Evet ben de plansız hiç bi şey yapamıyorum elim ayağım dolaşıyo sanki hayır yani bu şekilde nasıl regl tarihinin geçtiğini farketmeyebiliriz kiBende onlardan biriyim. Eşimde oturduğumuz anı bile planlıyorsun artık zihnini rahat bırak diyor. Bakalım bırakabilecek miyizEvliliğim bile planlı daha ne olsun
Ben ordan kullanıyorum canım guzel kalıtelı testleriKızlar bir gebenin günlüğünden test alan var mı? Ovulasyonun yanında, 2 tane de surelab marka gebelik testi gönderiyor. Bu surelab testi yapıp kuruma çizgisi falan görmeyen var mı?
Bu test 10 dakikadan sonra hemen belirgin bir çizgi gösteriyor.
Kuruma bile olsa sevindiriyor ya7 aydır test yapıyorum daha önce kuruma çizgisi bile görmediğim için hiç hevesleniyorum hahahha
Anladım canım teşekkür ederim. Ben erken gebelikle takip ediyorum bugün 3.testim. sanki dünküyle aynı koyulukta gibi çıktı. Ya da ben öyle görüyorum anlamadımBen regl gecikmesinden 2 gün sonra vermiştim o zamana kadar koyulaşma takibi yaptım kaset testlerle. İlk betam 886.3 çıktı ikincisini de 2 gün sonra yaptırdım o da 1655 çıktı bir daha da baktırmadım. Koyulaşması da şu şekildeydi testlerin
İnşallah canım heyecanla bekliyorum da daha çıkmadı sonuçSende yaz sonucunu canım inşallah yükselmiştir güzel güzel
Bu daha kurumamışBata 3 kala Kalbim kadar temiz testimle geldim
Bu ay için umudum yoktu zaten eşim korona olmustu yumurtlama öncesi ve sonrasını değerlendirmiştik olursa mucize olurdu
gerçekten fotoda çıkan çizgi mi acaba ya foto çizgisi var diyeyim aşırı silikBata 3 kala Kalbim kadar temiz testimle geldim
Bu ay için umudum yoktu zaten eşim korona olmustu yumurtlama öncesi ve sonrasını değerlendirmiştik olursa mucize olurdu
1 saattir böyle kuzum filtre falan yaptım hiç bişi yokBu daha kurumamış5 dk sonra silik çizgi arayışına geçeriz
Kız filtre falan yaptım göremedimgerçekten fotoda çıkan çizgi mi acaba ya foto çizgisi var diyeyim aşırı silik
Yok bütün efektleri denedim. Çizgi çıkmadı. Kurumuş halini paylaşırsa tekrardan deneyelim :)gerçekten fotoda çıkan çizgi mi acaba ya foto çizgisi var diyeyim aşırı silik
Ama çok kırmızı.. Sürüklenme tamamlanmamış gibi idrarın mı az damlatın acaba1 saattir böyle kuzum filtre falan yaptım hiç bişi yok
Gebelik testi yaptın mı hiç çizgi falan çıktı mı sonrasında?Ben ordan kullanıyorum canım guzel kalıtelı testleri
Canım belli mi olur bakarsın regl günü pozitif olur. Bende 2 gün önce laboquick yaptım 10 dk dan sonra bi çizgi belirdi. Bakabilir misin sende çıkmış mıBata 3 kala Kalbim kadar temiz testimle geldim
Çıkınca yaz canım merak ettim bakalım nasıl artmışİnşallah canım heyecanla bekliyorum da daha çıkmadı sonuç
3 damlaAma çok kırmızı.. Sürüklenme tamamlanmamış gibi idrarın mı az damlatın acabaArtık çok çirkin konuşmalara geçtim galiba
İnşallah olursa mucize olurCanım belli mi olur bakarsın regl günü pozitif olur. Bende 2 gün önce laboquick yaptım 10 dk dan sonra bi çizgi belirdi. Bakabilir misin sende çıkmış mı