- 20 Kasım 2016
- 1.051
- 897
- 123
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #24.381
Valla cnm doktorunuz yazmıştır reçeteye bence. Deniz 17 günlük oldu bugün. Bizim doktor sabah öğle akşam gece 8 er damla yazmış. Ama sen doktoruna sormadan miktar belirleme bence.Kaç gunluksunuz canim15 damla diyo bizimki 13 günlük kaç dsmla vermeliyim
Yok eczaneden aldımBiogaia diye bi gaz damlası verdi doktor onu kullanıyorum ama faydası yok.Sana dmlayı doktor vermedi mi
Evet haklısın cnm alayım ben de sağol valla akıl kalmadı bende şuan.Canım ben de aynı şekilde yapıyorum ama metal çay kaşığı damaklarına zarar verebilir. Silikon mama kaşığı aldım. Tavsiye ederim.
Iki saati gecmednn uyaniyor ama benmki de 5 dk anca emiyor. Zatn gundzde 8-10dk anca emerKızlar göğüs uçları emzirme tekniğiyle alakalı değil mi yara olması falan
Kızlar bebeğim üşütmüş düm hep içtiği gibi kustu. Aç kalıyor diye üzülüyorum
Gece de sadece 2 kez süt istedi onda da 5 dk olmadan bıraktı.
1 ayı bitmiş olanlara sorum var. Bebeğiniz gece kaç kez uyanıyor süt için mama veya emziren anneler?
Bi ogunde sadece birini 8-10dk anca emiyor :) ilk iki hafta baya uzun suruyodu. Smdi boyle ama benm sutumde degsn bisy olmadi smdilik. Bizde 5 haftaligizKızlar bişey sorucam biliyorum fazla takıntı yaptım bu konuyu ama hani şu 15 dk sol 15 dk sağ emzir muhabbeti var ya siz ne kadar süre ile emziriyorsunuz? İstediği kadar alıp memede uyuyunca sürenin bi önemi var mıdır süt yapımında bi yerde okumuştum yok hep 10 dk emerse süt üretimi yavaşlıyormuş falan diye.
Canım benimkide soğuk almış şurup veriyoruz bizi gece 3 kere kaldırıyor kendisi
Teşekkür ederim kızlar.Geçmiş olsun canım. Gece 3 bazen 4 kere kalkıyoruz. Sabah 6dan sonra uyumadığımız için o saat geceye girmiyor
Benimde gündüz ancak 10 dk emşyoIki saati gecmednn uyaniyor ama benmki de 5 dk anca emiyor. Zatn gundzde 8-10dk anca emer
Amin canım Allah razı olsun Rabbim sana ve tüm isteyenlere hayırlı sağlıklı ve Salih evlatlar nasip etsin sen de bir gün bizim gibi böyle şeyler yazarsın :)Allah evlatlarınızı sağlıklı ve hayırlı kılsın.
Ben ve benim gibi isteyenlerde hayırla sağlıkla nasip etsin inş.
Doğum yapan bazı arkadaşların yazdıklarını okudumda insan bir değişik hissediyor. Emmesini, uyumasını, gazını filan yazmışlar :))
İnş Allah hayırlısı ile bana da bu duyguları yaşamayı nasip eder.
Amin canım. Allah razı olsun. Allah isteyen özlemini çeken herkese nasip etsin içinde de sana inşallah :) biz çocukları burda büyütürüz nasılsa olunca bize de haber verAllah evlatlarınızı sağlıklı ve hayırlı kılsın.
Doğum yapan bazı arkadaşların yazdıklarını okudumda insan bir değişik hissediyor. Emmesini, uyumasını, gazını filan yazmışlar :))
Bende hemeroid oldum hemde disa meme yapmisti cok korktum genel cerraha gittim bayan bulup cunku arkadan bakiyo . Bana procto glyvenol krem ve fitil yazmisti onu kullandim birde sicak su banyosu onerdi gunde bikac kez oturursan rahatlatir dedi . Su an daha iyiyim.gecti gibi sanki.ama bol su icmeye ve kabiz olmamaya calisiyorumhepimiz bunalımdayız sanirim çok zormus anne olmak umarım kolik annesi değilizdir benim bugin tam 22 günlük ama şimdiden yılların yorgunluğu üstümde sanki sancısı tutunca o kdr kötü oluyorum ki elimden bişey gelmiyor ve 4 ay böyle devam ederse diye korkuyorum rabbim hepimizin yardımcısı olsun normal doğum yaptım güya o da berbat geçti hala kendime gelemedim dikişler ve hemoroid beni mahvetti
Canim gunu gunune uymuyo bizimkininde bazen surekli uyuyo o gun iyi ertesi gun 5-6 saat uyuyamadigi oluyo yani surekli mizirdiyo bazen is yaptirmiyo . Bikac gun once oyleydik mesela bir iki gundur iyiyiz cok sukurKızlaaaarrrr yardimmmmm !!!!
