O çizgilerle ben de yüzleşmek istiyorum ama 2 gün sonra yapacağım inşallahkız nasıl duruyosun allahını seviyosan git bi test yapp bayılcaz şimdi şurdayüzleşelim o çizgi neyseeee
Cidden koyuluk var ya ama allaaahhhh bugün güzel haberi mi olcaksın sen yoksaYa bak çok umutlandırıyorsunuz beni ahahahahayapmayın böyle
Kızlar öyle diyince gidip baktım, açık hali böyle işaret koydum
Kopkoyu regl olana kadar bizce hep umut varrrr az olursa da bi tık yerleşme midir ki diye düşünüyoruz çünkü :)))Kızlar ben dün test yapmıştım ama negatif.bat günüm bugün hala regl olmadım. Göğsümde hala ağrı var. Adet olacakmış gibiyim. Burayı okudukça bir umut geliyor. Sizce ihtimal var mıdır?
Ayy inşallah yaaaKopkoyu regl olana kadar bizce hep umut varrrr az olursa da bi tık yerleşme midir ki diye düşünüyoruz çünkü :)))
Hangi marka olmuştun kuzumBirşey kalmamış aslında bekleyebilirsin için daha rahat edecekse
Biontech oldum canımHangi marka olmuştun kuzum
Bende pazar günü olmayı düşünüyorum daha adetime çok var nasılsaBiontech oldum canım
Şifa olsun inşallah canımBende pazar günü olmayı düşünüyorum daha adetime çok var nasılsa
Çok sağol kuzum Amin İnşallah bakalım bat 9 Ağustos güzel haberler olsun bu ay hepimiz içinŞifa olsun inşallah canım
Bugün kırmızılar geldi tam 14. Gün mutsuz ve üzgünümSelizay sen ne yaptın canım kaçıncı günündesin iğnenin sonuclar ne alemde??
Yok be kuzum nerde bende o şansCidden koyuluk var ya ama allaaahhhh bugün güzel haberi mi olcaksın sen yoksaerken test yapsan daha net çıkardı ya yok mu hiç zaten senin ovulasyonun hep koyu çıkmasından şüphelenmiştim
başımı eğip baktığımda görüyorum bişeyYok be kuzum nerde bende o şans
Laboquick yaptım bu sefer tertemiz
Alemsinbaşımı eğip baktığımda görüyorum bişey
Ben debaşımı eğip baktığımda görüyorum bişey
Kuzu hemen söylüyorum filtreler yapınca t cizgisinin orda birşey görünüyor. Ben bir sürü filtre yaptığım için göndermiyim dedimYok be kuzum nerde bende o şans
Laboquick yaptım bu sefer tertemiz