Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende onlardan biriyim. Eşimde oturduğumuz anı bile planlıyorsun artık zihnini rahat bırak diyor. Bakalım bırakabilecek miyiz Evliliğim bile planlı daha ne olsun
Evet ben de plansız hiç bi şey yapamıyorum elim ayağım dolaşıyo sanki hayır yani bu şekilde nasıl regl tarihinin geçtiğini farketmeyebiliriz ki bize geçmiş olsun her ay testler didik didik edilecek belli oldu

Olsun Z zahrada da gözle göremezken ben telefondan görmüştüm onun çizgisini bu da bi aksiyon oluyo her türlü umut var zaten, gelicek olan da geliyo test yapsaktaa yapmasaktaaa
Ya Z zahrada zaten aşırı şanslı ya, okadar erken yakaladı ki dur nazar boncuğu bulup koymalıyım hah şimdi oldu iştee

Ya Z zahrada zaten aşırı şanslı ya, okadar erken yakaladı ki dur nazar boncuğu bulup koymalıyım hah şimdi oldu iştee
kız yumurtlamayı o kadar geç gördüm ki normal insanlar 2. ye dönecekti artık ahahah 22 gün mü neydi senle beraber yumurtlamıştı iştee 3 gün de yumurtlama sürdü sonra çatlama

Ben ordan kullanıyorum canım guzel kalıtelı testleri

Anladım canım teşekkür ederim. Ben erken gebelikle takip ediyorum bugün 3.testim. sanki dünküyle aynı koyulukta gibi çıktı. Ya da ben öyle görüyorum anlamadım

Bata 3 kala Kalbim kadar temiz testimle geldim
Bu ay için umudum yoktu zaten eşim korona olmustu yumurtlama öncesi ve sonrasını değerlendirmiştik olursa mucize olurdu

Eklentiler

• IMG_20210728_081652.jpg
    41,9 KB · Görüntüleme: 70
  • IMG_20210728_081643.jpg
    31,1 KB · Görüntüleme: 69
Bata 3 kala Kalbim kadar temiz testimle geldim
Bu ay için umudum yoktu zaten eşim korona olmustu yumurtlama öncesi ve sonrasını değerlendirmiştik olursa mucize olurdu
Canım belli mi olur bakarsın regl günü pozitif olur. Bende 2 gün önce laboquick yaptım 10 dk dan sonra bi çizgi belirdi. Bakabilir misin sende çıkmış mı

Canım belli mi olur bakarsın regl günü pozitif olur. Bende 2 gün önce laboquick yaptım 10 dk dan sonra bi çizgi belirdi. Bakabilir misin sende çıkmış mı
İnşallah olursa mucize olur teste efekt denerken eşim kızdı psikolojin bozulacak yapma şöyle şeyler dedi aldı testi çöpe attı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…