- 18 Eylül 2014
- 10.534
- 9.312
-
- Konu Sahibi baldan_madam
- #2.301
27 ekim adet gunümdu.5.ci gün gecikmede test yptim pozitif cikti.Snra Dr gtttim kan vrdim pozitif cikti.Senin kac hafalik canim ? Keseyi gordunuz mu?Gununmu gecti canim nasil ogrendin.
Su an bende yok çok sükür. Malesef önceki gebeligimde vardı anembriyonik gebelikmiş zaten. Kanama Ister istemez insanı tedirgin ediyor ama önlemlerimizi alıp sakin durmaya calismak lazım.kızlar bu kanama herkeste oluyor mu?
İnşallah hepimizin hamileliği çok güzel geçer saglıkla sıhhatle huzurla. İster istemez hep bi tedirginlik...Su an bende yok çok sükür. Malesef önceki gebeligimde vardı anembriyonik gebelikmiş zaten. Kanama Ister istemez insanı tedirgin ediyor ama önlemlerimizi alıp sakin durmaya calismak lazım.
İnşallah. Gerçekten dünyanın en muhteşem duygusu.. Hem bütün dünya üzerinde gibi bir yük hem de kuş gibi kanatlı ve mutlu :) kim bilir kucağımıza alırsak neler olur.. :)İnşallah hepimizin hamileliği çok güzel geçer saglıkla sıhhatle huzurla. İster istemez hep bi tedirginlik...
Yarin git doktora mutlaka cnm bu kadar kusmayla zor dayanirsin bisey yiyebiliyomusun ogururken bendede oluyo karnimi tutarak oguruyorm zaten kasildigi icin aciyoKızlar kusma ve ogurmeden karnım kasıklarım acıyo korkuyorum basinctan bişey olacak diye
Sende demi oldu canimkızlar bu kanama herkeste oluyor mu?
Yiyorum tutmaya çalışıyorum kıvranıyorum ama nafile mide suyu bile kalmiyo o ogurme gitmiyor ilaç şart kesinlikleYarin git doktora mutlaka cnm bu kadar kusmayla zor dayanirsin bisey yiyebiliyomusun ogururken bendede oluyo karnimi tutarak oguruyorm zaten kasildigi icin aciyo
Kanama bile denmez bazen acik penbe bazen kahve koyu sari seklinde idi benimde sadece bulanti var tiksinti yok inş da olmaz ya.Ne renkti lekelerin peki canim bulanti bendede var ama kusmadim henuz ogurtuve tiksinme oluyor bende daha cok
Canım, bulantını alacak bişeyler yesen ya da yatsan. Yatıncada mı geliyo bulantı. Bence yarın doktora git, kendini üzme ama. Bazılarının yoğun olurmuş bulantı ve kusma.Kızlar kusma ve ogurmeden karnım kasıklarım acıyo korkuyorum basinctan bişey olacak diye
Benim kese 4haftalik karindan gozuktu 6haftalikta hem bebeyi hem kalp atisini duyduk inş seninde olur.27 ekim adet gunümdu.5.ci gün gecikmede test yptim pozitif cikti.Snra Dr gtttim kan vrdim pozitif cikti.Senin kac hafalik canim ? Keseyi gordunuz mu?
Yok canım bende olmadı. Ama böyle hep tedirginim bu tedirginliklerimiz ne zaman geçicek acaba yaSende demi oldu canim
Uykudan uyanıp lavaboya gidiyorum canım öyle bi bulantı çok geçici çözüm oluyo sonra hepsi çıkıyo canım yaaCanım, bulantını alacak bişeyler yesen ya da yatsan. Yatıncada mı geliyo bulantı. Bence yarın doktora git, kendini üzme ama. Bazılarının yoğun olurmuş bulantı ve kusma.
Ins cnm sagolasinBenim kese 4haftalik karindan gozuktu 6haftalikta hem bebeyi hem kalp atisini duyduk inş seninde olur.
Canım bana daha hamile kalmadan vermişti ben hamilelik düşünülüyorsa 3 ay önceden başlansa iyi olur diye duymuştum ben şimdi içiyorum 20 gündür felan belki de bir ay olmuştur ama ya 3 ya da 4 haftalık hamileyim yarın öğrencem bakalım ne kadarlık olduğunu şimdilik kanda öğrendim senin kaç çıktı beta hcgKizlar folik asiti, kacinci haftadan snra Dr veriyor ?
Bişey hissetmiyorsun yani sonrasında nelere dikkat etmeli?
Hemen başlaman gerekiyor. Yanlış hatırlamıyorsam ya 15 ya da 12 haftadan sonra da kullanmaman gerekiyor.Kizlar folik asiti, kacinci haftadan snra Dr veriyor ?
Ooo sizin 3 unuz birdenBizde öyle ablam ben ve gelinimiz hamile aramızda hafta var.düşün artık çok değişik oldu ya