temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

kızlar bebegim bugün 38 günlük ama ben neden hala alışamadım hep ağlamak istiyorum annem de yardim ediyor ama kendimi hep kötü hissediyorum iki tane kronik rahatsizligim var çocuk bakamayacağımi anladım oysaki allahtan cok istedim. çok kötü durumdayim umutsuzum iyilesir miyim bir gün acaba yıllardır çekiyorum duzelsem de zavallı minik bebeğimle ilgilensem bol bol canıma kiymaktan korkuyorum

Kızlar benim kız dün gündüzde uyumadı doğru düzgün bugünde uyymadı, tam uyutuyorum yatırıyorum 5 dk bile olmadan uyanıyo dün huysuzluğu yoktu ama bugün huysuzluğuda var biraz, bir de dün gece gayet güzel uyudu sıkıntı olmadı gece ama gündüz niye uyumuyo anlamadım, tam 11den beri uyanık, uyudugu dkları toplasak 20 dk etmemiştir, büyüme atağı dediğümiz şeymidir buna sebep acaba, 27 günlük benim kız bilmiyorum 4.haftası doluyor 5.haftaya giriyor 5.haftada da atak haftası oluyormuş ondan sebep mi acaba, sizinkilerde de böyle olan var mı ??

Canım bir günleri öbür gününü tutmuyor. Benim oğlum hala bazı günler gündüz uyuyor bazı günler dediğin gibi. Hatta geçen gün gündüz hiç uyumadı gece mışıl mışıl uyur diye seviniyorduk ama noldu?
Gece de uyumadı

Geçmiş olsun inşallah doktora gitsen olmaz mı

kızlar ben kurdeşen oldum iki gecedir acilde antihistaminik yapıyorlar bıgün doktora gittim alerji testi yaptırdım besin alerisi çıkmadı.stres hormon değişikliği veya kullandığın ilaç olabilir dedi doktor.kortizonlu bir iğne ve hap verdi üzerinde emziren anneler kullanmasın yazıyor.zaten iki gündür iğne vurulduğum için kızıma mama veriyorum.doktorun verdiği iğne ve ilacı kıllanmaadım ve şu an evde vucudumda döküntü olacak diye korkuyorum.mecuren iğne ve ilacı kullanıcam ve ya emzirmiycem yada sütegectiğini ile bile emziricem.çok çaresizim daha önce emzirirken kurdeşen ilacı kullanan biri oldu mu ne yapayım lütfen fikir verin

Geçmiş olsun canım aynısını çektim yaklaşık ıkı hafta bana losyon dışında bişey vermediler emzirdigim için dişlerimi sıka sıka emzirdim çok kötü kabus gibiydi inşallah geçer biran önce

Kızlar banyoda bebeğinizin kulağına su girmesin diye ne yapıyorsunuz?
eğer biriyle birlikte yıkarsan yüzü yere bakacak şekilde tutarken su dökme esnasında kulak kepçelerini aşağı doğru itiyorum kafasına öyle su döküyorlar.yalnız yaptıracağım zamanlar için eczaneden küçük kulak tıkacı aldım ama henüz kullanmadım kullanırsam fikir verebilirim am şimdilik böyle yapıyorum.

losyon vermediler bana.aslında dayanmaya çalışırım ama dün yüzümde ve boynumda çıktı ve boğazım acımaya başlayınca solunuma sıkıntı verir diye koştur koştur gittim acile.losyonun ismi neydi canım ayrıca iki hafta sonra geçti mi

Canım durumun kötüyse ilaçları kullan. Kullandığın sürece de sütünü emzirme aıklığında sağıp dök. Hem sütün azalmaz hem de iyileşirsin bian önce. O arada da biberon dışındaki yöntemlerden biriyle mama ver. Cup feeding ya da şırınga ile. O zaman sıkıntısız atlatırsın inşallah. Çok geçmiş olsun.

