Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
2 gün canım, yani tahminimce öyle. Çünkü yumurtlamadan 16 gün sonra oluyorum genellikle
Benim de 14 gün sonra regl geliyor haftasonu başlayabilir çok az kaldı artık hem merak ediyorum hemde umutlanamıyorum

Canım şimdi şehre gidiyorum ama bu sabah itibariyle regl oldum, teste gerek kalmadı. 31. Günde geldi kanama, ilk kez bu kadar uzun bir döngü oldu acaba stres mi etkiledi diyerek bu ay artık rahat moda geçme kararı aldım. Çünkü ovülasyon denedim gün aşırı de ilişki olmuştu son ana kadar 😁☺️
Bence tüm ay boyunca gün aşırı deneme, sperm kalitesi düşer

Sen kaç yaşındasın ve ne kadar süredir istiyorsun?
Aslında geçen yıl hazirandan beri korunmuyorum ama ilişkimiz düzensizdi yumurtlamaya denk gelmiyordu, eşim asker iki üç ayda bir eve geliyordu o yüzden onları saymıyorum. Düzenli ilişkiye başlayalı tam 5 ay oldu. 26 yaşındayım :)

Aslında geçen yıl hazirandan beri korunmuyorum ama ilişkimiz düzensizdi yumurtlamaya denk gelmiyordu, eşim asker iki üç ayda bir eve geliyordu o yüzden onları saymıyorum. Düzenli ilişkiye başlayalı tam 5 ay oldu. 26 yaşındayım :)
İnşallah daha çok beklemeden kavuşuruz bebişlerimize 🥰

Merhabalar yarin 10 gun olacak kurtaj olalı kontrole gidicem. Fiziksel olarak bir sıkıntım yok şükür çok teşekkür ediyorum 💕 sizler nasılsınız her sey yolunda mi?
Ben en çok regl dönemi rahatım. Ne olduğu ve ne olacağı belli olduğu için şu günler çok rahatım =) 2-3 gün sonra ovulasyon testine başlayacağım bakalım. Şeyde çıkabilir yani, bilemiyorum yani... Bu moddayım :KK70:

Yarın durumunu haber ver bakalım. Sen ne zaman çalışmalara başlayabileceksin tekrardan :) Senin oluruna bırakın felsefen işe yarayacak mı merak ediyorum :KK70:

Merhaba canım, sanıyorum sen eczacıydın sana akıl danışmak istedim, cevap verirsen çok mutlu olurum☺️Doktor bana da bugün bu ilacı verdi eczacı gece yatmadan iç dedi bende içini okumadan antibiyotik içicem zaten midem bulanıyor kötü etmesin dedim ve 2 dilim ekmekle zeytin yedim 🙈 içtikten sonra prospektüse bi bakayım dedim aç karna içmem gerekiyormuş :KK43: ilacın bu durumda etkisi olmaz mı? Yarın yeniden ilaç alayım mı sence?
Aç karına alınması mide bağırsak sistemini hızlıca geçmesi ve etkinliğe çok çabuk başlaması için önerilen bir durum. Munorol zaten mesanede uzun süre kalacak şekilde yapıldığı için ve gebelik olduğu için almayın bence.. Zaten idrar yolları enfeksiyonunuz geçmezse doktorunuz bir daha reçeteleleyecektir. O zamana kadar tekrardan içmemenizi öneririm. İdrar yolları enfeksiyonu ile sürekli karşılaşıyorsanız ekinezya çayı ama 10-15 gün kadar ya da kranberi suyunu istediğiniz kadar içebilirsiniz. Kranberi türkiye de yok o yüzden doğrusunu bulmanız zor olabilir. İdrar yolları enfeksiyonun tedavisinde kullanılıyor. Gene gün içerisinde su tüketimizi arttırmanızı öneririm. Ne kadar çok idrara çıkarsanız o kadar çok mesaneniz temizlenir. Ama çay kahve tüketiminizi azaltın. Onlar suyun tutulumuna sebep olabiliyorlar...

