temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Sağolun kızlar. Çınarda döküntü oldu göğsünde başladı sırtı beli yüzü bacakları kolları yayıldı bütün vücuduna. İki farklı dr farklı şeyler söyledi. Çare olmadı hiçbiri. Aonunda üniversitede hoca bulduk çocuk alerji prof. O atopik dermatit dedi. Tahlil falan verdik daha çıkmadı bekliyoruz. Çok sağolun :KK200:
Kandiliniz mübarek olsun:dua:
@elmasli canım bebeğin nasıl? Ameliyat günü aldınız mı?
Geçmiş olsun cnm. Nisan 15 son kontrol var bakalım ogün dr sanırom kesin olarak tarih verecek ama sanırım nisan ayı sonunda ilk ameliyat olacak.

Canim gecmis olsun konularina simdi bakdim siz kendinizmi anladiniz yarim sunnetli oldunu benim oglumun pipisinin deligi yerinde sunnet deriside tam normalde cisini yapiyor ama bezini acdim zaman saga hafif bir yamuk duruyor kanki kasik fitigi amiliyati oldu benim oglumda o zaman amlytni yapan dr pipisine bakdi oyle bir sey olsa anlardi dimi ya
Bu arada arkadaşımın oğlu da aynı olmuştu kabartı olmuştu karnının her yanı kırmızı kırmızı parça parça şişmişti. Annesinin yediği yumurta yüzünden olmuştu tabi herkese başka birşey dokunuyor olabilirmiş. Bir diğer arkadaşımın çocuğu da öyle oldu ama 15 aylık olduğunda hepsi geçti ara ara tekrar etmiş ama çok hafifmiş. Benim oğlumun da yüzünde alnında kaşlarında kulaklatında yağlı egzama var neyin dokunduğunu bilmiyorum ama çok kızarıp pul pul oluyor illet bir kaşıntısı var yavrumu uykusundan uyandırıyor. Kortizon içeren ilaç bile kullandım geçti geçti yeniden çıktı. Şu sıra mustele krem biraz yatıştırıyor. Banyodan sonra özellikle kabarıyor. Böyle böyle büyüyecek atalatacağız inşallah. Mevlam bı güzel kandil gecesi yüzü suyu hürmetine evlatlarımıza sağlık uzun ömür nasip eylesin. Amin

Olsa anlardı ztn anlaşılmayacak gibi değil. Senin oğlunda pipi eğriliği var muhtemelen o da ameliyat ile düzeliyor. Küçük yaşta yaptırman önemli büyüyünce psikolojik olarak etkileniyor çocuklar. Bir cerrah tarafından muayene olmalı çocuğun tabi üroloji cerrahi uzmanı olmalı. Biz özel bir dr gidiyoruz. İsmi HAlil Tuğtepe. İşin ehli ve profesör doktor. Tabi siz bir şekilde konusunda uzman olan birine danışın. Aklınızda kalacağına danışmakta fayda var. Pipide eğrilik çocuğunuz için sağlık açısından bir sıkıntı yaratmaz ama ileride cinsel açıdan sıkıntılı bir durum oluşur bu da psikolojik sıkıntı olabilir. Bunlar bnm okuduğum ve araştırdığım şeyler. Kesinlikle dr. A danışmalısın
Saol verdin bilgiler icin canim ama eriksyon halinde oldu zaman sorun yok sunnetsiz diyemi oyle duruyor acaba goturecegim ins bizde fitik amlytni ozel bir hastanede yapdik muane eden dr da cerahdi cocuk cerahi profsrdu oyle bi durum olsa anlardi diyorum hayirlisi Allah evlatlarimizi korusun

Bu arada arkadaşımın oğlu da aynı olmuştu kabartı olmuştu karnının her yanı kırmızı kırmızı parça parça şişmişti. Annesinin yediği yumurta yüzünden olmuştu tabi herkese başka birşey dokunuyor olabilirmiş. Bir diğer arkadaşımın çocuğu da öyle oldu ama 15 aylık olduğunda hepsi geçti ara ara tekrar etmiş ama çok hafifmiş. Benim oğlumun da yüzünde alnında kaşlarında kulaklatında yağlı egzama var neyin dokunduğunu bilmiyorum ama çok kızarıp pul pul oluyor illet bir kaşıntısı var yavrumu uykusundan uyandırıyor. Kortizon içeren ilaç bile kullandım geçti geçti yeniden çıktı. Şu sıra mustele krem biraz yatıştırıyor. Banyodan sonra özellikle kabarıyor. Böyle böyle büyüyecek atalatacağız inşallah. Mevlam bı güzel kandil gecesi yüzü suyu hürmetine evlatlarımıza sağlık uzun ömür nasip eylesin. Amin
Canim.benim oglumda da egzma var bende dr goturdum krem verdi dagada kotu oldu bizim burda bi abla var elli cok hafif bilirmisin bilmem bugdayla okudu yakdi,bugdaylari oglumun yanagi iglesiyor Allah in hikmetti cok buyuk canim

