temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Tatliş anne zamanla düzelir inşallah merak etme az sabır :) ben bahara bıraktım sünneti senin yazdıklarını görünce daha fena oldum
Günden güne iyi olucak inşallah canım ama ne zaman yapsan aynı acı işte

Birakmicam canim zaten zar zor emzirmeye basladim buyuk cabalar sonucu, 5 yasina kadar emzircem diyorum hatta ya bizim bebisler ayaklaninca nolcak acaba simdiden boyle hareketliyse dimi :) ondan da endiseleniyorum simdiden kilo depolayip iyice hareketlenince depodan kullansalardi diye :)

Kızlar bnm oğlan 4 aylık oldu. Oturmak istiyor sürekli. Yatırınca ağlıyor. Oturtuyorum destekli. Şuanda da sırtını bacak arama yasladı oturuyor. Acaba sıkıntı olur mu ya? Ya kucakta taşıyacam ya oturacak durmuyor başka türlü? Acaba erken ya oturtuyorum diye sıkıntı olur mu sizce!?

Bebekten bebege degisiyormus canim , kontrolunuzde doktoruna sor bi ama sikinti olacagini sanmiyorum , bazi bebeklerin anatomik yapisi musait olabiliyor doktor izin veriyor

Kizlar indirim varmis joker de ben hepsiburada.com dan aldim ama jokerden geldi.fisher price oyun halisi 3 u bir arada. Oturunca ve ayaklanincada kullanabilecekmis.muzikli ve isikli. Sizinle paylasmak istedim . Oglumda begendi.fiyati 150 tl
Canım piyanolu olan mı? Ben de ondan aldım. Oysa çok iyi almışsın. Ben bu hafta ebebekten 189 a aldım. Ama bizimkinde ışık falan yok sanki. Başka model mi acaba?

Canım seninki 4 olmuş benimki 3 aylık olmadı daha benimki bile asla yatmak istemiyor, dediğin gibi ya bana yaslanıp oturacak ya da ayakta sürekli atlayıp zıplayacak, e onada kol dayanmıyo mecbur kısa kıza oturtuyoru ben rahatsız olsa oturamaz diye düşünüyorum şahsen

elmasli aynen dilek'e katılıyorum hazır olmasa, oturmak istemese oturmaz, canı acır ağlar ya da sıkılır ağlar.
Bide seninde bebeğin maşallah iri bişey olmaz İnşallah.
Benimde bebeğim aynı anlattığın gibi yalnız benim bebeğin en olarak iri sadece maşallah, boy olarak daha 60 cm
Aynı dediğin gibi kafasını kaldırıp oturmak istiyor ağlayınca oturtuyorum hemen susuyor etrafı inceliyor kafası yerinde durmuyor 1 dk boyunca.

Her sabah uyandığında önce kıyafetlerimi iyice inceliyor sonra benimle ilgileniyor. Benim modacım stilistim diyorum O'na.
Evimizi iyice inceliyor hergün bakıyor herhalde temiz mi kirli mi

Kızlar ben hala emZik görevi görüyorum :/ tamam çook tatlı ama 2 gündür yine canım çıktı busefer sinirlerim bozuluyor az az emip sürekli istiyor ama sürekli. 15 dk oyun meme, 20 dk uyku sonra meme, konuşma oyalama sonra yine meme şekerleme ihtiyacı için meme , kaka geldi kaka bitti meme :) hala böyle olan var mı aramızda?

Oyun halısı almak istiyorum ben de aslında hep aklımda o vardı. Ne zamana kadar kullanılır peki bir bilginiz var mı? Aktivite masası çok gerekli değil sanki

Ya canım oturmak istediğini nasıl anladın?Benim kızım da yatırınca ağlıyor ama herzaman değil çoğunlukla kucakta etrafa bakınmak istiyor kalçadan ve belinden destekleyerek tutuyorum seslenmiyor.Acaba benimki de mi oturmak istiyor bazen belini filan kaldırıyor

Kizlar oglum artik ayaklarindan destek alip kafasi haric tum vucudunu kaldiriyo, ozellikle pusete koyunca ayagini basip kendini atiyo resmen, cok tehlikeli olmaya basladilar buyudukce :) bir onleminiz oneriniz var mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…