- 25 Ağustos 2017
- 5.007
- 6.917
Ama iğne olan b12 dozu çok yüksek... takviye olarak verilen multivitaminlerin neredeyse hepsinde var..Bunu aşı anlamında dedin değil mi? Pek şok folik asit takviyesi b12 de içeriyor
Ya daha az önce yarım litre su içtimayyy bir tane daha yap hemen att 10dk geçincee
4 saat bekleyip yapabilirsin yeniden ayy çok heyecanlıYa daha az önce yarım litre su içtimsabah tekrar yapayım
Canım ovulasyon testim 1 tane bile yok evdeBir de ovulasyon testi yapsanahayırlı olsun bebişinn
evet ama dost işi istersen 4 dk da olur4 saat bekleyip yapabilirsin yeniden ayy çok heyecanlı
Bence yarına erken gebelik testi al. İlk idrarla yap emin olalım =) Ya da şuanda da gidip bir erken gebelik testi alıp deneyebilirsinMaviSasa234 Kızlar siz öyle diyince geldim yeniden teste baktım evet belirgin bir çizgi çıkmış ama kuruma olabilir mi ya markası Surelab
Ya bak çok umutlandırıyorsunuz beni ahahahaha
Girme kanımaaaBence yarına erken gebelik testi al. İlk idrarla yap emin olalım =) Ya da şuanda da gidip bir erken gebelik testi alıp deneyebilirsinBir de yumurtalamaya göre 12. gün yani çatlamaya göre 10. gün... Çok silik bir çizgi görülmesi gerek... Ben surelab kullandım kuruma çizgisi bile görmedim Surelab laboquick certain bunların hepsi aynı firmanın..
Ya maşallahKızlar ben dayanamadım kan tahlili verdim sabah. Beta 21.11 çıktı
kız nasıl duruyosun allahını seviyosan git bi test yapp bayılcaz şimdi şurdaYa maşallahhatırladın mı geçen ay bizim yumurtalar bir türlü çatlamamıştı sürekli pik gibiydi. Konuşmuştuk seninle, ama bu ay çok erken 13.gün yumurtlama gördüm inşallah benim de vardır ayy
Ben stres yaptığımı hiç düşünmüyorum. Çünkü bir hafta kalması dışında hiç aklıma gelmiyor istediğimiz için birlikte oluyoruz. Ama adete yakın belirtiler bende başlıyor hafiften o zaman acaba mı demekten kendimi alamıyorum. Çevremizdeki herkes sanki kazara veya ilk seferde hamile kalmış gibi anlatıyorlar. Artık onlara da pek inanmak içimde gelmiyor. Sonuçta sağlıklıyım, düzenli spor yapıyorum, sağlıklı besleniyorum aynı şekilde eşimde böyle fakat bizim 5 ayda olmadıysa ya gerçekten zamanı değildir ya da gebelik gerçekten çok çok zor elde edilen bir şeydir.Herkes kafaya takmadığım hiç düşünmediğim ay hamile kaldım diyo. bende denedim takmadım ama en azından bata 1 hafta kala ister istemez aklına düşüyo insanın ya. Ne yani kafaya taktığım için hiç hamile kalamıcak mıyımarkadaşım 3 haftalık hamileymiş farklı hissetmiş test yapmış pozitif. Kazara oluyo bi de. Aklım almıyor bu durumu vardır bizim için de doğru zaman inşallah
Kızım boşver testi sen çık git kan ver hemen 2 saat içinde kesin sonuç. Şüpheye yer yokYa maşallahhatırladın mı geçen ay bizim yumurtalar bir türlü çatlamamıştı sürekli pik gibiydi. Konuşmuştuk seninle, ama bu ay çok erken 13.gün yumurtlama gördüm inşallah benim de vardır ayy
Hatırladım canım hatırlamam mıYa maşallahhatırladın mı geçen ay bizim yumurtalar bir türlü çatlamamıştı sürekli pik gibiydi. Konuşmuştuk seninle, ama bu ay çok erken 13.gün yumurtlama gördüm inşallah benim de vardır ayy
İnşallah canım inşallah sende güzel haberleri verirsin bizeYa maşallahhatırladın mı geçen ay bizim yumurtalar bir türlü çatlamamıştı sürekli pik gibiydi. Konuşmuştuk seninle, ama bu ay çok erken 13.gün yumurtlama gördüm inşallah benim de vardır ayy
Kiz bilgisayardan da burda kodlar cikiyor çözdüm ona göre siliyorum ama ekleyemiyorum burdanKızHali satır nasıl siliyosunnn asddasd
Yokk bilgisayardan giriyorum da satır sil çıkmıyo delete falan basıyorum yine yokKiz bilgisayardan da burda kodlar cikiyor çözdüm ona göre siliyorum ama ekleyemiyorum burdan
Kiz kosMaviSasa234 Kızlar siz öyle diyince geldim yeniden teste baktım evet belirgin bir çizgi çıkmış ama kuruma olabilir mi ya markası Surelab
Sag tuş satır sil diyor zatenYokk bilgisayardan giriyorum da satır sil çıkmıyo delete falan basıyorum yine yoksatır ekleyebiliyorum da çıkaramıyorumm