Canim ben 6.5 aylikken basladim 1.5 aydir calisiyorum, ilk 1 ay disinda tamamen kendim baktim yasadigim sehirde ailem ya da esimin ailesi yok, daha da baglandim ogluma 24 saat yapisiktik, o yuzden calismaya baslamadan once cok gerildim. Ucretsiz izin almayi cok dusundum ama borclarimiz vardi calismam lazimdi.
Kv geldi simdi bizimle yasiyor o halde bile iyi ki calismaya baslamisim diyorum :) ilk bi hafta zordu ama sonra ikimiz de alistik, basta Alp biberonu reddetti uyumadi falan ben yokken ama 1 hafta sonra her sey yoluna girdi. Simdi gulerek ugurluyo beni, gelince de cok mutlu oluyo opup koklasiyoruz emisiyoruz 1 2 saat beraber hic ayrilmadan vakit geciriyoruz boylece ozlem gideriyoruz.
Is yerinde de kafam dagiliyo sosyal bi ortam oluyo memnunum yani.
Su anki aklim olsa o kadar uzulup kendimi strese sokmazdim ise baslicam diye :) bence senin icin de oyle olur. Kim bakarsa baksin annelerin yeri her zaman ayridir. Benim kv ile cok iyi zaman geciriyorlar ama ben evdeyken hic ona gitmek istemez, hep beni ister. Anne demeye baslayinca da baskasina diyecegini sanmiyorum.
Uzun yazdim baya gonlunu ferah tut kisacasi :)