- 14 Temmuz 2015
- 1.012
- 568
- 123
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #25.141
Dimi ek gıda var bide. Allah kolaylık verdin bize
Canım bir günleri öbür gününü tutmuyor. Benim oğlum hala bazı günler gündüz uyuyor bazı günler dediğin gibi. Hatta geçen gün gündüz hiç uyumadı gece mışıl mışıl uyur diye seviniyordukKızlar benim kız dün gündüzde uyumadı doğru düzgün bugünde uyymadı, tam uyutuyorum yatırıyorum 5 dk bile olmadan uyanıyo dün huysuzluğu yoktu ama bugün huysuzluğuda var biraz, bir de dün gece gayet güzel uyudu sıkıntı olmadı gece ama gündüz niye uyumuyo anlamadım, tam 11den beri uyanık, uyudugu dkları toplasak 20 dk etmemiştir, büyüme atağı dediğümiz şeymidir buna sebep acaba, 27 günlük benim kız bilmiyorum 4.haftası doluyor 5.haftaya giriyor 5.haftada da atak haftası oluyormuş ondan sebep mi acaba, sizinkilerde de böyle olan var mı ??
Geçmiş olsun inşallah doktora gitsen olmaz mıkızlar bebegim bugün 38 günlük ama ben neden hala alışamadım hep ağlamak istiyorum annem de yardim ediyor ama kendimi hep kötü hissediyorum iki tane kronik rahatsizligim var çocuk bakamayacağımi anladım oysaki allahtan cok istedim. çok kötü durumdayim umutsuzum iyilesir miyim bir gün acaba yıllardır çekiyorum duzelsem de zavallı minik bebeğimle ilgilensem bol bol canıma kiymaktan korkuyorum
Ay evet biraz araştırdım da tam temizlenmezse sıkıntı olabilirmiş vazgeçtim sanırım Güvenemedim kendime :)Göğüs umu ya yikiyorum yada karbonatli suyla siliyorum temizlemeden verme canim
Geçmiş olsun canım aynısını çektim yaklaşık ıkı hafta bana losyon dışında bişey vermediler emzirdigim için dişlerimi sıka sıka emzirdim çok kötü kabus gibiydi inşallah geçer biran öncekızlar ben kurdeşen oldum iki gecedir acilde antihistaminik yapıyorlar bıgün doktora gittim alerji testi yaptırdım besin alerisi çıkmadı.stres hormon değişikliği veya kullandığın ilaç olabilir dedi doktor.kortizonlu bir iğne ve hap verdi üzerinde emziren anneler kullanmasın yazıyor.zaten iki gündür iğne vurulduğum için kızıma mama veriyorum.doktorun verdiği iğne ve ilacı kıllanmaadım ve şu an evde vucudumda döküntü olacak diye korkuyorum.mecuren iğne ve ilacı kullanıcam ve ya emzirmiycem yada sütegectiğini ile bile emziricem.çok çaresizim daha önce emzirirken kurdeşen ilacı kullanan biri oldu mu ne yapayım lütfen fikir verin
eğer biriyle birlikte yıkarsan yüzü yere bakacak şekilde tutarken su dökme esnasında kulak kepçelerini aşağı doğru itiyorum kafasına öyle su döküyorlar.yalnız yaptıracağım zamanlar için eczaneden küçük kulak tıkacı aldım ama henüz kullanmadım kullanırsam fikir verebilirim am şimdilik böyle yapıyorum.Kızlar banyoda bebeğinizin kulağına su girmesin diye ne yapıyorsunuz?