Ne yaptiysak ne ettiysek saat 17.30dan beri bebisi uyutamiyoruz.. Bi ara iki avuc dolusu kustu bol bol da ağlıyo. Gazini cikardik altini değiştirdik yemegini yedirdik yok uyumuyo.. Ve surekli ağlıyo. Suan eşimin kucağında susmuş uyuma modunda ama uyumuyo yerine koysak ağlıyo anlatamıyorum bile kizlar ben de cok hastalandim bunyem bu kadar yorgunluga dayanamadi galiba :) elimi zorla kaldiriyorum. Ne yapsak yaa ???
Kan degerlerin dusmus olavilir canim kan hapi kullanmaya devam.ediyormusun bana doktorum kullan demisti 3 ay dahaArkadaslar birsey sorucam, benim dogumdan beri yuzum sapsari rengim biturku yerine gelmedi, surekli tansiyonum dusmuste o hale gelmisim gibi duruyoeum goren iyi misin diyo, sizde de olsu mu?
Biz saat 23 civari uyuyoruz .sonra saat gece 3 te yada 4 te uyaniyor emmeye.sonra saat 7 civari uyaniyor. Sonra 8 yada 9 da uyaniyor tekrar genelde gece rutinimiz boyleKızlar göğüs uçları emzirme tekniğiyle alakalı değil mi yara olması falan
Kızlar bebeğim üşütmüş düm hep içtiği gibi kustu. Aç kalıyor diye üzülüyorum
Gece de sadece 2 kez süt istedi onda da 5 dk olmadan bıraktı.
1 ayı bitmiş olanlara sorum var. Bebeğiniz gece kaç kez uyanıyor süt için mama veya emziren anneler?
BiogaiaKızlar gaz için hango damlayı kullanıyorsunuz
Gunde 1 defa canim 4 damla kullaniyoruz bizKızlar 16 gunluk olduk saglık ocgı devit - 3 oral damlaya verdi bir defada 3 damla yazıyor kullanan arkadaşlar gunde kac defa kullanıyor
Gece daha kisa emiyoruz gunduz 10-15 dk emdigide oluyo 5 dk emdigi de oluyo yani bi rutinimiz yok hic ya .bazen tek memede doyuyo bazen doymuyo ikisini birden emiyoKızlar bişey sorucam biliyorum fazla takıntı yaptım bu konuyu ama hani şu 15 dk sol 15 dk sağ emzir muhabbeti var ya siz ne kadar süre ile emziriyorsunuz? İstediği kadar alıp memede uyuyunca sürenin bi önemi var mıdır süt yapımında bi yerde okumuştum yok hep 10 dk emerse süt üretimi yavaşlıyormuş falan diye.
Allah evlatlarınızı sağlıklı ve hayırlı kılsın.
Amin canım. Allah razı olsun. Allah isteyen özlemini çeken herkese nasip etsin içinde de sana inşallah :) biz çocukları burda büyütürüz nasılsa olunca bize de haber veren kısa zamanda yazarsın inşallah
Amin canım Allah razı olsun Rabbim sana ve tüm isteyenlere hayırlı sağlıklı ve Salih evlatlar nasip etsin sen de bir gün bizim gibi böyle şeyler yazarsın :)
Maşallah tebarekellah ne kadarlik oldu bebeginBiz saat 23 civari uyuyoruz .sonra saat gece 3 te yada 4 te uyaniyor emmeye.sonra saat 7 civari uyaniyor. Sonra 8 yada 9 da uyaniyor tekrar genelde gece rutinimiz boyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?