temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Canım bana daha hamile kalmadan vermişti ben hamilelik düşünülüyorsa 3 ay önceden başlansa iyi olur diye duymuştum ben şimdi içiyorum 20 gündür felan belki de bir ay olmuştur ama ya 3 ya da 4 haftalık hamileyim yarın öğrencem bakalım ne kadarlık olduğunu şimdilik kanda öğrendim senin kaç çıktı beta hcg
Benimde 3 haftalik beta 94,33 1 hafta once ogrendim.Ozmn dr haftaya verir dimi ?

Canım ultrasonda gormemissindir ultrasonda çıkan doğrudur zaten benim sata gore 11 olmalıydı ama 9+0 bugün. Yani gec döllenme aslında gec değil tam yumurtlama zamanında tutmuş çok sukur ama doktorlar adet gününden hesaplıyor adetliyken nasıl hamile olacaksam hala aklım almıyor bu olayi :KK70:

Canım ultrasonda gormemissindir ultrasonda çıkan doğrudur zaten benim sata gore 11 olmalıydı ama 9+0 bugün. Yani gec döllenme aslında gec değil tam yumurtlama zamanında tutmuş çok sukur ama doktorlar adet gününden hesaplıyor adetliyken nasıl hamile olacaksam hala aklım almıyor bu olayi :KK70:
Aynen yaa:KK48:Evt ultrasonda gorunmedu.Haftya gelin dedi.

Merhaba arkadaşlar şuan 5 haftalık gebeyim doktor kese altında kanama war dedi ama dışta herhangi bir kanama yok progestan verdi boyle birşey yasayanlar yardım edin dusukle klsonuclanii acaba

Merhaba arkadaşlar şuan 5 haftalık gebeyim doktor kese altında kanama war dedi ama dışta herhangi bir kanama yok progestan verdi boyle birşey yasayanlar yardım edin dusukle klsonuclanii acaba
Canım şuan 6. Haftamızın başındayız sanırım normalmiş ve yaygınmış budurum ben de dün akşam kanama yaşadım hemen progestan verdi dün akşam 1 tane bu sabahta 1 tane vajinal uyguladım sabah kalktığımda herhangi bir iz yoktu ama kahverengiye yakın çok az bir leke yaşadım sonrasında. Umarım azalarak bitecek işe gitmedim 2 saate kadar doktoruma gidicem.

kızlar günaydın :) bugün benim gibi doktora gidecek olan çok kişi var sanırım. Ben de kalp atışı için gidicem inşallah duyabiliriz. Allah hepimizin yardımcısı olsun Hakkımızda en hayırlısını nasip etsin bize. :dua:

kızlar günaydın :) bugün benim gibi doktora gidecek olan çok kişi var sanırım. Ben de kalp atışı için gidicem inşallah duyabiliriz. Allah hepimizin yardımcısı olsun Hakkımızda en hayırlısını nasip etsin bize. :dua:
Allahım hepinizin yardımcısı olsun, benım kalp atısı icin daha 8 gün var :) hayırlısıyla geçer insallah. Kızlar bu arada daha yeni hamileyiz ya yüzüstü yatmanın bi sakıncası var mı sizce?

Günaydın kızlar :) bu sabah biraz daha iyiyim ama zaten benim tavan yaptığı saatler akşam saatleri, kızlar peki bu bulantıyla kusmayla nasıl çalışılacak rapor bir iki günlük fayda etmez ki şu durumda yine rezillik olur işyerinde :KK43:

X