temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Canım bende yatarak emziriyorum oturarak zor oluyor arada bende 1-2 saniye uyuyorum:)Bebeğim memeden çekilinceye kadar bekliyorum.Beslenmene dikkat ediyor musun canım bir de bebeğin çok sık mı uyanıyor geceleri?

Canım bende yatarak emziriyorum oturarak zor oluyor arada bende 1-2 saniye uyuyorum:)Bebeğim memeden çekilinceye kadar bekliyorum.Beslenmene dikkat ediyor musun canım bir de bebeğin çok sık mı uyanıyor geceleri?
Hic beslenemiyorum canim ya oglum gunduz hic uyumuyor yemek yapmaya firsat olmuyor, esim aksam 8.30 da geliyor o zamana kadar ac duruyorum resmen gece de 2 saatte 1 uyaniyor. Ise baslayinca nasil olcak bilmiyorum simdiden pestilim cikiyo.

Kızlar karma aşı kolda iz birakiyor ya benim oglumda kalmadi iz. Aradan 3 hafta falan geçti bir de. Bende de kalmamış iz. Sizde de var mi bu durum
Benimkinde de kalmadı canım, niye kalmadı anlamadım. Hemşire yara olur, kabuk bağlar sonra da iz olur demişti.

İnşallah her şey yolunda gider canım, Allah yardımcınız olsun.

tişörtün göğüslerini kesmek çok mantıklıymış yaa caanım bende yapcam ama süt akıyor ya o ne olacak?

o parayla odaya ufo al kapısını aç canım

çok ağlamayan çocuğum birden bire çığlık çığlığa ağlıyor ama 5.gun bu kdr normal mi huyu suyu değişti çocuğun böyle devam etmesinden korkuyorum
büyüme atağı olabilir canım sağlık açısından bişe olmasında ağlasın varsın ebe teyzem ciğerleri genişler ağlaması iyi dedi :)

ben çocuğu alıp oturma odasına geçip tvyi açıp öyle emziriyorum malum 1 saatte emdği için sıkılıyorum, yatarak emzirmek anneye çok iyi sırtın filan ağrımaz, ama ben cesaret edemiyorum geceleri uyursam çocuğun üstüne kapanırım Allah korusun memelerimde büyük zaten

Hic beslenemiyorum canim ya oglum gunduz hic uyumuyor yemek yapmaya firsat olmuyor, esim aksam 8.30 da geliyor o zamana kadar ac duruyorum resmen gece de 2 saatte 1 uyaniyor. Ise baslayinca nasil olcak bilmiyorum simdiden pestilim cikiyo.
iyi beslenmen lazım canım emzirirken fersiz kalırsın kaldı ki süt de olmaz, en azından komposto koy kaynasın at dolaba arada çıkar iç çıkar iç şekerli olduğu için enerji de veriyor sıvı olduğundan su ihtiyacını karşılar, bende senin gibiyim doğumdan sonra mutfağa bir iki kez girdim de yemek yaptım o da şansa bebek uyuyodu temizlik bile yapamıyorum. kendi bakımımı hiç katmıyim zaten

C Chen31 memedeki apse ne oldu canım geçti mi?
Gecti canim ya sukur insallah bir daha olmaz. Kocaman yara duruyor tabi ucunda hala, insallah o da gecer de rahat rahat emziririz.
Ya disimi bile fircalayamiyorum bazen, kaslarimi 2 ay sonra aldirdim. Cocugun uyumamasi cok fena bisey, hicbi sey yapamiyo insan. Komposto mantikliymis canim oyle yapayim bari.

Ya kızlar ben mama veriyorum malum içinde d vitamini de var illa ki. Devit-3 verdi sağlık ocağı ne zaman versem kıyametler kopuyor sancı çekiyor kusuyordu. 1 hafta vermedim çocukta sancı falan olmadı. Doktordan ilacı değiştirmesini istedim monovit verdi 3 gündür kullanıyorum 3 gündür aynı çığlık çığlığa ya vermesem bi türlü versem bi türlü.. ne yapacağımı şaşırdım. Acd3 ver dedi bu da yaparsa. Şimdi ondan da korkar oldum. Zehirlememi yapıyor ki? D vitamin fazlası zehirleme yapar belirtileri de var bilemedim

anne sütü alıyor muydu mama dışında ?

anne sütü denedik hiç kilo almadı mecbur mamaya geçtik.kilo alımı gecen ay 900 gr kadardı bu ay 500 gr olacak ssanırım evet prematüre annesi olmak cok zormuş .küçük olduğu için bol bol içsin büyüsün istiyor insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…