- 26 Kasım 2014
- 619
- 875
- 39
-
- Konu Sahibi baldan_madam
- #26.901
Benmki sürekli olarak doğruluyor. Bağırıyor kaldırmayınca. Ztn iri bir bebek oturmasa mutsuz olup huzursuz davranıyor. Kucakta oturtunca susuyor. Yanlarını sırtını yastıkla besleyip oturtuyorum aşırı mutlu oluyorYa canım oturmak istediğini nasıl anladın?Benim kızım da yatırınca ağlıyor ama herzaman değil çoğunlukla kucakta etrafa bakınmak istiyor kalçadan ve belinden destekleyerek tutuyorum seslenmiyor.Acaba benimki de mi oturmak istiyor bazen belini filan kaldırıyor
Benimki 0-6 arası canım aktivite masası için erken benceOyun halısı almak istiyorum ben de aslında hep aklımda o vardı. Ne zamana kadar kullanılır peki bir bilginiz var mı? Aktivite masası çok gerekli değil sanki
Tek önlem yalnız bırakmamak :) pusette emniyet kilidini kapatmaya başlamalısın canımKizlar oglum artik ayaklarindan destek alip kafasi haric tum vucudunu kaldiriyo, ozellikle pusete koyunca ayagini basip kendini atiyo resmen, cok tehlikeli olmaya basladilar buyudukce :) bir onleminiz oneriniz var mi?
http://www.fisher-price.com/tr_Tr/b...ts/Fisher-Price-Oyun-Dunyas-Jimnastik-Merkezi aldigim urun bu canimCanım piyanolu olan mı? Ben de ondan aldım. Oysa çok iyi almışsın. Ben bu hafta ebebekten 189 a aldım. Ama bizimkinde ışık falan yok sanki. Başka model mi acaba?
hayırlı olsun cnm. Ay bizim de 5 gün kaldı stres yapmak istemiyorum ama bir yanım hep stresli bakalım. Neden o kadar morarırmış ki sordunuz mu doktora ? Bir de uyuşturucu krem Sürmemeleri ilginç olmuş gerçekten. Bana bir krem sürüp 1 saat bekliycez, sonra iğne yapıcaz dedi. amaaan ondan 2 gün sonra da rota aşısı olacak birkaç gün ertelesem mi acaba aşıyı?Günaydın kızlar. oğlum sünnet oldu. ilk gün hepimiz icin çok zor geçti. lokal anestezi icin 3 igne yaptilar pipiye icimiz koptu sprey sıkıp uyusturduktan sonra igne yapiyorlar saniyordum direk igneyi yaptilar ben o an iptal oldum uyusunca alip ameliyathaneye gittiler sonra 10 dakika surmedi sunnet oldu hemen ciktik eve geldik gayet normal hicbirsey olmamis gibiydi. ilk idrardada aglamadi hersey bitti saniyordumki 2 saat sonra oyle bi aglamaya basladi yavrum bayilacak sandim mosmor oluyordu sadece çarşafta sallayinca sustu hic uyumadik ilk gun carsafta salladik. ikinci gun daha iyiydi gülüyor oynuyordu sargisi duruyor ama igne oldugu yerler mosmor. ilk gun disinda agri kesiciye gerek duymadi ama ben hiç iyi değilim unutamıyorum aglamalarini bugün 3.günümüz keşke daha erken sunnetini yaptirsaydik diyorum esimde biraz daha bekleseydik diyor. genel anestezi mi yaptirsaydik en azından ignenin acisi morlugu olmazdi kendimizi cok sorguluyoruz yani er yada gec olacak az yada çok o acıyı hissedecekti ne kadar erken olursa o kadar iyi çünkü hemen unutup gülücükler atıyor kuzucuk pardon kuzu değil artık koç oldu
Ben ilk çocuğumda perişan olmuştum resmen kan emiyodu oğlum. Bu ikinci bebeğim başıma geleceği bildiğimden araştırdım bayaa ve bu gümüş kapakları buldum. Doğumdan önce aldım ve hemen kullandım. Hiç yara olmadan atlattık çok şükür. Yara olan göğüsleri de 1 günde toparladığını okudum bi çok yerde. Zaten araştırısan gümüşün iyileştirme etkisinin olduğu çok uzun zamandır bilinen bişey. Ben tavsiye ediyorum herkese çünkü memnun kaldım. Umarım işe yarar sen de keyifle emzirirsin bebeğini :)Gercekten kısa sürede iyi ediyormu?benim gögüs ucum resmen yarıldı,içi kanlı ve kıpkırmızı,sizinkide benimki kadar kötümüydü?
