• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Kızlar benim kız 44 günlük kakasını hergün yapmiyo iki üç günde yapıyo ama yaptığı gün en az üç kere falan yapıyo yapmadığı günler de sanki biraz huysuz oluyo

Kızlar ya bu uyku problemi yıldırdı beni, 12saat uyumadığı oluyor ,siz nasıl uyutuyorsunuz , yöntem ne kullanıyorsunuz, denemediğim yol kalmadı, beşer onar dk uyuyor hop gözler yine faltaşı ,ağlıyacam artık psklojim bozuldu

Bizimki ikidir 10 gunde bire cikti. Fitille yapiyor maalesf
Ne diyorsun cnm ya 10 gün ne demek ilaçlar fln etki etmiyor mu ya :/ ah canım benim. Benimki iki günde bire falan çıktı mahvoluyor ya aşırı huysuz oluyor yapamadığı gün tabi onunla birlikte ben de napıcağımı şaşırıyorum.

Kızlar ya bu uyku problemi yıldırdı beni, 12saat uyumadığı oluyor ,siz nasıl uyutuyorsunuz , yöntem ne kullanıyorsunuz, denemediğim yol kalmadı, beşer onar dk uyuyor hop gözler yine faltaşı ,ağlıyacam artık psklojim bozuldu
Canım çok alakasız belki ama benimki şuana kadar hiç yattığı yerleri sevmemişti hep dediğin gibiydi ama ekteki gibi bi yatak aldım allam ne alakasaysa çocuk onda mışıl mışıl uyuyor yüzükoyun sırt üstü sanırım yanları korunaklı ya kendini korumada mı hissediyor napıyım anlamadım. Mesela reflü yatağı da aldım onu da sevmedi uyumadı.

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    50,9 KB · Görüntüleme: 53
Ne diyorsun cnm ya 10 gün ne demek ilaçlar fln etki etmiyor mu ya :/ ah canım benim. Benimki iki günde bire falan çıktı mahvoluyor ya aşırı huysuz oluyor yapamadığı gün tabi onunla birlikte ben de napıcağımı şaşırıyorum.
Doktor kontrlnde konustugumzda 10 gun yapmazsa bisy verme 10.gununde fitil ver dedi. Ama boyle de hep fitille olmazki. Duzelir ins en kisa zamanda. Ozellikle geceleri inliyo gibi kuzucum

Canım çok alakasız belki ama benimki şuana kadar hiç yattığı yerleri sevmemişti hep dediğin gibiydi ama ekteki gibi bi yatak aldım allam ne alakasaysa çocuk onda mışıl mışıl uyuyor yüzükoyun sırt üstü sanırım yanları korunaklı ya kendini korumada mı hissediyor napıyım anlamadım. Mesela reflü yatağı da aldım onu da sevmedi uyumadı.
Ona benzer bi yatak var canım yanlarına havlu sarıp koyayım birde öyle deneyim, offf offf:KK43::KK43:

Yüz üstü yatirmayi denedin mi tabi yanindayken sadece gündüz yitirip yanindqn hiç ayrilmadan bi dene burnu falan kapanmasin dikkat et

Al benden de o kadar, yatıyor 5 dk olmadan kalkıyor dün gece 1.5da zor uyuttum, rengim mengim sapsarı oldu uykusuzluktan napıcamı şaşırdım artık biyerde bayılıp kalıcam yakındır, iç gündür böyle normalde uyurdu gündüzleri hani 3 4 saat uyanık kalsa anlarım büyüyor az uyur derim ama dediğin gibi 11 saat 12 saat böyle uyu uyan geçiyor napıcaz bilmem

Al benden de o kadar, yatıyor 5 dk olmadan kalkıyor dün gece 1.5da zor uyuttum, rengim mengim sapsarı oldu uykusuzluktan napıcamı şaşırdım artık biyerde bayılıp kalıcam yakındır, iç gündür böyle normalde uyurdu gündüzleri hani 3 4 saat uyanık kalsa anlarım büyüyor az uyur derim ama dediğin gibi 11 saat 12 saat böyle uyu uyan geçiyor napıcaz bilmem
Desene aynı durumdayız açlık uykusuzluk hepsi oluyor bıkkınlık geldi, WC'ye zor gidiyorum bi seferinde emzirerek gittim düşün artık, uyuyor ama dalma problemi var bi korkmayla uyanıyor tamam bitiyor uyku. Bi yöntem bulursan paylaşırmışın canın benimle, emzikde hiçbirini almadı zaten

Sizin bebişler de uyurken çok irkilip korkuyorlar mı? Benimki biranda ellerini iki yana kaldırıp düşürünce korkuyor

Kızlar sadece kolları olacak şekilde kundak yapmayı deneyin benimkinin elleri hep havada uyur ama bu irkilme ve uyanma nedeniyle kundak yaptım başta istemedi ama sevdi şimdi hem bu şekilde güven duygusu olurmuş hem de kendini iyi isittigi için rahat uykuya daliyolar iyice derin uykuda biraz gevsetin kendi uyanacağı zaman çıkarıyor kollarını ya da uyurken çıkarıyor benimki bi şekilde

Desene aynı durumdayız açlık uykusuzluk hepsi oluyor bıkkınlık geldi, WC'ye zor gidiyorum bi seferinde emzirerek gittim düşün artık, uyuyor ama dalma problemi var bi korkmayla uyanıyor tamam bitiyor uyku. Bi yöntem bulursan paylaşırmışın canın benimle, emzikde hiçbirini almadı zaten
Canım benimki emzik aldı almadı değil ama emzik çözüm olmuyo uyuyunca emziği çıkarıyor çünkü , uyudu diye yatırıyorum yatırınca uyanıyor hoppala baştan bidaha bilmiyorum napıcaz böyle ne kadar sürecek uykusuzluktan hiçbirşeye mecalim yok hayat enerjim bitmiş gibiyim resmen

Ay çok zor on gün insan stres olur ben yapmadığı gün çok stres oluyorum zaten huysuz da oluyo Allah yardım etsin yavrulara da bize de çok zormuş cook
Bizde alistik herlde:) ama gercktn gun gectikce huzursuzlasiyor. Yapincada nasil rahatliyolalar. Simdiye kadar bi kere verdk fitil. Fitilden sonra bir yapti heryer batti:) smdi yine 7 gun oldu artik cuma veririz yine. Biz bile ne kadar zorlanyrz onlar napsin. Rabbim aci cekmeden saglikla buyumeyelrini nasip etsin ins

Sanırım hepimizin derfi aynı kucagimda bayılıyor diyirum en az 2 saat uyur yatağa yatiriyorum 5 dakika sonra gözler fal taşı dalamiyor bi çözümü yokmu bunun benim ya memede ya kucakta sallayarak uyuyor siz nasıl uyutuyordunuz

Sanırım hepimizin derfi aynı kucagimda bayılıyor diyirum en az 2 saat uyur yatağa yatiriyorum 5 dakika sonra gözler fal taşı dalamiyor bi çözümü yokmu bunun benim ya memede ya kucakta sallayarak uyuyor siz nasıl uyutuyordunuz
Benimki her türlü uyuyor uyuyorda 5 dk sonra uyanıyor :))

Back