Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya bak çok umutlandırıyorsunuz beni ahahahaha yapmayın böyle

Kızlar öyle diyince gidip baktım, açık hali böyle işaret koydum
Cidden koyuluk var ya ama allaaahhhh bugün güzel haberi mi olcaksın sen yoksa erken test yapsan daha net çıkardı ya yok mu hiç zaten senin ovulasyonun hep koyu çıkmasından şüphelenmiştim

Kızlar ben dün test yapmıştım ama negatif.bat günüm bugün hala regl olmadım. Göğsümde hala ağrı var. Adet olacakmış gibiyim. Burayı okudukça bir umut geliyor. Sizce ihtimal var mıdır?

Kızlar ben dün test yapmıştım ama negatif.bat günüm bugün hala regl olmadım. Göğsümde hala ağrı var. Adet olacakmış gibiyim. Burayı okudukça bir umut geliyor. Sizce ihtimal var mıdır?
Kopkoyu regl olana kadar bizce hep umut varrrr az olursa da bi tık yerleşme midir ki diye düşünüyoruz çünkü :)))

Kopkoyu regl olana kadar bizce hep umut varrrr az olursa da bi tık yerleşme midir ki diye düşünüyoruz çünkü :)))
Ayy inşallah yaaa Bu arada o kadar güzel haberler var ki okudukça umutlanıyorum. Güzel haberlerini paylaşan arkadaşlara cidden gönülden teşekkür ederim.

Kızlar napıyorsunuz nasılsınız?? Buralardan baya uzak kaldım bu aralar.
Dün benim yumurtam yüksek ihtimalle çatladı. Artık beklenen adet tarihim 7-8 Ağustos gibi bir şey olacak. Tamda yıldönümümüze denk geldi işin kötü tarafı. Ne yapacaksın başa gelen çekilir

Z zahrada bebiş nasılll

Cidden koyuluk var ya ama allaaahhhh bugün güzel haberi mi olcaksın sen yoksa erken test yapsan daha net çıkardı ya yok mu hiç zaten senin ovulasyonun hep koyu çıkmasından şüphelenmiştim
Yok be kuzum nerde bende o şans
Laboquick yaptım bu sefer tertemiz

Eklentiler

• 20210727_151709.jpg
    28,5 KB · Görüntüleme: 86
Yok be kuzum nerde bende o şans
Laboquick yaptım bu sefer tertemiz
Kuzu hemen söylüyorum filtreler yapınca t cizgisinin orda birşey görünüyor. Ben bir sürü filtre yaptığım için göndermiyim dedim Ama ilk idrar olmadığı ve çok erken olduğu için kaset testte görüntü yok gibi duruyor bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…