- 19 Ocak 2017
- 6.383
- 13.547
-
- Konu Sahibi baldan_madam
- #26.881
Günden güne iyi olucak inşallah canım ama ne zaman yapsan aynı acı işteTatliş anne zamanla düzelir inşallah merak etme az sabır :) ben bahara bıraktım sünneti senin yazdıklarını görünce daha fena oldum
Sağol canım inşallahGecmis olsun canim en kisa surede iyilesir insallah
Birakmicam canim zaten zar zor emzirmeye basladim buyuk cabalar sonucu, 5 yasina kadar emzircem diyorum hattaOlsun canım maşallah yakışıklıya sen mama versende memeyi yine kesme bence senin sıpa çok hareketliydi hatırlıyorum onu da göz önüne almak lazım tabi.bende mama vermiyorum ama bütün gün emziriyor nerdeyse çok hareketli hiç durmuyor iki hafta boyunca hiç kilo almadı iki ayından sonraki :s
Alir tabii canim ben de devlet kadrosunda bir iste calisiyorum aldim.Kizlar memurda alabiliyor mu dogum parasi falan ? Ben alamiyorum diye biliyordum biyere basvurmadimda
Nasil alicam canim bilmiyordum ben nereye basvurayim? Nereye yatiyor para ?Alir tabii canim ben de devlet kadrosunda bir iste calisiyorum aldim.
Bebekten bebege degisiyormus canim , kontrolunuzde doktoruna sor bi ama sikinti olacagini sanmiyorum , bazi bebeklerin anatomik yapisi musait olabiliyor doktor izin veriyorKızlar bnm oğlan 4 aylık oldu. Oturmak istiyor sürekli. Yatırınca ağlıyor. Oturtuyorum destekli. Şuanda da sırtını bacak arama yasladı oturuyor. Acaba sıkıntı olur mu ya? Ya kucakta taşıyacam ya oturacak durmuyor başka türlü? Acaba erken ya oturtuyorum diye sıkıntı olur mu sizce!?
Yok canım. Direk ptt gittim çektim. Ama işyeri billdirmiş olabilirEvet çalışıyorum cnm 300 tl için hiç biryere PTT dahil başvurmadın mı?
Canım piyanolu olan mı? Ben de ondan aldım. Oysa çok iyi almışsın. Ben bu hafta ebebekten 189 a aldım. Ama bizimkinde ışık falan yok sanki. Başka model mi acaba?Kizlar indirim varmis joker de ben hepsiburada.com dan aldim ama jokerden geldi.fisher price oyun halisi 3 u bir arada. Oturunca ve ayaklanincada kullanabilecekmis.muzikli ve isikli. Sizinle paylasmak istedim . Oglumda begendi.fiyati 150 tl
Canım seninki 4 olmuş benimki 3 aylık olmadı daha benimki bile asla yatmak istemiyor, dediğin gibi ya bana yaslanıp oturacak ya da ayakta sürekli atlayıp zıplayacak, e onada kol dayanmıyo mecbur kısa kıza oturtuyoru ben rahatsız olsa oturamaz diye düşünüyorum şahsenKızlar bnm oğlan 4 aylık oldu. Oturmak istiyor sürekli. Yatırınca ağlıyor. Oturtuyorum destekli. Şuanda da sırtını bacak arama yasladı oturuyor. Acaba sıkıntı olur mu ya? Ya kucakta taşıyacam ya oturacak durmuyor başka türlü? Acaba erken ya oturtuyorum diye sıkıntı olur mu sizce!?
Canım seninki 4 olmuş benimki 3 aylık olmadı daha benimki bile asla yatmak istemiyor, dediğin gibi ya bana yaslanıp oturacak ya da ayakta sürekli atlayıp zıplayacak, e onada kol dayanmıyo mecbur kısa kıza oturtuyoru ben rahatsız olsa oturamaz diye düşünüyorum şahsen
Aile ve sosyal politikalara basvuruluyo canim, pttye yatiyo sonra.Nasil alicam canim bilmiyordum ben nereye basvurayim? Nereye yatiyor para ?
Tesekkur ederim bilgi icin canimAile ve sosyal politikalara basvuruluyo canim, pttye yatiyo sonra.
Bugünde olur bence ama yarın yıka nolur nolmaz. Bugün bitti zaten sayılır :)Kızlar perşembe aşı olduk bugün mu yikasam yarın mı sizce
Ya canım oturmak istediğini nasıl anladın?Benim kızım da yatırınca ağlıyor ama herzaman değil çoğunlukla kucakta etrafa bakınmak istiyor kalçadan ve belinden destekleyerek tutuyorum seslenmiyor.Acaba benimki de mi oturmak istiyor bazen belini filan kaldırıyorKızlar bnm oğlan 4 aylık oldu. Oturmak istiyor sürekli. Yatırınca ağlıyor. Oturtuyorum destekli. Şuanda da sırtını bacak arama yasladı oturuyor. Acaba sıkıntı olur mu ya? Ya kucakta taşıyacam ya oturacak durmuyor başka türlü? Acaba erken ya oturtuyorum diye sıkıntı olur mu sizce!?