- 6 Kasım 2015
- 603
- 899
- 103
- 33
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #23.721
Kendi isteyip emince güzel çekiyo uzun uzun emiyo saatli kaldırınca beş dakikada uykuya dalıyor sonra gaz çıkarmaya çalışınca uyaniyo huzursuzlaniyor daha zor oluyor uyandırmak da
Acıkınca emerken çıkardığı sesler kaşlarını kaldırması lokur lokur yutkunmasi zaten komediAyy kıyamam :) bizimki de kendi istediğinde alınca aceleden hep boğazına kaçırıyor :) ağzına aldığı gibi de uyuyorkomik bu bebekler yaa :))
Bizimki de bir süre sonra atıyor canım ama emiyor sorun olmadı. Ağır kocaman evet ama bi süre sonra emzik küçük gelecek :) kendi büyüdüğü için. Aventin yassı emzikleri var onu da alan bebekler var.
Benm bebeğim de başlarda aynı şekildeydi. Annem ve kayınbvalidem doymuyor o dediklerinde sanki düşmanım gibi geliyorlardı bana. Sonra mama takviye başladım. Bebek doydu ve uyudu. Ztn mamadan sonra gözleri direk kayıp mayışıp kucağımda hamura dönüyordu oğlum Meğer gerçekten doymuyormuş çocuk. Bizim bugün 39. Günümüz başlarda memeden çok mama alıyordu. Emzirmeden hiç bazgeçmedim. Şimdi mama sadece günde 2 ya da 3 kere 60 ml veriyorum. Hem sütümü sağıyorum hem de emziriyorum. Bebeğimin gelişimi de gayet iyi. Sana mama önermek için yazmadım ama belki aynı durumdasındır.
Evet belimden karnıma doğru bi ağrı doktora gidip tekrar eve gelmek istemiyorum bekliycem biraz dediğin gibi volta atıyom kuzum.
Canım biz de kırk çıkarıcaz inş yakında:) tek çift meselesi nasıl oluyo?bide kırk çıkarılırken neler yapılıyo hiç bilmiyorumKızlar bu hafta kirkimiz çıkacak ama hangi gün yapacağımıza karar veremedik bir türlü. Çünkü etraftaki birsürü kafadan birsürü ses çıkıyor. Kimisi diyor erkek bebek çift sayıda kirklanir kimisi diyor tek sayıda. Kimisi diyor ilerde bir çocuğun daha olursa aynı sayıda kirklanmamasi için birkaç gün önceden yap diyor. Yanı bu gidişle iple çektiğim 40mizi kaciricaz gibi geliyorbu konuda bilgisi olan varsa paylaşır mısınız. Netten de baktım çok karışık bilgiler
Ben de bilmiyorum bana da söyleyin napılıyo :)Yaa kizlar bu 40 inda napiliyo nasil ucuruluyo :)
Ya dediğim gibi benimki elinden kolundan tutamiyor sanırım... Eli hep yüzünde mememide kaçırıyor bazen ağzından sonra yirtiyor kendini geri bulacam diyedamakli emzik getirdi annem bugün ama bakalım agzinda tutabilecekmi bunu.. Tutarsa çok pis bozulurum yalniz hee tartistim annemle daha önce o emziği aldığı için otoritemden odun vermem ben bananesi 50 lira para verdim ben o emzige
Büyüme atağı geciriyormusuz kuzum bilimsel açıklaması buymus bu durumun annenin beynine daha fazla sut yap sinyali gonderiyormus kizim 48 saat içinde normale dönermiş bu durum bugun daha iyiyiz dune oranla dun ellerimi biraksam mememde asili kalcakti resmen ole böle degil... Masallah kizima sağlam çene var anasina cekmis
Ay ne guzel heycan dolu anlar bunlar.. hadi Allahin izniyle sag salim kucağına al inşallah.. Belkide dogurmusundur bilecok güzel bişi o dogum ani ya o kafayı görür görmez aşık oluyosun resmen... Rabbim herkese nasip etsin...
Slm benim oğlan iki gündür kakasını yapamiyo normalmiki iki gün öncede herterafini Dalin bebek yağıyla yagladim biraz mesaj yaptık altını doldurdu yine iki gün oldu yapmadı canım sıkılıyor normalmiki
Canım valla ben pek adet bilmem. Bir banyo bir de gezmeye götürdük. Banyoda son tas suyuna altın koyup güzel dualar ederek döküyormuşsun üstüne. İyi insan olsun sağlıklı olsun falan falan gibi. Bir de gezmeye gittik yumurta aldık ordan. Anlamını bilmiyorum. Bir de gittiğin kişiye bağlı olarak hediyeler falan alıyorlarmış. Biz arkadaşa gittik aüslü yumurta aldık :) bir de altınını taktı. Onun dışında bir adet varsa ben de bilmiyorum. :)Yaa kizlar bu 40 inda napiliyo nasil ucuruluyo :)
Kac saat sürdü?sancilar nasil?Dayanilabilir mi?epidural anestezi verildi mi?kesi atildi mi?dikerken acıdımı?dogum öncesi çok yürüyüş egzersiz falan yapmış mıydınız?yapdıysanız faydası oldumu?özeldemi devlette mi oldu?kızlar ben doğum yaptım çok şükür.normal doğum oldu evdeyiz simdi ama maraton çok fena çocuğu memeye alıştırma ayrı bir uğraş.meme uçlarınız yoksa çok zor oluyor.sorusu olan varsa doğumla ilgili cevaplayailirim
Memede uyuyor çekince uyanıyor ne yapcam ben ya kızlar bi akıl verin emzikte almıyor
Merhaba kızlar ben sezeryan olalaı 8 gün oldu hala yoğun kanamam var. Birde idrar yaparken çok sancım oluyor. Aynı şekilde büyük tuvalet ederkende sancım var. Sizde de böyle sorunlar var mı ?
Mamajoo streril yapan alet aldık. Temizleyip içine atıyorsun tertemiz kupkuru çıkıyo. Öneririm. Bnm elim ayağım olduKızlar biberon temizliğini nasıl yapıyorsun uz ben her seferinde kaynatiyorum çok mu abartiyorum nasıl yapıyorsunuz siz
Kızlar biberon temizliğini nasıl yapıyorsun uz ben her seferinde kaynatiyorum çok mu abartiyorum nasıl yapıyorsunuz siz
Merhaba kızlar ben sezeryan olalaı 8 gün oldu hala yoğun kanamam var. Birde idrar yaparken çok sancım oluyor. Aynı şekilde büyük tuvalet ederkende sancım var. Sizde de böyle sorunlar var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?