temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

36 canim

Saglıkla büyüsünler inşaAllah. İnsan yavaşça öğreniyor işte :))

Kesinlikle bende inandim.. Bidaki atagimiz yaklaşık olarak 12. Hafta filan olcak bu sefer hazirlikliyim demi bi kaç gün uyusalar boyle ne güzel olur.. Acaba kilo artışları nasıl çok merak ediyorum sonucu noldu bu atakların.. O kadar emdiler uydular bi yarim kilo almışlardır bu tempoya heral

Canim mama takviyesi yapio musun benimkiler doymayinca bu anlattiklarimi yapiolar mama yiyip öyle daliyolar

Kuzum büyüme atağı döneminde fazladan emmek istemelerinin en önemli sonucu annenin beynine gönderdikleri daha fazla sut yap sinyalleriymis yani doymadiklarindan değil daha çok sut yapman için emiyorlar dun aksama kadar emdi benimki vermedim başka bişi bugün daha doluydu goguslerim gerçektende doymasa boyle uyumaz sanmıyorum butun gun uyudu bugun gecede herzamanki duzeniyle uyanip emdi.. seninkilerde büyüme atağı geçiriyor olabilir mi acaba..

https://sevgilibebek.com/makaleler/saglik-ve-gelisim/fizyolojik-gelisim/bebeklerde-buyume-ataklari/

Kızlar goguslerim ürtiker tarzı bişi oluyor bu ara ne yiyorumda oluyor anlayamadım boyle bişi yasayan var mi normalde eskiden çikolata yapıyordu belden asagim olurdu bi donem çikolata yiyememistim ama su sıra neye tepki verdiğini anlayamadım vucudumun sadece göğsüm kabariyor napsam bilemiyorum kasintidan ölcem alerji ilacı da kullanamicam simdik offf..

krem sürmeyince kullanıyorum canım sütü. ama o söyleyen arkadaş göğüsüne göğüs ucu kremi ve kantaron yağı sürüyor ya onlar süte bulaşmaz mı ? bulaşsa bile süt işe yarar mı?
Ben kullanmıyorum canım dediğin gibi hem krem hem kantaron yağı o süte bulasiyor ama sadece göğüs kalkanı kullanan biri o sütü de icirebilir

Dimi ek gıda var bide. Allah kolaylık verdin bize

Ben kullanmıyorum canım dediğin gibi hem krem hem kantaron yağı o süte bulasiyor ama sadece göğüs kalkanı kullanan biri o sütü de icirebilir
Kantoron yağı işe yarıyor mu cnm ya benim bir meme ucum düzeldi ama diğerinde resmen bir kısmı berbat:/

Kantoron yağı işe yarıyor mu cnm ya benim bir meme ucum düzeldi ama diğerinde resmen bir kısmı berbat:/
Ben bys faydasini gördüm canım zaten önceden ameliyatların iyileşmesi için bile kantaron yağı kullanirlardi önce kantaron yağını sürüp üstüne diğer kremi mi kullanıyorum üstüne de kalkanı koyuyurum hatta evin musaitse canım şey yap kantaronu surup kremi de sürdükten sonra o gogusun bi yarım saat açıkta beklesin sonra kalkanı tak her emzirmeden sonra bunu yap

Mrb 40/60 normal sancilar sıkıntı yok bide 5dk ya bir yada daha sık olursa o zaman sanci var demektir ben sezeryan oldum ama sancılar duzenliydi 80/100 cikiodu nst de ve dogum gunu 8cm açıklık vardi ameliyata alindim

Olabilir canim insan vücudu devasa bi düzen

Benim bebekler 36+4 haftalik dogdu canim ilk kez ölçüldü kafalari bakalim ne olacak bundan sonra

Mrb 40/60 normal sancilar sıkıntı yok bide 5dk ya bir yada daha sık olursa o zaman sanci var demektir ben sezeryan oldum ama sancılar duzenliydi 80/100 cikiodu nst de ve dogum gunu 8cm açıklık vardi ameliyata alindim
:) teşekkürler cvp için daha 35 te olunca bide rahim ağzı kısalması var ondan tedirgin oldum

Tamam cnm çok sağol mutlaka yapıcam bitanesi berbat çünkü temizlemeyi sütünle mi yapıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…