İçinden nasıl geliyorsa öyle yap canım benimEvet canım insan bekleyemiyor ama hiç belirtim yok o yüzden yapıpta hüsrana uğramak korkutuyor işte
Benim şu an yumurtlamam var 9 Ağustos da bat tarihim . İş yeri zorlu kıldı aşığı adeti mi beklesem yoksa olsam mı kararsız kaldımAynen vuruldum sonra yumurtlamam oldu. Hatta yumurtlama günü de lazere gittim ben son bir seans daha yaptırayım diye
Birşey kalmamış aslında bekleyebilirsin için daha rahat edecekseBenim şu an yumurtlamam var 9 Ağustos da bat tarihim . İş yeri zorlu kıldı aşığı adeti mi beklesem yoksa olsam mı kararsız kaldım
Al bendende o kadar. Şimdi 3. rahim filmini çektirmeyi düşüüyorum hattaAsilama in etkisini genwlde bence 1-2 ay icinde goruyorsun o aldigin hormonlar sonradan etki ediyor kimisine bana zannetmiyorum da. Nasil bir bunyem varsa hahaha. Kimisi rahim filmi cektirir cat die hamile kalir eee hani oldu kac ay yok bise. Poliptendir o hah yaptir dedi doktor yartik ameliyata kac ay oldu yine yok bisey yani demem o ki . Biseylerin sebep olmasi lazim
Bir de ovulasyon testi yapsanaCanım biz bayramda eşimin memleketindeydik. Orda yumurtlamayı yakaladım. Kaçak göçek ilişki yaşadık yumurtlama gecesi. o tuttu galibabelirti de göğüs ucu ağrısı çok yaşıyorum 1 haftadan beri. Test yapmıcaktım dün gece rüyamda gebelik testimi pozitif görünce uyanır uyanmaz yaptım
Herkes kafaya takmadığım hiç düşünmediğim ay hamile kaldım diyo. bende denedim takmadım ama en azından bata 1 hafta kala ister istemez aklına düşüyo insanın ya. Ne yani kafaya taktığım için hiç hamile kalamıcak mıyımBir de herkesin sanki çok kolay hamile kalıyorlar gibi devamlı foto koyup 1den hemen sonra 2 hamile kalmaları filan çok etkiliyor. Doktor hormonların çok iyi bir yıl içinde gebelik büyük ihtimalle olur demesine rağmen bu süreç bazen bana normalmiş gibi gelmiyor. Neyi yanlış yapıyoruz diye düşünmeden edemiyorum. Keşke hiç haberim olmadan hamile kalsam sürpriz olsa şaşırsam
Selam kızlar,Hali topiğin herkese uğurlu geldi. Her gün bir müjdeli haber bizde tık yok Sınava hazırladığım arkadaşın yüksek alması gibi hissediyorum
Şu sürpriz bebekler nasıl oluyor ben çok meraktayımHerkes kafaya takmadığım hiç düşünmediğim ay hamile kaldım diyo. bende denedim takmadım ama en azından bata 1 hafta kala ister istemez aklına düşüyo insanın ya. Ne yani kafaya taktığım için hiç hamile kalamıcak mıyımarkadaşım 3 haftalık hamileymiş farklı hissetmiş test yapmış pozitif. Kazara oluyo bi de. Aklım almıyor bu durumu vardır bizim için de doğru zaman inşallah
Bende bu soruyu çok düşündüm canım. Araştırdımda biraz. 2 ay içerisinde Gebelik düşünenler aşı olmasın denmiş genellikle ama erkekler için sperm kalitesi etkilemediği açıklanmış. Hatta hastalığa yakalanmak spermi daha çok etkiliyormuş. Ben olmucam ki ben mart ayında covid geçirdim eşim geçirmemişti. Bugün akşam eşim aşı olacak. Mutasyonlu virüsten çok korkuyorum açıkçası ben.Kızlar merhaba aşı olup gebelik planlamasını erteleyen varmı. Aşı olup hamile kalan oldumu. Bide aşıdan sonra hamile kaldıysanız hamilelik sürecini nasıl ilerliyor.
Ben 3.doz aşı oldum ama aşıdan sonra arkadaşlarınki gebelik belirtilerim vardı. Ama sonrasında b12 değerlerim çok düşük çıkınca doktor iğne verdi. Gebelik olsa da beyin gelişimi için b12 gerekli olduğu için riske girerek b12 iğnesini vurulmaya karar verdim. İğneyi vurmadan öncede doktorlar konuşmuştuk implantasyonu etkileyebilir demişti. b12 gebelik kategorisi c sınıfı yani ilk 3 ay alınmaması gereken sınıfta yer alıyor. 3. iğneyi vurduktan sonra bütün belirtiler gitti. O yüzden aşı etkiliyor mu etkilemiyor mu cevap veremiyorum. Ama fikir vermesi açısından yazmak istedim.Kızlar merhaba aşı olup gebelik planlamasını erteleyen varmı. Aşı olup hamile kalan oldumu. Bide aşıdan sonra hamile kaldıysanız hamilelik sürecini nasıl ilerliyor.
Kuzu tam T çizgisinin altında sanki çizgi var ben mi yanlış görüyorum. Efekt yapsana gözden kaçmasın :)Bugün bel ve karın ağrısıyla uyanınca test yapayım dedim ama tertemiz negatifyumurtlamanın 12.günü bugün
Bunu aşı anlamında dedin değil mi? Pek şok folik asit takviyesi b12 de içeriyorBen 3.doz aşı oldum ama aşıdan sonra arkadaşlarınki gebelik belirtilerim vardı. Ama sonrasında b12 değerlerim çok düşük çıkınca doktor iğne verdi. Gebelik olsa da beyin gelişimi için b12 gerekli olduğu için riske girerek b12 iğnesini vurulmaya karar verdim. İğneyi vurmadan öncede doktorlar konuşmuştuk implantasyonu etkileyebilir demişti. b12 gebelik kategorisi c sınıfı yani ilk 3 ay alınmaması gereken sınıfta yer alıyor. 3. iğneyi vurduktan sonra bütün belirtiler gitti. O yüzden aşı etkiliyor mu etkilemiyor mu cevap veremiyorum. Ama fikir vermesi açısından yazmak istedim.
Kız silik çizgi var gibi cidden haaaaaMaviSasa234 Kızlar siz öyle diyince geldim yeniden teste baktım evet belirgin bir çizgi çıkmış ama kuruma olabilir mi ya
İlkinde göremedim ama kızlar var gibi diyince gidip tekrar baktım şuan net gördüğüm bir çizgi var. HeyecanlandımKız silik çizgi var gibi cidden haaaaa
ayyy bir tane daha yap hemen att 10dk geçinceeİlkinde göremedim ama kızlar var gibi diyince gidip tekrar baktım şuan net gördüğüm bir çizgi var. Heyecanlandımama şuan kuruma da olabilir ya 40 dk geçmiş sonuçta