- 3 Şubat 2017
- 215
- 296
- 33
- 35
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #25.641
Maşallah kızına :)Nöroloji ne alaka anlayamadım :/ ben dahiliyeye gitmeyi düşünüyorum. Emzirdiğimi ve genel tahlillerime bakılmasını istediğimi söyliycem. Sonuçlardan sonrada ağrılarımdan bahsedicem. Zaten ozaman daha net anlaşılır durum diye düşünüyorum.
Canım ben haftaya pazar yapacağım kısmet olursa, isme özel yasin yaptırıp dağıtacağım kısmet olursaSelam kızlar Nasılsıniz istanbul yine kavurucu sicaklara geri döndü bebek mevludu yapanlara sorum yada yapacaklara mevlut te hediyelik olarak bişeyler dağıtmaya dusunuyor musunuz bebek Bebek Kurabiyesi yaptırmayı düşünüyorum ama başka ne olabilir hiç fikir gelmiyor aklima
Canım seninki kaç kilo oldu? Ben hala prima yenidogan kullanıyorum
Ne iş yapıyorsun? Normalde ilk bir yıl öğlene kadar çalışabilirsin. Elinden geldiğinde sütünü sağ sakla 1 cc bile olsa bebeğin için iyi. Göğsünü dolu bırakmaIse başlayacak kızlar süt işini nasıl yapıcaz dolaba atacak kadar süt çıkmıyor emzirme sonrası sagiyorum 40 cc çıkıyor iki öğün lazım olsa 180 cc süt lazım en az kafam çok karışık mama takviyesi mi başlasam doktorla da konusucam 6 ay anne sütü diye bangır bangır reklam afiş ama çocuk iki aylıkken ise döneceksin dinlenmeyen çalışan stresli kadında hangi süt 6 ay acaba
Dolap süsü yaptırabilirsiniz nette güzel örnekleri var bak istersenSelam kızlar Nasılsıniz istanbul yine kavurucu sicaklara geri döndü bebek mevludu yapanlara sorum yada yapacaklara mevlut te hediyelik olarak bişeyler dağıtmaya dusunuyor musunuz bebek Bebek Kurabiyesi yaptırmayı düşünüyorum ama başka ne olabilir hiç fikir gelmiyor aklima
Memurum canım bir yıl değil malesef iki ay yarım gün sonra iki ay günde üç saat bir yaşına kadar da günde 1.5 saat izinNe iş yapıyorsun? Normalde ilk bir yıl öğlene kadar çalışabilirsin. Elinden geldiğinde sütünü sağ sakla 1 cc bile olsa bebeğin için iyi. Göğsünü dolu bırakma
Öyle yapıyorum canım paketler az çok atıyorum dolaba gerekirse bi öğün süt bi öğün mama verilir ben gelene kadarNe iş yapıyorsun? Normalde ilk bir yıl öğlene kadar çalışabilirsin. Elinden geldiğinde sütünü sağ sakla 1 cc bile olsa bebeğin için iyi. Göğsünü dolu bırakma
Anladım canım. Evin işyerine uzak mı arabanız varsa öğle arası 1 buçuk saat zaten gider emzirir gelirdin.Memurum canım bir yıl değil malesef iki ay yarım gün sonra iki ay günde üç saat bir yaşına kadar da günde 1.5 saat izin
Elinle sık biraz iyice yıkadıktan sonra elini.Bide kızlar ben sagdiktan sonra sıkıyorum süt geliyo hala ama makinede gelmiyor artık
Gidip gelmem toplam 40 dk olur öğle arası da bir saat malesef bakalım bi şekilde rayına oturacakAnladım canım. Evin işyerine uzak mı arabanız varsa öğle arası 1 buçuk saat zaten gider emzirir gelirdin.
Zatrn bebek biraz.büyüdükce artık 3-4 saatte enziriyorsun. Arada da bir iki öğün mama olurdu mecburen o ara da göğsün dolardı.
Sagdiktan sonra geliyor sıkınca ama makinede artık gelmiyor emis gücü o kadar sanırımElinle sık biraz iyice yıkadıktan sonra elini.
Canım sen 32. Haftada mi cıktın izne bi de süt iznilerini kurum kabul ederse toplatıp güne cevirip izinini uzatamıyomusun sordun mu hiçSagdiktan sonra geliyor sıkınca ama makinede artık gelmiyor emis gücü o kadar sanırım
Evet canım 32 de ayrıldım aslında var haftada 2.5 gün gidebilirim henüz konuşmadım ben de karar veremedim nasıl yapsam bilemiyorum hangisi daha iyi olurCanım sen 32. Haftada mi cıktın izne bi de süt iznilerini kurum kabul ederse toplatıp güne cevirip izinini uzatamıyomusun sordun mu hiç
Yillik izin alma ya da rapor alma imkanin yok mu canim bebis daha cok kucuk azicik daha idare edebilsen keskeEvet canım 32 de ayrıldım aslında var haftada 2.5 gün gidebilirim henüz konuşmadım ben de karar veremedim nasıl yapsam bilemiyorum hangisi daha iyi olur
Malesef hamileliğim boyunca rahatsizlandigimda doktorlar rapor yazmadı bu ohalden dolayı hep yıllık izinlerimi kullandım düşün hastanede yattığımda bile taburcu olurken rapor verilmedi dinlen dediler bideYillik izin alma ya da rapor alma imkanin yok mu canim bebis daha cok kucuk azicik daha idare edebilsen keske
Ohal tam bizim hamileliklere denk geldi dimi kotu olduMalesef hamileliğim boyunca rahatsizlandigimda doktorlar rapor yazmadı bu ohalden dolayı hep yıllık izinlerimi kullandım düşün hastanede yattığımda bile taburcu olurken rapor verilmedi dinlen dediler bide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?