- 7 Ağustos 2016
- 1.234
- 896
- 123
- 27
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #25.161
Büyüme atağı olabilir.Kızlar sürekli meme emmek isteme normal mi bazen yarım saati bile bulmuyor öyle fazla sutumde yok her emzirmede iki meme yide illaki vermek mi lazım
Normal canım doyuyo gazını cikaricam üzerimde atlet var tenimden koku mu alıyorsa nasıl surunuyo köstebek gibi memeye doğru yine emecek artık evde geze geze emiyoruz büyüme atağı mıdır benimkinin oburlugu mu anlamadımKızlar sürekli meme emmek isteme normal mi bazen yarım saati bile bulmuyor öyle fazla sutumde yok her emzirmede iki meme yide illaki vermek mi lazım
Canim benimki dogdugundan beri oyle ya 2. haftadan itibaren gunduzleri hic uyumuyoKızlar benim kız dün gündüzde uyumadı doğru düzgün bugünde uyymadı, tam uyutuyorum yatırıyorum 5 dk bile olmadan uyanıyo dün huysuzluğu yoktu ama bugün huysuzluğuda var biraz, bir de dün gece gayet güzel uyudu sıkıntı olmadı gece ama gündüz niye uyumuyo anlamadım, tam 11den beri uyanık, uyudugu dkları toplasak 20 dk etmemiştir, büyüme atağı dediğümiz şeymidir buna sebep acaba, 27 günlük benim kız bilmiyorum 4.haftası doluyor 5.haftaya giriyor 5.haftada da atak haftası oluyormuş ondan sebep mi acaba, sizinkilerde de böyle olan var mı ??
Benimki bi suratsiz ki kaslarını catiyo korkuyorum bazen ne gelmesi benimkide bir aylıkKızlar 1 aylık bebekleriniz gülüyor mu acaba benimki hiç tepki vermiyor da merak etttim.
Ay sorma ya canım meme nin kokusunu aldım mu kurtuluş yok eşim diyorki gözüne gözükme seniNormal canım doyuyo gazını cikaricam üzerimde atlet var tenimden koku mu alıyorsa nasıl surunuyo köstebek gibi memeye doğru yine emecek artık evde geze geze emiyoruz büyüme atağı mıdır benimkinin oburlugu mu anlamadım
Ay benim eşime göre de çocuk hep aç getir memeni kızım aç diyip duruyoAy sorma ya canım meme nin kokusunu aldım mu kurtuluş yok eşim diyorki gözüne gözükme senimeme okarak görüyor diyo
Adalat muadili olan nidicard kullandim canim gunde 6 kez, bi de magnezyum 1 kez. 2 defa hastaneye yattim erken dogum onleyici prepar aldim serum olarak. Insallah olmaz erken dogum senin de stres yapma hic en buyuk faktor o :)saol canm bnde rahim ağzı kısalması da var kasılmalar daha çok kısaltcak diye tedbir almaya çalışıyoruz bu iki gündür de kasılmalar çoğaldı baya 2 progestan 2 magnezyum içiyorum günde bakalım ne zaman kdr dayanabilcez
Canım çok saol cevabın için .Benimki bi suratsiz ki kaslarını catiyo korkuyorum bazen ne gelmesi benimkide bir aylık
Gülüyor da çok anlamlı değil, normalde süt içince sonra gülerdi her bebek gibi, şimdi az biraz biz yüzüne dokunduğumuzda falan ara ara gülümsüyor , otobüs taksi tren yapıyorum ama tabi o dokunmaya tepki veriyor birşey anlamadığı için :))Kızlar 1 aylık bebekleriniz gülüyor mu acaba benimki hiç tepki vermiyor da merak etttim.
Bi gogsun bittiğini nasil anliyoruz canim?Büyüme atağı olabilir.