Aç karına alınması mide bağırsak sistemini hızlıca geçmesi ve etkinliğe çok çabuk başlaması için önerilen bir durum. Munorol zaten mesanede uzun süre kalacak şekilde yapıldığı için ve gebelik olduğu için almayın bence.. Zaten idrar yolları enfeksiyonunuz geçmezse doktorunuz bir daha reçeteleleyecektir. O zamana kadar tekrardan içmemenizi öneririm. İdrar yolları enfeksiyonu ile sürekli karşılaşıyorsanız ekinezya çayı ama 10-15 gün kadar ya da kranberi suyunu istediğiniz kadar içebilirsiniz. Kranberi türkiye de yok o yüzden doğrusunu bulmanız zor olabilir. İdrar yolları enfeksiyonun tedavisinde kullanılıyor. Gene gün içerisinde su tüketimizi arttırmanızı öneririm. Ne kadar çok idrara çıkarsanız o kadar çok mesaneniz temizlenir. Ama çay kahve tüketiminizi azaltın. Onlar suyun tutulumuna sebep olabiliyorlar...
Bende bir şey sormak istiyorum. Folidoce folik asit 3 kutuya geçtim. Doktor bana gebelikten 3 ay önce kullanmak lazım dedi. Ben gebelik olana kadar kullanmaya devam mı edeceğim yoksa 3 aydır kullandığım için bıraksam olur mu?

Ben de 15.gun adet oluyorum yani salı günü gene negqtf masallah çarşamba da doktora gidicez oh az kaldı daraldim artık böyle tedavi istiom

Erken gebelik mi yaptın kuzum belki olmazsın genelde regl sancısı da belirti oluyo
Dün erken gebelik yaptım predictor early, kızlar var dedi ama ben göremedim bu sabah baktım çizgi var kırmızı ama kuruma da olabilir. Bir de surelab kaset yaptım o da 15 dk da falan çıktı diye güvenmedim.
Yani yapar yapmaz çizgi göremedim 🥺

Çok teşekkür ederim ekinezya çayını deneyeceğim, henüz gebelik yok inşallah en kısa sürede hepimiz sevinçli haberi alırız🤲lökosit 165 çıktı biraz endişeliyim açıkçası :KK43:

Kızlar size bir soru..
21 temmuzda regl oldum 5 gün sürdü normalde 35 36 günde döngüm bu ay 32. Günde regl oldum.. ama inanılmaz hala devam eden kasık ağrım ve doluluk hissin var bu gün süt gibi beyaz katı bi akıntı geliyo ve idrarda uzayan ip gibi sümüksü yapılar var anlam veremedim.. benim bi arkadaşım çın adetti bittikten 2 gün sonra içine kurt düşmüştü ve test yaptırdı pozitif çıkmıştı şimdi benimde içime kurt düştü ama test yapasım yok içimden gelmiyo yapmak ama kasıklarımdaki bu doluluk hisside beni tedirgin etmiyo değil, sizce? 🙄

Ben en çok regl dönemi rahatım. Ne olduğu ve ne olacağı belli olduğu için şu günler çok rahatım =) 2-3 gün sonra ovulasyon testine başlayacağım bakalım. Şeyde çıkabilir yani, bilemiyorum yani... Bu moddayım :KK70:

Yarın durumunu haber ver bakalım. Sen ne zaman çalışmalara başlayabileceksin tekrardan :) Senin oluruna bırakın felsefen işe yarayacak mı merak ediyorum :KK70:
Ben biraz rahatım galiba fazla rahatım 😁 allah aratmasin ama öyle takip falan yapacagimi sanmıyorum haber veririm🤗

Dün erken gebelik yaptım predictor early, kızlar var dedi ama ben göremedim bu sabah baktım çizgi var kırmızı ama kuruma da olabilir. Bir de surelab kaset yaptım o da 15 dk da falan çıktı diye güvenmedim.
Yani yapar yapmaz çizgi göremedim 🥺
İnşallah vardır kuzum bn şimdiye kadar hiç göremedim çift çizgi kuruma değildir de hamilesindir belki

X