- 4 Ağustos 2010
- 628
- 482
- 103
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #26.081
Ben hepsiburadadan almıştım markası bondigo tavsiyeederim bebeğim baya seviyorKızlar oyun halısı alan varmı link Atarbilirmisiniz?
Canım bende yatarak emziriyorum oturarak zor oluyor arada bende 1-2 saniye uyuyorum:)Bebeğim memeden çekilinceye kadar bekliyorum.Beslenmene dikkat ediyor musun canım bir de bebeğin çok sık mı uyanıyor geceleri?Kizlar geceleri bebeklerinizi nasil emziriyosunuz? Bizim oglan gunduz hic uyumuyo ben hic dinlenemiyorum, oyle olunca gece beraber yatiyoruz yatarak emziriyorum. 2 saate 1 uyaniyo cunku oturarak zorlaniyodum. Ama yatarak emzirirken de ben uyuyakaliyorum ne kadar emdigini bilmiyorum :/ normalde memem agzindan cikinca tekrar sokuyodum e simdi sokamayinca oyle kaliyo. Acaba az mi besleniyo diye dusunuyorum.
Bir de siz nasil enerjik oluyosunuz benim kolumu kipirdatacak halim olmuyokan degerim cok dusuk ondan mi acaba, 9 du en son hemoglobin degerim. Gunde 2 tane kan ilaci iciyorum ama bana misin demiyor.
Surekli kipir kipir oldugu icin elleri ayaklari oyuncaklara carpiyor, onlar hareket edince de heyecanlanip guluyor kendi kendine :)Nasıl yani bebeğin oyuncaklarla oynuyor mu :)
Hic beslenemiyorum canim ya oglum gunduz hic uyumuyor yemek yapmaya firsat olmuyor, esim aksam 8.30 da geliyor o zamana kadar ac duruyorum resmenCanım bende yatarak emziriyorum oturarak zor oluyor arada bende 1-2 saniye uyuyorum:)Bebeğim memeden çekilinceye kadar bekliyorum.Beslenmene dikkat ediyor musun canım bir de bebeğin çok sık mı uyanıyor geceleri?
Benimkinde de kalmadı canım, niye kalmadı anlamadım. Hemşire yara olur, kabuk bağlar sonra da iz olur demişti.Kızlar karma aşı kolda iz birakiyor ya benim oglumda kalmadi iz. Aradan 3 hafta falan geçti bir de. Bende de kalmamış iz. Sizde de var mi bu durum
İnşallah her şey yolunda gider canım, Allah yardımcınız olsun.Merhaba benim kızımın baş çevresi 35 ti 1 ay kontroldeyse 35 çıktı 2. ay 36.5 olmuş doktor az dedii nöroloğa gönderdi oda şuan için sorun yok ama takip edilmeli sesi. Algıları biraz zayıf sesi. Kendini anne karnında hissediyormuş hala . Bu ayki baş çevresi büyümesi önemliymiş ricam Dua edin kızlar bebeğimin başı bu ay 2 cm büyüsün İnşAllah .
Ben bondigo marka aldım canım, Prensesim de seviyor. İlgisini çekiyor, oyalıyorum bi süre. Tavsiye ederim. Bondigo serüven ormanı oyun halısı.Kızlar oyun halısı alan varmı link Atarbilirmisiniz?
tişörtün göğüslerini kesmek çok mantıklıymış yaa caanım bende yapcam ama süt akıyor ya o ne olacak?Ah canim gecmis olsun benim 66 gunluk bebegim ve hala yaram gecmedi. Dogru pozisyonda vermeye calis ve kahverengi yerin hepsini alsin agzina. One egilerek emzirme. Gecmesi icin ben bir cok krem kullandim en iyi fito geldi ama yikaman lazim emzirmeden once. Biraz iyilesince lanoline gecebilirsin. Ve gogsun acikta kalsin hic kapatma ben hala acik geziyorum. Bi tisortun gogus yerlerini kes oyle dolas.
o parayla odaya ufo al kapısını aç canımAnneler ne alemdesiniz genel anlamda asi sonrası huysuzluk durumunu yaşıyoruz galiba hepimiz..
