temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

37.1 de kaldi cnm dus aldirdim. Biraz endiselendim. Insallah gece cikmaz . Sagol canim.

Sagol canim.

Resmen stresten bayılacaktım avm ye gidelim dedik çok da uzak sayılmaz allahım gittiğimiz gibi çığlık kıyamet emzirme odasında emzirdim tam uyudu daldığından emin oldum Arabaya bi bindik aman aman gelene kadar o da ben de ağladık resmen ya bu tip durumlarda nasıl iradenizi koruyorsunuz ben çok stres oluyorum ağlamaktan strese girecek diye :.(

Son düzenleme:
Evet canim smdi 4.5 kilo. Arkdan asagi dogru kayiyor. Markasi prima. Bende elimdeki bez bitsin bi uste geciyim dedim. O da 5-8 galiba yanlis hatrlamyosm. Ama evdeki 4-6 normlde olmasi lazim bence. Siki yapyrm hatta bacagnda iz cikiyo gibi olnca gevsettm ama yinede siki. Boyle bazi insanlarin arkadn pantolnu duser ya:) oyle bi gorunum oluyo

Bizde biraz once kizimla beraber gittik. Durdu ama pusete koydum baktim mutlu cikardim yoksa cikarmicktm. Yani biraz iyi zamanini bulmak lazim. Gecen uzun surdu onda sikildi bende yarida kesmk zornda kalmstm. Kisa kisa hosuna gideblr belki. Once oyle deneyeblrsn. Aglama krizi tutnca kostur kostur eve hemen bizde:)))

Yok cnm 15 gunluk kizim. Rahatsizligi da yoktu. Asi da olmadik. Ama bugun toplasam 2 saat uyudu uyumadi hep memede o da . Hala direniyo uyumamak icin su buyume atagi dedikleri seyi mi yasiyoruz acaba?
Olabilir canm. Sen yinede arada bak ateşine mutlaka ilk üç ayda önemliymş baya. Rabbim korusun inşaAllah bütün kötülüklerden. doktorum demştir mutlaka 38 geçince de hastane direk. Çok üst üste giydirdiysen yada ortam sıcaksa belki ondan da etkilenmiş olablr

krem sürmeyince kullanıyorum canım sütü. ama o söyleyen arkadaş göğüsüne göğüs ucu kremi ve kantaron yağı sürüyor ya onlar süte bulaşmaz mı ? bulaşsa bile süt işe yarar mı?
Bilmiyordum canım onu. Tabiki bulaşır haklısın

File yok sadece battaniye dimi canım

Canım ben atıyorum ya nolur nolmaz sürekli siteril tutamayabiliriz bence nebiliyim krem artıkları birikebilir deterjan artıkları birikebilir bi de terle sıcakla birlikte bozulabilir diye ben vermiyorum :/
Anladım canım doğru olabilir tabi dediğin

Canım bebeğin kaç kg doğmuştu merak ettim.
Maşallah canım bebeğine.
Bişi dicem acaba çok mu bekleriyorsun bezi poposunda dolup düşüyor olabilir mi?
Evet bir büyüğüne geç iz de yapıyorsa

Canım bebeğin kaç kg doğmuştu merak ettim.
Maşallah canım bebeğine.
Bişi dicem acaba çok mu bekleriyorsun bezi poposunda dolup düşüyor olabilir mi?
Evet bir büyüğüne geç iz de yapıyorsa
Zaten onlar yalan canım. Bak ben 4-9 kullanıyorm şimdi bezi 4 kg ve 9 kg da olacak öylemi sence mümkün mü hem 4 hem 9 kg iken olması?
Bi büyüğü 7-12 idi galiba 7 buçuk 8 e doğru hemen değiştiecem

Valla cnm ne giydircegimi bilemiyorum dun dune kadar uzun kollu giydiriyordum. Dedim artik 2 hafta gecti kisa kollu tulum giydirdim. Ates yukselmeye baslayinca kendimi sucladim acikcasi. hastanede Cocuk dr u kontrole geldiginde tek bezle bile emzirebilirsin demisti. Dedim kendini isitabilir mi bisey olmaz cok giydirmeyin daha kotu olur demisti ama cik kararsiz kaliyorum giyim konusunda. Sen nasil giydiriyorsun ?

Amin. Allahim hepimizin bebisini korusun canim . Cok sagol. atesimiz yukselmedi cok sukur. Ama gece de uyumadi simdi uyuyo kuzucugum.
Bu arada bayraminiz mubarek olsun.

Canım bizim gündüz uykuları normal haline dönmeye başladı maşallah sanırım o 3 4 gün büyüme atağıydı öyle bi esip gürledi geçti :) Seninki ne alemde düzeldi mi siyahinci

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…