temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Usutmuyoruzdur heralde dimi canim. Belki kuveti doldurup içinde yikamak kisin daha mantıklı olabilir sicak suyun içinde usumemesi açısından

losyonun adı ne kuzum ben de yarın gideceğim doktora çıldırıcam o derce kollarıma hatta parmaklarıma dahi bulaştı uykumdan uyandırıyor o derece senin dediklerini de uygulamaya başlarım canım bende sağ ol :)

Kalmosan diye bişey sürüp bekliyorsun kuruyunca duş aliyosun sonra da excipial hydro var onu sürüyorsun duş sonrası bide serin yerde ol sıcak en büyük düşman

Usutmuyoruzdur heralde dimi canim. Belki kuveti doldurup içinde yikamak kisin daha mantıklı olabilir sicak suyun içinde usumemesi açısından
Zaten yatırmadan biraz sıcak su döküyorum canım. Sonra yıkarken döktükçe de iyice yükseliyor suyu. Üşümüyor hiç. Zaten biraz üşüse ağlıyor hemen sıpa :)

Ay busefer de çok uyudu ya :/

Bizim bebisler ayni sureci izliyor senle ya beninkide ayni uyuyor bütün gün geberik gibi yatti aksam 7 den sonra gaz sıkıntısı sebebiyle sürekli uyuyup uyandı ama genede tam uyanık kalamadi.. bende iyi dinlenmisim haaa.. Yarin normale döneriz herhalde bitmiş olması lazım artik ataklarının..

Benimki de öyle uyutucam diye salla salla ölüyorum evde hiçbir iş yapamıyprum eşim yokken.Uyuyor gbi oluyor 5-10dk sonra eee eee diye başlıyor
Kizlar ben bebek uyuticu diye bi program yukledim ordan fon makinesi sesi açıyorum yüz üstü yatiriuorum dalinca yan ceviriyorum benimde aynıydı dalamiyordu yarim saat kucakta tutuyoduum besige koyunca gözü nu açıyordu yine yapıyor arada ama çok sikisinca yapıyorum ama yanindan ayrılmayorum. Sirt üstü çeviren e kadar Allah korusun burnu kapanır diye

Son düzenleme:
Oyuncagi ben elimde tutuyorm. Kndisi uzanmiyor bile :) ama kirmizi renklere daha ilgili oldklarini okudum biyerlde. Bide bazen bakiyor bana bazen tinlamiyor bile:) ama yavas yavas tam anlamyla bakacaklar ins. Adiyla seslenin yaziyodu ki biz dogdugndan beridir adiyla surekli seslniyoruz ve benm kız sürekli ilgi istiyor onunla konuşym istiyor onu farkediyorum. Bide gerçktn istedği şeyi biz bulana kadar yırtınırcasına ağlıyor özellikle meme istediğnde ayy çok güzeller ya. Bizde karı-koca öğreniyoruz işte bişeyler. Kız oldğndan mıdır iltifattan pek hoşlanıyoruz:))) ee tabi erkekler ağır abi olcaklar

Ben içini suyla dolduruyorm o yüzden vücdn büyük kısmı suda kalıyor. Fileyide kullanıyorum berabernde. Şampuan da evet haftada iki yeteblr ama ben zaten yıkamyı azalttım o yüzden azcık kullanyrm her sefernde. Zaten içinde pek bişey yok. İnsan kullanmaynca temzleniyomş hissi gelmiyo:)

kalkanda biriken süt işe yaramıyor dimi cnım atıyosun onu ? bende deniycem inşallah işe yarar
Ben attım hep canım. Kullanmak içime sinmedi. Ama bana tavsiye eden arkadaş kullan demişti. Anneme de eşime de ben kullanmam bunu diynce onlarda bana katıldılar öyle olunca hiç takmadım lavobaya döktüm direk.

Hiçbirşeyle bukadar zaman geçirmediğim için şuan artık yaptığı herşey gözümde dev oluyor :) annem de diyor uykusunda büyür karnı tok olmasa uyumaz diye ama dinleyemiyorum. Neyse o yazdığımdan beri 2 kez uyandı en son az önce besledim bu sefer de biraz fazla bermiiim galiba çıkardı birazını şimdi uyuyor yine ama işte Dün çılgın gibi emip uyumayan çocuk bianda saatli emip uyuyunca çok şaşırıyorum gerçekten bu büyüme atağı denen şeye ciddi inanmaya başladım :/

Canım olur mu hiç. Kalkanin bir diğer görevi de göğüsteki fazla sütü biriktirmek. Yani kullanılıyor tabiki
Canım ben atıyorum ya nolur nolmaz sürekli siteril tutamayabiliriz bence nebiliyim krem artıkları birikebilir deterjan artıkları birikebilir bi de terle sıcakla birlikte bozulabilir diye ben vermiyorum :/

Aynen cnm ya demek ki böyle olduğunda gerçekten atak denen şey oluyor ve geçici bişey heralde. Ben de dinlendim ama son uyumasında uyuyamadım niye bukadar uyuyor diye düşünüp başında ha şimdi uyandı uyanacak diye bekledim önce bi öğünü mama verdim acaba o yüzden mi uyuyor diye düşünürken Yok tam 2 saat sonra uyanıp emdi yani mama da öyle fazla gelmemiş onu anladım. Tamamen normale döndük şuan yani maşallah birkaç gün böyle gitsek :)

Canim mama takviyesi yapio musun benimkiler doymayinca bu anlattiklarimi yapiolar mama yiyip öyle daliyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…