losyon vermediler bana.aslında dayanmaya çalışırım ama dün yüzümde ve boynumda çıktı ve boğazım acımaya başlayınca solunuma sıkıntı verir diye koştur koştur gittim acile.losyonun ismi neydi canım ayrıca iki hafta sonra geçti miGeçmiş olsun canım aynısını çektim yaklaşık ıkı hafta bana losyon dışında bişey vermediler emzirdigim için dişlerimi sıka sıka emzirdim çok kötü kabus gibiydi inşallah geçer biran önce
Canım durumun kötüyse ilaçları kullan. Kullandığın sürece de sütünü emzirme aıklığında sağıp dök. Hem sütün azalmaz hem de iyileşirsin bian önce. O arada da biberon dışındaki yöntemlerden biriyle mama ver. Cup feeding ya da şırınga ile. O zaman sıkıntısız atlatırsın inşallah. Çok geçmiş olsun.kızlar ben kurdeşen oldum iki gecedir acilde antihistaminik yapıyorlar bıgün doktora gittim alerji testi yaptırdım besin alerisi çıkmadı.stres hormon değişikliği veya kullandığın ilaç olabilir dedi doktor.kortizonlu bir iğne ve hap verdi üzerinde emziren anneler kullanmasın yazıyor.zaten iki gündür iğne vurulduğum için kızıma mama veriyorum.doktorun verdiği iğne ve ilacı kıllanmaadım ve şu an evde vucudumda döküntü olacak diye korkuyorum.mecuren iğne ve ilacı kullanıcam ve ya emzirmiycem yada sütegectiğini ile bile emziricem.çok çaresizim daha önce emzirirken kurdeşen ilacı kullanan biri oldu mu ne yapayım lütfen fikir verin
Benim de o haftalarda 40 60 larda sancı çımıştı 38+3 te normal Doğum yaptım. İki kere çıkması bir anlam ifade etmiyor demişti doktor 29 dk en az 6 kere ve düzenli sancı Doğum olur demişti. Sen yine de dikkatli ol hafif hafif kasılmaların yani hazırlık sancıların başlamış ki bu da normal diye hatırlıyorumhanımlar merhaba
sizlere bişey danışmaya geldim ekim annelerinden 35. haftaya yeni girdim ve sancım 20 dklık nst de 2 pik şeklinde 60 şiddetinde çıktı sizce normal mi yoksa yüksek bi değer mi sizler doğuma gittiğiniz de sancılar kaçtı ya da bnm gibi sancısı olan ama 40 haftayı tamamlayan var mı doğum erken olcak die endişelenmeli miyim
saol canm bnde rahim ağzı kısalması da var kasılmalar daha çok kısaltcak diye tedbir almaya çalışıyoruz bu iki gündür de kasılmalar çoğaldı baya 2 progestan 2 magnezyum içiyorum günde bakalım ne zaman kdr dayanabilcezBenim de o haftalarda 40 60 larda sancı çımıştı 38+3 te normal Doğum yaptım. İki kere çıkması bir anlam ifade etmiyor demişti doktor 29 dk en az 6 kere ve düzenli sancı Doğum olur demişti. Sen yine de dikkatli ol hafif hafif kasılmaların yani hazırlık sancıların başlamış ki bu da normal diye hatırlıyorum
Kronik rahatsızlığı olan birisi olarak o minik bedeni dünyaya getirmeye karar vermişsen ona bakman gerektiğini düşünmen lazım. Onun şuan hayattaki tek mutluluk kaynağı tek dayanağı sensin. O artık dünyaya geldi ve sen güçlü olmazsan o muhtaç olur. Ne kadar zor ve ne kadar zahmetli olursa olsun anne olmak güçlü olmayı gerektirir. Bebeğin sağlıklıysa otur şükret Allaha. Ben doğum yaptığımdan beri onun minicik bedenine saplanan iğnelerle alınan kanlar yapılan testler verilen ilaçlarla boğuşmaktan ağlamaktan endişe etmekten helak oldum ama onun için güçlü duruyorum. O arda kendim de ameliyat oldum. Ağır sınavlar hastalıklar seni yıldırmasın. Sen artık annesin. Eğer bunu anlayamacak kadar zayıflaştıysan lütfen bir uzmana görün. Kendini salma.kızlar bebegim bugün 38 günlük ama ben neden hala alışamadım hep ağlamak istiyorum annem de yardim ediyor ama kendimi hep kötü hissediyorum iki tane kronik rahatsizligim var çocuk bakamayacağımi anladım oysaki allahtan cok istedim. çok kötü durumdayim umutsuzum iyilesir miyim bir gün acaba yıllardır çekiyorum duzelsem de zavallı minik bebeğimle ilgilensem bol bol canıma kiymaktan korkuyorum
Canım kaşıntı geldikçe duşa girdim serin tuttum olabildiğince kasimamaya direndim yoksa başlayınca sonu yok iki el yetmiyor bacaklarımı yara yaptım hep emzirdigim için de kortizollu tedavi baslamadilar önce iki merhem verildi hiçbi ise yaramadı sonra iki losyon verdi doktor kalmosan biri önce onu sürüp kuruyunca duş alıyorsun duştan sonra da excipial hydro verdi onu sürüyorsun biraz rahatlattı ama ben kaşınmaya da direndim ve sürekli duş aldım hasta olacaktım artık üşüttüm duş almaktan dediğin gibi boğazıma kadar geldi sonra geri çekilmeye başladı kabus gerçekten hiç gecmicek sanmıştım doktor da üç ay bile sürebilir dedi psikolojim gitti resmen hala kasisam başlayacak gibi doğumdan bi on gün sonra başladı iki hafta kadar yayılıp geri çekilmesi sürdülosyon vermediler bana.aslında dayanmaya çalışırım ama dün yüzümde ve boynumda çıktı ve boğazım acımaya başlayınca solunuma sıkıntı verir diye koştur koştur gittim acile.losyonun ismi neydi canım ayrıca iki hafta sonra geçti mi
kızlar bebegim bugün 38 günlük ama ben neden hala alışamadım hep ağlamak istiyorum annem de yardim ediyor ama kendimi hep kötü hissediyorum iki tane kronik rahatsizligim var çocuk bakamayacağımi anladım oysaki allahtan cok istedim. çok kötü durumdayim umutsuzum iyilesir miyim bir gün acaba yıllardır çekiyorum duzelsem de zavallı minik bebeğimle ilgilensem bol bol canıma kiymaktan korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?