Bir göğüs bitince öbürüne geç
evet dünden beri de bebek sanki daha az harekrt etti yeri de daraldı biliyorum ama bu seferde kordon flnmı dolandı die taktım neden böyle pimpirikli biri oldum bilmiyorum hiç benlik hareketler değil aslındsAdalat muadili olan nidicard kullandim canim gunde 6 kez, bi de magnezyum 1 kez. 2 defa hastaneye yattim erken dogum onleyici prepar aldim serum olarak. Insallah olmaz erken dogum senin de stres yapma hic en buyuk faktor o :)
Ben de az hareket etti diye hastaneye gidiyodum nst de sanci cikiyodu hemen yatirmak istiyolardi psikolojim bozulmustu iyice, simdi hastane fobim oldu o yuzden. Canim kordon dolansa da sorun olmuyor agzindan nefes almiyor sonucta. Normal dogum icin sıkıntı olur belki o kadar. Onda da 2 kere dolanirsa ancak oyle. Sıkıntı yapma o yuzden. Demesi kolay diceksin tabi :) ben de cok sıkıntı yapmistim ama geciyo o gunler. Sag salim kucagina alirsin insallah :)evet dünden beri de bebek sanki daha az harekrt etti yeri de daraldı biliyorum ama bu seferde kordon flnmı dolandı die taktım neden böyle pimpirikli biri oldum bilmiyorum hiç benlik hareketler değil aslınds
amin inşallah tüm hamileler sağlıkla kucaklasın olmayıp isteyene de Allah en kısa zamanda sağlıkla nasip etsin :)Ben de az hareket etti diye hastaneye gidiyodum nst de sanci cikiyodu hemen yatirmak istiyolardi psikolojim bozulmustu iyice, simdi hastane fobim oldu o yuzden. Canim kordon dolansa da sorun olmuyor agzindan nefes almiyor sonucta. Normal dogum icin sıkıntı olur belki o kadar. Onda da 2 kere dolanirsa ancak oyle. Sıkıntı yapma o yuzden. Demesi kolay diceksin tabi :) ben de cok sıkıntı yapmistim ama geciyo o gunler. Sag salim kucagina alirsin insallah :)
Canim ben 38 gundur memem acik geziyorum evde :) gece gunduz oyle. Surmedigim krem kalmamisti. Son 1 haftadir baya duzeldi. Sadece arada lanolin suruyorum o kadar. Kuru tutunca yaralar kabuk baglayip dustu iyi geldi. Istersen sen de acikta tut eger benim gibi acik yaran varsa kabuk baglamasi iyilesmesi icin iyi geliyor. Hem bisey surup yikama derdi de olmuyor.Ay evet biraz araştırdım da tam temizlenmezse sıkıntı olabilirmiş vazgeçtim sanırım Güvenemedim kendime :)
Evet cnm biri iyi de işte diğeri kıpkırmızı yara açık tutayım bari dediğin gibi.Canim ben 38 gundur memem acik geziyorum evde :) gece gunduz oyle. Surmedigim krem kalmamisti. Son 1 haftadir baya duzeldi. Sadece arada lanolin suruyorum o kadar. Kuru tutunca yaralar kabuk baglayip dustu iyi geldi. Istersen sen de acikta tut eger benim gibi acik yaran varsa kabuk baglamasi iyilesmesi icin iyi geliyor. Hem bisey surup yikama derdi de olmuyor.
Canım 52 günlük oğlum bikaç gündür sanki gülüyor o da belki bize bile gülmüyordur yada şebek gibi oluyoruz artık acıyıp tebessüm ediyor o da günde 1 yada 2 kez. O da minnacık yani gülmesi :)Kızlar 1 aylık bebekleriniz gülüyor mu acaba benimki hiç tepki vermiyor da merak etttim.
Bebek ilk çok yani her çekişte yutkunuyor sonra 2,3 çekişte yutkunuyor. Sonra daha az yutkunuyor. Ağzından çıkarıp sıkıyorum 2 delikten çıksa bile yine veriyorum ama bir delikten ve az az geliyorsa bittiğini anlıyorumBi gogsun bittiğini nasil anliyoruz canim?
Benimde süt geliyor ama yeterli mi onu bilmiyorumCanim ben ozellikle hicbisy yemiyorum icmiyrm. Hatta beslenmem bile hamileyken daha guzeldi. Norml bi beslenme hayatim var benmde sert olmuyo ama cocuk emince sut geliyor. Ona dengeli olark giidyor herlde:) z
Ben 36+4te yaptim ama şükür iyiler bebislerim korkma sende :):) teşekkürler cvp için daha 35 te olunca bide rahim ağzı kısalması var ondan tedirgin oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?