Gecmis olsun canim bence lokal daha iyi genelden.biz 40 gunluk yaotirmistik gecti gitti bir haftada iyilesiyorlar ilk iki gun kagit bardak koymustuk sonra koymadim cabucak iyilesti ilk gun zor sonrasi daha iyi oluyolarGünaydın kızlar. oğlum sünnet oldu. ilk gün hepimiz icin çok zor geçti. lokal anestezi icin 3 igne yaptilar pipiye icimiz koptu sprey sıkıp uyusturduktan sonra igne yapiyorlar saniyordum direk igneyi yaptilar ben o an iptal oldum uyusunca alip ameliyathaneye gittiler sonra 10 dakika surmedi sunnet oldu hemen ciktik eve geldik gayet normal hicbirsey olmamis gibiydi. ilk idrardada aglamadi hersey bitti saniyordumki 2 saat sonra oyle bi aglamaya basladi yavrum bayilacak sandim mosmor oluyordu sadece çarşafta sallayinca sustu hic uyumadik ilk gun carsafta salladik. ikinci gun daha iyiydi gülüyor oynuyordu sargisi duruyor ama igne oldugu yerler mosmor. ilk gun disinda agri kesiciye gerek duymadi ama ben hiç iyi değilim unutamıyorum aglamalarini bugün 3.günümüz keşke daha erken sunnetini yaptirsaydik diyorum esimde biraz daha bekleseydik diyor. genel anestezi mi yaptirsaydik en azından ignenin acisi morlugu olmazdi kendimizi cok sorguluyoruz yani er yada gec olacak az yada çok o acıyı hissedecekti ne kadar erken olursa o kadar iyi çünkü hemen unutup gülücükler atıyor kuzucuk pardon kuzu değil artık koç oldu
ben fisher price oyun halisi jimnastik merkezi aldim xanim oturunca ve ayaklaninca da kullanilabilecek ama ilerde aktivite masasi ihtiyaci olur mu bilmiyorm su an baya bi oyalar bu ilerde bakariz duruma gore dedim zaten aktivite masasi icin ayakta durmasi lazim degil mi oda en az 9- 10 aylii civari hatta 1 yas nerdeyseOyun halısı almak istiyorum ben de aslında hep aklımda o vardı. Ne zamana kadar kullanılır peki bir bilginiz var mı? Aktivite masası çok gerekli değil sanki
Bende mama destekli gidiyorum hiç bozma moralini, herkes full emzirecek diye bi kural yok olmayan olmuyo maalesef. Elimizden geleni yaptıysak içimiz rahatsa sorun yok. Mama olarak ne kullanıyosun bilmem ama evolviayı dene derim. Ben 5 mama denedikten sonra evolviada kaldım çok yaradı kızıma. 120lik veriyorum bazen bitiriyo bazen bırakıyo kendi ayarlıyo. Gaz,kaka problemi yaşatmadı. Günde 2-3 kere kakasını yapıyo. 3. ay kontrolünde alması gereken 1 kiloyu almıştı. Nacizane tavsiyemdir :)Kizlar 3. ay kontrolunu olduk, bu ay 600 gr almis sadece, doktor mamayi kesme dedi. Iki ogun anne sutu bi ogun mama ver dedi. Bir de ben 90 cc veriyordum artir onu dedi istedigi kadar alsin dedi. Anne sutu diye cok direndim ama artik akisina birakiyorum olmayinca olmuyo demek ki :/
Gecmis olsun canim bence lokal daha iyi genelden.biz 40 gunluk yaotirmistik gecti gitti bir haftada iyilesiyorlar ilk iki gun kagit bardak koymustuk sonra koymadim cabucak iyilesti ilk gun zor sonrasi daha iyi oluyolar
ben fisher price oyun halisi jimnastik merkezi aldim xanim oturunca ve ayaklaninca da kullanilabilecek ama ilerde aktivite masasi ihtiyaci olur mu bilmiyorm su an baya bi oyalar bu ilerde bakariz duruma gore dedim zaten aktivite masasi icin ayakta durmasi lazim degil mi oda en az 9- 10 aylii civari hatta 1 yas nerdeyse
hayırlı olsun cnm. Ay bizim de 5 gün kaldı stres yapmak istemiyorum ama bir yanım hep stresli bakalım. Neden o kadar morarırmış ki sordunuz mu doktora ? Bir de uyuşturucu krem Sürmemeleri ilginç olmuş gerçekten. Bana bir krem sürüp 1 saat bekliycez, sonra iğne yapıcaz dedi. amaaan ondan 2 gün sonra da rota aşısı olacak birkaç gün ertelesem mi acaba aşıyı?[/QUOT
bilmiyorum ki canım morarma ve şişme oluyormuş bize son aşısı ne zamansa aşıdan 3 hafta sonra getirin dedi doktorhayırlı olsun cnm. Ay bizim de 5 gün kaldı stres yapmak istemiyorum ama bir yanım hep stresli bakalım. Neden o kadar morarırmış ki sordunuz mu doktora ? Bir de uyuşturucu krem Sürmemeleri ilginç olmuş gerçekten. Bana bir krem sürüp 1 saat bekliycez, sonra iğne yapıcaz dedi. amaaan ondan 2 gün sonra da rota aşısı olacak birkaç gün ertelesem mi acaba aşıyı?