Benim de o haftalarda 40 60 larda sancı çımıştı 38+3 te normal Doğum yaptım. İki kere çıkması bir anlam ifade etmiyor demişti doktor 29 dk en az 6 kere ve düzenli sancı Doğum olur demişti. Sen yine de dikkatli ol hafif hafif kasılmaların yani hazırlık sancıların başlamış ki bu da normal diye hatırlıyorum

saol canm bnde rahim ağzı kısalması da var kasılmalar daha çok kısaltcak diye tedbir almaya çalışıyoruz bu iki gündür de kasılmalar çoğaldı baya 2 progestan 2 magnezyum içiyorum günde bakalım ne zaman kdr dayanabilcez

Kronik rahatsızlığı olan birisi olarak o minik bedeni dünyaya getirmeye karar vermişsen ona bakman gerektiğini düşünmen lazım. Onun şuan hayattaki tek mutluluk kaynağı tek dayanağı sensin. O artık dünyaya geldi ve sen güçlü olmazsan o muhtaç olur. Ne kadar zor ve ne kadar zahmetli olursa olsun anne olmak güçlü olmayı gerektirir. Bebeğin sağlıklıysa otur şükret Allaha. Ben doğum yaptığımdan beri onun minicik bedenine saplanan iğnelerle alınan kanlar yapılan testler verilen ilaçlarla boğuşmaktan ağlamaktan endişe etmekten helak oldum ama onun için güçlü duruyorum. O arda kendim de ameliyat oldum. Ağır sınavlar hastalıklar seni yıldırmasın. Sen artık annesin. Eğer bunu anlayamacak kadar zayıflaştıysan lütfen bir uzmana görün. Kendini salma.

Canım kaşıntı geldikçe duşa girdim serin tuttum olabildiğince kasimamaya direndim yoksa başlayınca sonu yok iki el yetmiyor bacaklarımı yara yaptım hep emzirdigim için de kortizollu tedavi baslamadilar önce iki merhem verildi hiçbi ise yaramadı sonra iki losyon verdi doktor kalmosan biri önce onu sürüp kuruyunca duş alıyorsun duştan sonra da excipial hydro verdi onu sürüyorsun biraz rahatlattı ama ben kaşınmaya da direndim ve sürekli duş aldım hasta olacaktım artık üşüttüm duş almaktan dediğin gibi boğazıma kadar geldi sonra geri çekilmeye başladı kabus gerçekten hiç gecmicek sanmıştım doktor da üç ay bile sürebilir dedi psikolojim gitti resmen hala kasisam başlayacak gibi doğumdan bi on gün sonra başladı iki hafta kadar yayılıp geri çekilmesi sürdü

Arkdşlar ya ben negatf kana sahibim. Hamilykn aşımı olmuştm. Normlde doğmdan hemen sonrada olmam gerekiyordu ama yapmadılar tabi biz o heyecanla sormayı unuttuk derken daha yeni sorduk:) bebeğmde negatf doğduğu için gerk yokmuş. Lakin ben bunların ikinci bebek için yapıldğıno biliyodum ne diyosunuz? Negatif var mı aranzda? Yada böyle bişy duyan

Grubun polyannasi olarak seni cimdirmeye geldim... Kız kalk bi kendine gel silkelen ne biçim laflar onlar öyle almiyim ayağımın altına anasın sen ne o canına kiymakmis parcalariz seni burada hee... Ne demek bakamayacagim çatır çatır dogurdun çatır çatırda bakacaksın evladına salma kendini herşeyi salla kendine çocuğuna odaklan.. Annelik öyle bişi ki ne hastalık ne üzüntü keder bisicik kalmıyor o küçük minyatür insancığa bakarken.. Ayrıca niye zavalliymis bebegin yaa anası sağ babası sağ... Elbet daha iyi hissettigin günlerde gelecek hastalığına değil sağlığına konsantre ol ölümcül bi hastalığın yokmuş şükür e bebis sağlam daha ne olsun hadi bakam bebisten kocamannnn bi nefes çekip o kokunun mucizevi iyileştirici gücüne teslim et kendini.. Canım çekti bak du gidip kızımı kokliyim bende... Ohh mis misss..

Arkadaşlar oğlum 32 günlük dun gece hastaneye yatısımız yapıldı aglamaya nöbetlerıyle ve emmede mamada ısteksızlık sıkayetıyke girmiştik hastaneye asiri derecede gaz sıkıntımız var zaten sorun acaba gazdan dolayı mı yemıyo yoksa kandaki rahatsızlığından dolayımı gaz doygunluk hissi yaparmı

Kizlaar... 15 gunluk kizimla 8 saat yola gidrbilir miyim? Oglusum denize girmek istiyooo. Ben kararsiz kaldim esim de riske girmeyelim diyo

Kızlar sürekli meme emmek isteme normal mi bazen yarım saati bile bulmuyor öyle fazla sutumde yok her emzirmede iki meme yide illaki vermek mi lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…