temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Kizlar geceleri bebeklerinizi nasil emziriyosunuz? Bizim oglan gunduz hic uyumuyo ben hic dinlenemiyorum, oyle olunca gece beraber yatiyoruz yatarak emziriyorum. 2 saate 1 uyaniyo cunku oturarak zorlaniyodum. Ama yatarak emzirirken de ben uyuyakaliyorum ne kadar emdigini bilmiyorum :/ normalde memem agzindan cikinca tekrar sokuyodum e simdi sokamayinca oyle kaliyo. Acaba az mi besleniyo diye dusunuyorum.
Bir de siz nasil enerjik oluyosunuz benim kolumu kipirdatacak halim olmuyo kan degerim cok dusuk ondan mi acaba, 9 du en son hemoglobin degerim. Gunde 2 tane kan ilaci iciyorum ama bana misin demiyor.

Uyurken ani şiddetli ağlamayı bizde yaşıyoruz son günlerde. Hızlı nefes alıp veriyo sesli sesli, gözlerini kocaman açıyo, kollarıda çırpınırcasına iki yana açılıyo, kucağıma alıp pişpişlesemde fayda etmiyo bazen. Sakinleşene kadar kucağımda sallıyorum. Biraz araştırdım ben. Bu dönemlerde yaşanıyomuş genelde. Uykuda boşluğa düşme hissi gibi bişey. Tam uyku boşluğunda ani bi uyarılmayla korkuyorlar.

Canım annanemin bi bebeği yatarak emzirirken vefat etmiş. Kendisi uyumuş nasıl olduğunun farkında değil ama muhtemelen burnu kapandı oda küçüktü kurtaramadı kendini diyo. Uykusuzluktan ölsenizde ne olur bebeğinizi yatarak emzirmeyin. Bide sen uyuyakalıyorum diyosun, allah korusun nasıl cesaret edersin çok tehlikeli çookkk ... pişmanlık yaşamaktansa uykusuz kal daha iyi, rabbim esirgesin ama her ihtimali düşünmelisin, sen bi annesin...

Yok canım sesten de korkuyor uyanıyor hemen. Ama akşam hiç ses yoktu odada ve ışık bile kapalıydı gece uykusuna geçmişti. Ferishin dediği gibi rüyasında korkutuyorlar sanırım. Bir anda ağlamaya başlıyor. Yarım saat pışpışladım kucağımda ancak sakinledi.

Gün içinde yatarak emziriyorum keyif alıyo hatta uzun uzun emiyor ama gece hiç yapmadım

Allah rahmet eylesin canim. Yok ben oyle koru korune uyumuyorum tabi ki, zaten memem burnunu hic kapatmiyor onu ayarliyorum. Anne babalar icin guvenli yatma rehberi ve bebegi dogal emzirme pozisyonlari var. Siz de arastirabilirsiniz besik pozisyonu herkesin emzirdigi bir pozisyon ama artik guncel degil ve gogus yaralarina davetiye cikariyor.
Benim sorunum oglumun uyuyakalip az emmesi ve benim mudahale edememem.

Dediklerin benim kuzumda da var sankı kolik belirtileri

Dediklerin benim kuzumda da var sankı kolik belirtileri
Canım bahsettiğim kolik durumu değilki. Eğer anlattığım şeyse sizdeki, bu kısa süreli geçici bişey. Kolik ise belli saat aralıklarında hergün aynı vakitlerde sürekli şiddetli ağlama olarak tarif ediliyor.

Benimkinde var işte o akşam üstü daha çok ağlıyor yavrum perişan oldu çok üzülüyorum o ağladıkça
Vede susturamı yorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…