Bak bu benim ilk testimdi çok benziyolarAlemsinben hiç bişey göremiyorum
Bak ip gibi incecikYok be kuzum nerde bende o şans
Laboquick yaptım bu sefer tertemiz
Erken gebelik testi yapsaydın kırmızılar gelene kadar umut kaybetmek yokKızlar bat günüm bugundu henuz gelen giden yok testte yaptım negatıf
Birlikte beklemedeyiz benim de bat günüm hadi hayırlısıKızlar bat günüm bugundu henuz gelen giden yok testte yaptım negatıf
Bunda da görüyorummYok be kuzum nerde bende o şans
Laboquick yaptım bu sefer tertemiz
Var gibi gerçektenBunda da görüyorumm
Bunda da görüyorumm
Testini atsana bakalım belkim çizgi çok siliktirKızlar bat günüm bugundu henuz gelen giden yok testte yaptım negatıf
bayıldı heraldeA R Y A Ya erken gebelik testi almaya gitti ya da umutsuzluğa kapılıp telefonu fırlatıp attı. Bakalım ne zaman cevap yazacak
Evet bu da boş gibiBak bu benim ilk testimdi çok benziyolar
filtrelediler bak baya baya görünüyor incele bi tepki göster kız çatlıcazEvet bu da boş gibi
Ya çok uykum geldik fok gibi bayıldım bi anda, telefonum çalınca uyandım şimdiA R Y A Ya erken gebelik testi almaya gitti ya da umutsuzluğa kapılıp telefonu fırlatıp attı. Bakalım ne zaman cevap yazacak
Kız şimdi baktım belirginleşmiiş biraz ayyyfiltrelediler bak baya baya görünüyor incele bi tepki göster kız çatlıcaz
Doğru teşhis ama heyecandan değil, uykudanbayıldı heralde
Üstteki surelabBunda da görüyorumm
Şizo bunlar demiş de olabilirbayıldı heralde
Ayyy ikisinde de varrr net nettttÜstteki surelab
Alttaki laboquicksanki belirginleşmiiş
Başta bennniye göremiyorum dedim ama biraz bekledikten sonra laboquick de belirdi. Daha önce hiç bu çizgiyi bile görmemiştim laboquickteŞizo bunlar demiş de olabilirA R Y A çizgilerin ustasıyız bak hepimiz gördük ilginç bi durum ergen gebelik şartttt
Eşin gelince git kan ver benceBaşta bennniye göremiyorum dedim ama biraz bekledikten sonra laboquick de belirdi. Daha önce hiç bu çizgiyi bile görmemiştim laboquicktesu bakalım eşim işten gelsin gidip alırım belki