Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen vuruldum sonra yumurtlamam oldu. Hatta yumurtlama günü de lazere gittim ben son bir seans daha yaptırayım diye
Benim şu an yumurtlamam var 9 Ağustos da bat tarihim . İş yeri zorlu kıldı aşığı adeti mi beklesem yoksa olsam mı kararsız kaldım

Al bendende o kadar. Şimdi 3. rahim filmini çektirmeyi düşüüyorum hatta

Bir de ovulasyon testi yapsana hayırlı olsun bebişinn

Herkes kafaya takmadığım hiç düşünmediğim ay hamile kaldım diyo. bende denedim takmadım ama en azından bata 1 hafta kala ister istemez aklına düşüyo insanın ya. Ne yani kafaya taktığım için hiç hamile kalamıcak mıyım arkadaşım 3 haftalık hamileymiş farklı hissetmiş test yapmış pozitif. Kazara oluyo bi de. Aklım almıyor bu durumu vardır bizim için de doğru zaman inşallah

Bugün bel ve karın ağrısıyla uyanınca test yapayım dedim ama tertemiz negatif yumurtlamanın 12.günü bugün

Eklentiler

• 20210727_122153(0).jpg
    21,4 KB · Görüntüleme: 88
Şu sürpriz bebekler nasıl oluyor ben çok meraktayım 4. Ayında farkeden bir Arkadaşım var hem de 2. Bebeği, ilki olmuyormuş diye eşi tedavi görmüş ilki olduktan 16 ay sonra ikinciyi 4 aylıkken farkediyor kendisini de çok severim

Kızlar merhaba aşı olup gebelik planlamasını erteleyen varmı. Aşı olup hamile kalan oldumu. Bide aşıdan sonra hamile kaldıysanız hamilelik sürecini nasıl ilerliyor.
Bende bu soruyu çok düşündüm canım. Araştırdımda biraz. 2 ay içerisinde Gebelik düşünenler aşı olmasın denmiş genellikle ama erkekler için sperm kalitesi etkilemediği açıklanmış. Hatta hastalığa yakalanmak spermi daha çok etkiliyormuş. Ben olmucam ki ben mart ayında covid geçirdim eşim geçirmemişti. Bugün akşam eşim aşı olacak. Mutasyonlu virüsten çok korkuyorum açıkçası ben.

Kızlar merhaba aşı olup gebelik planlamasını erteleyen varmı. Aşı olup hamile kalan oldumu. Bide aşıdan sonra hamile kaldıysanız hamilelik sürecini nasıl ilerliyor.
Ben 3.doz aşı oldum ama aşıdan sonra arkadaşlarınki gebelik belirtilerim vardı. Ama sonrasında b12 değerlerim çok düşük çıkınca doktor iğne verdi. Gebelik olsa da beyin gelişimi için b12 gerekli olduğu için riske girerek b12 iğnesini vurulmaya karar verdim. İğneyi vurmadan öncede doktorlar konuşmuştuk implantasyonu etkileyebilir demişti. b12 gebelik kategorisi c sınıfı yani ilk 3 ay alınmaması gereken sınıfta yer alıyor. 3. iğneyi vurduktan sonra bütün belirtiler gitti. O yüzden aşı etkiliyor mu etkilemiyor mu cevap veremiyorum. Ama fikir vermesi açısından yazmak istedim.

Bunu aşı anlamında dedin değil mi? Pek şok folik asit takviyesi b12 de içeriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…