- 4 Ekim 2023
- 2.386
- 1.668
- 53
- 30
Orası öyle canım en azlardan alıp deneyeceğim artık çok sağolBilemedim :/ alıp denemek lazım. Ama mesela 3 numara 7 kgdan başlıyor demesine rağmen kızım 6 kg olduğundan beri kullanıyoruz tam oluyor

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Orası öyle canım en azlardan alıp deneyeceğim artık çok sağolBilemedim :/ alıp denemek lazım. Ama mesela 3 numara 7 kgdan başlıyor demesine rağmen kızım 6 kg olduğundan beri kullanıyoruz tam oluyor
Aaa olmadı o zaman benim kızım 9 buçuk kilo 6 bile alsam kızartır o zamanbenim bebe 7 buçuk kilo. 4 numara goon 9 kilodan başlatmasına rağmen şu an tam oluyor. bacakları da baya sıkıyor canım. iz kalıyor hep yaniyenidoğanken goondan çok memnundum ama bez değiştirme süresi uzadıkça goon asla yeterli gelmiyor, tavsiye etmiyorum. gece özellikle 6 saat kalsa hemen nemli oluyor çamaşırları. sadece gündüz kullanıp çabuk değiştireceksen olabilir
SelamlarrrKızlar 9 kg oto koltuğu kullanmaya başlayan varmı bizim kız artık desteksiz oturuyor ve 8 kg. Bu hafta 2 saat yol gidicez pusette sıkılıyoruz artık geçebilir miyiz acaba?
Rica etsem aldığınız oto koltukların linkini yada modelini söyleyebilir misiniz bende araştırıyorum bu ara ve bayramda uzun yolculuk edeceğiz bu ay almam lazımBiz geçtik canım. Kullanıyoruz oto koltuğu, doktora da sormuştum uygun demişti. Bizimki zaten 0+ itibaren kullanılıyormuş ama şuanda gayet uygun dedi.
Denersen yazsana buraya bizimki de 9 kilodan başlıyo büyük gelir diye çıkartmadık hiç depoda duruyoSelamlarrrKızlar 9 kg oto koltuğu kullanmaya başlayan varmı bizim kız artık desteksiz oturuyor ve 8 kg. Bu hafta 2 saat yol gidicez pusette sıkılıyoruz artık geçebilir miyiz acaba?
Ben molfixi çok beğendim ya 4 numarasını kullanıyoruz ama size küçük olur tosbikmiş senin kızAaa olmadı o zaman benim kızım 9 buçuk kilo 6 bile alsam kızartır o zamanher markanın yenidoğanı çok güzel sonrası felaket ya
![]()
Graco avolve isofixli 9-36 kg olanı aldık biz ebebekte kalmamış galiba linkini atamadımRica etsem aldığınız oto koltukların linkini yada modelini söyleyebilir misiniz bende araştırıyorum bu ara ve bayramda uzun yolculuk edeceğiz bu ay almam lazım
Alıcam kuşum şuan sleepy 5 numaradayız iz yapıyor molfix 6 mı alsam senceBen molfixi çok beğendim ya 4 numarasını kullanıyoruz ama size küçük olur tosbikmiş senin kız![]()
8 kiloya yakın benim bebe 4 numara tam oluyo. 6da çok mu büyük olur acaba ya 5 numara 11 18 kiloymuş. Sleepy çok kötü olmuş ya doktor alerji yüzünden eski bezini dene dedi diye aldım çiş kaka ne varsa taşırdıAlıcam kuşum şuan sleepy 5 numaradayız iz yapıyor molfix 6 mı alsam sence
Sleepynin eni molfixe göre daha dar bu aradaAlıcam kuşum şuan sleepy 5 numaradayız iz yapıyor molfix 6 mı alsam sence
Elimdekileri bitirene kadar sleepy devam ederim sonra molfix alırım canım8 kiloya yakın benim bebe 4 numara tam oluyo. 6da çok mu büyük olur acaba ya 5 numara 11 18 kiloymuş. Sleepy çok kötü olmuş ya doktor alerji yüzünden eski bezini dene dedi diye aldım çiş kaka ne varsa taşırdı![]()
Benim gözüm bunda canım bu bayram para toplasın benim kız harçlıklarıyla almayı düşünüyorumRica etsem aldığınız oto koltukların linkini yada modelini söyleyebilir misiniz bende araştırıyorum bu ara ve bayramda uzun yolculuk edeceğiz bu ay almam lazım
Göz yaşım pıt dedi benimde o an büyüyorlarKızım bugün ilk defa döndü yüzüstüneçok duygulandım ve poposunu kaldırıp azcık azcık ilerliyor emeklemek uzak değil gibi
![]()
Joie bold bizimki ama önermem 3 kademeli sözde ama yatar pozisyonu yine dik kalıyor sevemedim o yönünüRica etsem aldığınız oto koltukların linkini yada modelini söyleyebilir misiniz bende araştırıyorum bu ara ve bayramda uzun yolculuk edeceğiz bu ay almam lazım
Denemicem sanırım yatar pozisyonu iyi değil bizim uyumak isterse başı düşebilir öneDenersen yazsana buraya bizimki de 9 kilodan başlıyo büyük gelir diye çıkartmadık hiç depoda duruyo
Evet bende vazgeçtim bu yüzden 2 saat de olsa uyuyabilir çünkü arabada uyuyor genelde biraz daha bekleyelimBiz 4 saatlik yol gittik ama kafa kısmı uyurken öne düşüyordu hafif bundan dolayı yolda pusete geçtik yani tam yatar pozisyonda bile tam yatmıyor
Doğru onu düşünmemiştim hiçDenemicem sanırım yatar pozisyonu iyi değil bizim uyumak isterse başı düşebilir öne
Bizimki 7 kademe aslında ama hepsi böyleymiş ben araştırdım biraz. Yani büyüseler de sıkıntı aslında ama mecbur kullanıyoruz şehir içindeEvet bende vazgeçtim bu yüzden 2 saat de olsa uyuyabilir çünkü arabada uyuyor genelde biraz daha bekleyelim