Canim.benim oglumda da egzma var bende dr goturdum krem verdi dagada kotu oldu bizim burda bi abla var elli cok hafif bilirmisin bilmem bugdayla okudu yakdi,bugdaylari oglumun yanagi iglesiyor Allah in hikmetti cok buyuk canim
Bizim burada ona bulgur püskürtmesi denir
Yazinizi okuyunca cvp yazmak istedim :)

Vatsap grubuna benide ekler misiniz kızlar buraya giremiyorum hiç uygulamasıda inmiyor telefona. bakamıyorum hepiniz çok yardımcı oluyosunz bana ama ben başıma kaldıramaz oldum.

Canim ben 6.5 aylikken basladim 1.5 aydir calisiyorum, ilk 1 ay disinda tamamen kendim baktim yasadigim sehirde ailem ya da esimin ailesi yok, daha da baglandim ogluma 24 saat yapisiktik, o yuzden calismaya baslamadan once cok gerildim. Ucretsiz izin almayi cok dusundum ama borclarimiz vardi calismam lazimdi.
Kv geldi simdi bizimle yasiyor o halde bile iyi ki calismaya baslamisim diyorum :) ilk bi hafta zordu ama sonra ikimiz de alistik, basta Alp biberonu reddetti uyumadi falan ben yokken ama 1 hafta sonra her sey yoluna girdi. Simdi gulerek ugurluyo beni, gelince de cok mutlu oluyo opup koklasiyoruz emisiyoruz 1 2 saat beraber hic ayrilmadan vakit geciriyoruz boylece ozlem gideriyoruz.
Is yerinde de kafam dagiliyo sosyal bi ortam oluyo memnunum yani.
Su anki aklim olsa o kadar uzulup kendimi strese sokmazdim ise baslicam diye :) bence senin icin de oyle olur. Kim bakarsa baksin annelerin yeri her zaman ayridir. Benim kv ile cok iyi zaman geciriyorlar ama ben evdeyken hic ona gitmek istemez, hep beni ister. Anne demeye baslayinca da baskasina diyecegini sanmiyorum.
Uzun yazdim baya gonlunu ferah tut kisacasi :)
Ya canim ne güzel anlatmissin uzun uzun da yazmissin tesekkur ederim gerçekten iyi hissettim henuz bir iş yok ortada ama her an başlayacak gibi hazirlamaya çalışıyorum kendimi:)

T Titizz1 calisma olayina gelince maddi manevi insani cok rahatlatiyor ilk gunler tabiki zor oluyor ama oda alisiyor sende, ozlemekde guzel onun aksamlari sana hasretle sarilmasida cok guzel,mrcbursan calismaya bardaga dolu tarafindan bakmaya calis
Haklisin canim teşekkür ederim

Yaa benimki de sallayarak uyuyor ama gece en az beş kez uyanıyor onunda dördünde geri dalamıyor kendiliğinden çok kötü olmaya başladı sizinki nasıl zombi gibiyim ya. Ne yapcamı şaşırdım
Benimkide hala emerek uyuyor gündüz 1 uykusunu tamamen kaldirdi artik sabahlari cok erken kalkiyor ayni zombi takiliyorum bende canim. Keşke emmeden uyuyabilmeye alostirabilsem

Benimkide hala emerek uyuyor gündüz 1 uykusunu tamamen kaldirdi artik sabahlari cok erken kalkiyor ayni zombi takiliyorum bende canim. Keşke emmeden uyuyabilmeye alostirabilsem
Ay iki gündür sallamıyorum canım aslında yavaş yavaş sallamayı azaltmaya çalıştım ama çok ağladı ana yüreği işte dayanamadım verdim memeyi verdim memeyi derken memede uyuyor şimdi de emerek uyumasıda en az sallanarak uyuması gibi sonradan sıkıntı oluyor bebek çok emince ek gıdayı az alıyor filan. Emerek uyuyanlar için de uyku danışmanları şey öneriyor hani dalmak üzereyken mayışıyor ya sıpalar o anda yatağına koyun diyorlar. ahh ahh denedim onuda denedim gözler geri açılıyor her denemem de bir de gülmesi yok mu dalga geçer gibi. Bu bebeklerin adı bebek değil bence patron olmalıymış ne isterlerse onu yaptırıyorlar :) zombi kardeşliği foreverrr :)

Merhaba kızlar uzun zamandır yoktum. Fırsat bulamadım. Oğluşum 8. ayına girdi. Sondan başladım konuları okumaya. Whatsap grubunu kim kurdu. Kuran arkadaş benide gruba ekleyebilir mi?

X