri dolmuş artık herşeyi anlıyor. Güçlü olmak istiyorum onun için. Gelecekte psikolojik sorun yaşamaması için dua ediyorum. Yakınında hiç ameliyat olup iyileşen var mı? Peygamber sünneti de deniyor ama bu olumlu bir şey değil halk arasında iyi birşey sanıyorlar ama bir çeşit cinsel tamamlanma bozukluğu. Sünnet derisi yarım pipi deliği testis torbasına yakın pipi yapışık testislere ve testis topları karnınn içinde. Oğlum gözümün içine bakıp güldüğünde bile aklım sürekli ameliyat olacağında. Rabbim kimseye dermansız dert vermesin.
Olsa anlardı ztn anlaşılmayacak gibi değil. Senin oğlunda pipi eğriliği var muhtemelen o da ameliyat ile düzeliyor. Küçük yaşta yaptırman önemli büyüyünce psikolojik olarak etkileniyor çocuklar. Bir cerrah tarafından muayene olmalı çocuğun tabi üroloji cerrahi uzmanı olmalı. Biz özel bir dr gidiyoruz. İsmi HAlil Tuğtepe. İşin ehli ve profesör doktor. Tabi siz bir şekilde konusunda uzman olan birine danışın. Aklınızda kalacağına danışmakta fayda var. Pipide eğrilik çocuğunuz için sağlık açısından bir sıkıntı yaratmaz ama ileride cinsel açıdan sıkıntılı bir durum oluşur bu da psikolojik sıkıntı olabilir. Bunlar bnm okuduğum ve araştırdığım şeyler. Kesinlikle dr. A danışmalısınCanim gecmis olsun konularina simdi bakdim siz kendinizmi anladiniz yarim sunnetli oldunu benim oglumun pipisinin deligi yerinde sunnet deriside tam normalde cisini yapiyor ama bezini acdim zaman saga hafif bir yamuk duruyor kanki kasik fitigi amiliyati oldu benim oglumda o zaman amlytni yapan dr pipisine bakdi oyle bir sey olsa anlardi dimi ya