Gecmis olsun canim. Ben de sunnet yaptirsak mi diye dusunuyodum ama burdakileri okudukca korkuyorum. Kan alinirken, asi olurken falan bile hungur hungur agliyorum ben, sanirim bu kadar kucukken sunnet olmasini kaldiramicambilmiyorum ki canım morarma ve şişme oluyormuş bize son aşısı ne zamansa aşıdan 3 hafta sonra getirin dedi doktor
Büyüdükçe daha çok etkilenmezmi valla anne yüreği hiç dayanmıyor bebek haliyle bize teselli verdi gulucukleriyle şimdi normal hayatına devam ediyor mama gaz çiş kakaGecmis olsun canim. Ben de sunnet yaptirsak mi diye dusunuyodum ama burdakileri okudukca korkuyorum. Kan alinirken, asi olurken falan bile hungur hungur agliyorum ben, sanirim bu kadar kucukken sunnet olmasini kaldiramicam
Ben varim canim sadece emerek uyuyo ve gogsumu agzindan birakmiyo. 15 dk uyu uyan em tekrar uyu. Ben de mecburen yaninda yatiyorum, memeyi cektigim an uyaniyo. Nolcak boyle bilmiyorum. Meme reddi olmasin diye emzik de vermiyodum, simdi vermeye calisiyorum almiyo artik.Kızlar ben hala emZik görevi görüyorum :/ tamam çook tatlı ama 2 gündür yine canım çıktı busefer sinirlerim bozuluyor az az emip sürekli istiyor ama sürekli. 15 dk oyun meme, 20 dk uyku sonra meme, konuşma oyalama sonra yine meme şekerleme ihtiyacı için meme , kaka geldi kaka bitti meme :) hala böyle olan var mı aramızda?
Aynen canim dayanmiyo maalesef. Kucukken daha cabuk iyilesir ama ben kiyamiyorum. Konusmaya baslayinca yaptiririm heralde, simdi her aglamasini sunnet acisina yorarim yoksa :/Büyüdükçe daha çok etkilenmezmi valla anne yüreği hiç dayanmıyor bebek haliyle bize teselli verdi gulucukleriyle şimdi normal hayatına devam ediyor mama gaz çiş kaka
Canım iki yaşla altı yaş arası kesinlikle önermiyor hiç bir dr. Aklında bulunsunAynen canim dayanmiyo maalesef. Kucukken daha cabuk iyilesir ama ben kiyamiyorum. Konusmaya baslayinca yaptiririm heralde, simdi her aglamasini sunnet acisina yorarim yoksa :/
Bebegin icin en iyisini sen bilirsin canımBen varim canim sadece emerek uyuyo ve gogsumu agzindan birakmiyo. 15 dk uyu uyan em tekrar uyu. Ben de mecburen yaninda yatiyorum, memeyi cektigim an uyaniyo. Nolcak boyle bilmiyorum. Meme reddi olmasin diye emzik de vermiyodum, simdi vermeye calisiyorum almiyo artik.
Aynen canim dayanmiyo maalesef. Kucukken daha cabuk iyilesir ama ben kiyamiyorum. Konusmaya baslayinca yaptiririm heralde, simdi her aglamasini sunnet acisina yorarim yoksa :/
yarın itibariyle biberon mecbur kalırlarsa ben yokken diye kullanıcaklar, şimdi böyle yakındım da umarım meme reddi olmaz. Gerçi annem artık o senin kokuna alıştı memeyi bırakmaz artık diyor ama içimde bir endişe var :/Ben varim canim sadece emerek uyuyo ve gogsumu agzindan birakmiyo. 15 dk uyu uyan em tekrar uyu. Ben de mecburen yaninda yatiyorum, memeyi cektigim an uyaniyo. Nolcak boyle bilmiyorum. Meme reddi olmasin diye emzik de vermiyodum, simdi vermeye calisiyorum almiyo artik.
Aynen canim dayanmiyo maalesef. Kucukken daha cabuk iyilesir ama ben kiyamiyorum. Konusmaya baslayinca yaptiririm heralde, simdi her aglamasini sunnet acisina yorarim yoksa :/
Canım sünnet ettirmissiniz geçmiş olsun çok :) neden bu kadar kendini üzdn demişlerdi bana sanırım yaşayan anliyordur duygumu. Sen de yaşamıssin:) Allah damatligini da göstersin inşallah canım zorunu atlatmissiniz iyilesir artık inşallahÇok geçmiş olsun bir an önce iyileşir umarım bizde yarın sünnet yaptiricaz tavsiyen varmı özel hastanede mi oldu yanına giriyormuyuz sünnet olurken. Neden o kadar ağladı idrarini yaparken ilk idrar yakıyor o da lokal anestezi varken hiç bilmeden yapar sonra aglamiyor dediler bana
Neden onermiyolar canim psikolojik acidan mi?Canım iki yaşla altı yaş arası kesinlikle önermiyor hiç bir dr. Aklında bulunsun