Benim su sıra daha büyük bi tedirginligim var kara kara düşünüyorum napcaz ne edicez diye.. Mesele Kış ve soğuk.. Evim şimdiden buz gibi çok soğuk oluyor kisin nasıl koruycam kızımı bilmiyorum.. Toplucaz piliyi pirtiyi oturma odasına yerlescez kapayacaz kapiyi doğalgaz sobası yakacaz simdilik görünen en iyi yöntem bu.. E kapılar kapalı olacak ben kızı nasıl duyacam is güç görürken? bunun için görüntülü bebek telsizi almayı düşünüyorum malum kizcagizim pek hareketli duymak yetmez bana... Sorum şu ki aranızda kullanan marka tavsiyesi verecek olan var mi.. Motorola bakıyorum su sıra pahalı da zıkkım ama alacam mecburum
büyüme atağı olabilir canım sağlık açısından bişe olmasında ağlasın varsın ebe teyzem ciğerleri genişler ağlaması iyi dedi :)çok ağlamayan çocuğum birden bire çığlık çığlığa ağlıyor ama 5.gun bu kdr normal mi huyu suyu değişti çocuğun böyle devam etmesinden korkuyorum
ben çocuğu alıp oturma odasına geçip tvyi açıp öyle emziriyorum malum 1 saatte emdği için sıkılıyorum, yatarak emzirmek anneye çok iyi sırtın filan ağrımaz, ama ben cesaret edemiyorum geceleri uyursam çocuğun üstüne kapanırım Allah korusun memelerimde büyük zatenKizlar geceleri bebeklerinizi nasil emziriyosunuz? Bizim oglan gunduz hic uyumuyo ben hic dinlenemiyorum, oyle olunca gece beraber yatiyoruz yatarak emziriyorum. 2 saate 1 uyaniyo cunku oturarak zorlaniyodum. Ama yatarak emzirirken de ben uyuyakaliyorum ne kadar emdigini bilmiyorum :/ normalde memem agzindan cikinca tekrar sokuyodum e simdi sokamayinca oyle kaliyo. Acaba az mi besleniyo diye dusunuyorum.
Bir de siz nasil enerjik oluyosunuz benim kolumu kipirdatacak halim olmuyokan degerim cok dusuk ondan mi acaba, 9 du en son hemoglobin degerim. Gunde 2 tane kan ilaci iciyorum ama bana misin demiyor.
iyi beslenmen lazım canım emzirirken fersiz kalırsın kaldı ki süt de olmaz, en azından komposto koy kaynasın at dolaba arada çıkar iç çıkar iç şekerli olduğu için enerji de veriyor sıvı olduğundan su ihtiyacını karşılar, bende senin gibiyim doğumdan sonra mutfağa bir iki kez girdim de yemek yaptım o da şansa bebek uyuyodu temizlik bile yapamıyorum. kendi bakımımı hiç katmıyim zatenHic beslenemiyorum canim ya oglum gunduz hic uyumuyor yemek yapmaya firsat olmuyor, esim aksam 8.30 da geliyor o zamana kadar ac duruyorum resmengece de 2 saatte 1 uyaniyor. Ise baslayinca nasil olcak bilmiyorum simdiden pestilim cikiyo.
Benim akmiyo canim ya sutum cok degil sanirim o yuzden.tişörtün göğüslerini kesmek çok mantıklıymış yaa caanım bende yapcam ama süt akıyor ya o ne olacak?
Gecti canim ya sukur insallah bir daha olmaz. Kocaman yara duruyor tabi ucunda hala, insallah o da gecer de rahat rahat emziririz.
anne sütü alıyor muydu mama dışında ?Canım benim ilk bebeğimde 34 haftalık doğmuştu 15 cc anca içerdi. 45 cc içtiğinden 1 yaşındaydı nasıl mutlu olmuştuuk. Hala çok iştahlı bir çocuk değil ama kilosu boyu gelişimi yaşıtlarıyla aynı maşAllah.
anne sütü denedik hiç kilo almadı mecbur mamaya geçtik.kilo alımı gecen ay 900 gr kadardı bu ay 500 gr olacak ssanırımBebeğinin kilo alımı nasıl peki?
Eğer kilo alımı iyiyse mama alımını azaltabilir annesütüne yüklenebilirsin.
Benim oğlum da 3 aylık mamayı bıraktık sütüm artmaya başladı. İsteksizdi ve sadece emmek istiyordu. Kilo alını da iyiydi mamayı bıraktık. Her bebek aynı olmaz tabi. Sen prematüre annesisin belki erken doğmanın verdiği stres vardır bebekte. Dr gitsen eğer kilo alımı notmal sınırlardaysa sorun yok zorlama der eminim.
:) benimki de eline çarptıkca sevinçten deli oluyor .artık tutmayada başladı sallanan oyuncaklarınıSurekli kipir kipir oldugu icin elleri ayaklari oyuncaklara carpiyor, onlar hareket edince de heyecanlanip guluyor kendi kendine :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?