Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Eklentiler

• 19D110AB-A88A-40A3-B774-5B5A9E416B63.jpeg
    19D110AB-A88A-40A3-B774-5B5A9E416B63.jpeg
    36,2 KB · Görüntüleme: 114
MaviSasa234 MaviSasa234 Kızlar siz öyle diyince geldim yeniden teste baktım evet belirgin bir çizgi çıkmış ama kuruma olabilir mi ya 🥺 markası Surelab
Bence yarına erken gebelik testi al. İlk idrarla yap emin olalım =) Ya da şuanda da gidip bir erken gebelik testi alıp deneyebilirsin :KK70: Bir de yumurtalamaya göre 12. gün yani çatlamaya göre 10. gün... Çok silik bir çizgi görülmesi gerek... Ben surelab kullandım kuruma çizgisi bile görmedim :KK70: Surelab laboquick certain bunların hepsi aynı firmanın..

Bence yarına erken gebelik testi al. İlk idrarla yap emin olalım =) Ya da şuanda da gidip bir erken gebelik testi alıp deneyebilirsin :KK70: Bir de yumurtalamaya göre 12. gün yani çatlamaya göre 10. gün... Çok silik bir çizgi görülmesi gerek... Ben surelab kullandım kuruma çizgisi bile görmedim :KK70: Surelab laboquick certain bunların hepsi aynı firmanın..
Girme kanımaaa 🤣🤣

Kızlar ben dayanamadım kan tahlili verdim sabah. Beta 21.11 çıktı 🙈
Ya maşallah 🥰 hatırladın mı geçen ay bizim yumurtalar bir türlü çatlamamıştı sürekli pik gibiydi. Konuşmuştuk seninle, ama bu ay çok erken 13.gün yumurtlama gördüm inşallah benim de vardır ayy

Ya maşallah 🥰 hatırladın mı geçen ay bizim yumurtalar bir türlü çatlamamıştı sürekli pik gibiydi. Konuşmuştuk seninle, ama bu ay çok erken 13.gün yumurtlama gördüm inşallah benim de vardır ayy
kız nasıl duruyosun allahını seviyosan git bi test yapp bayılcaz şimdi şurda :KK70: yüzleşelim o çizgi neyseeee

Herkes kafaya takmadığım hiç düşünmediğim ay hamile kaldım diyo. bende denedim takmadım ama en azından bata 1 hafta kala ister istemez aklına düşüyo insanın ya. Ne yani kafaya taktığım için hiç hamile kalamıcak mıyım😒 arkadaşım 3 haftalık hamileymiş farklı hissetmiş test yapmış pozitif. Kazara oluyo bi de. Aklım almıyor bu durumu😒 vardır bizim için de doğru zaman inşallah
Ben stres yaptığımı hiç düşünmüyorum. Çünkü bir hafta kalması dışında hiç aklıma gelmiyor istediğimiz için birlikte oluyoruz. Ama adete yakın belirtiler bende başlıyor hafiften o zaman acaba mı demekten kendimi alamıyorum. Çevremizdeki herkes sanki kazara veya ilk seferde hamile kalmış gibi anlatıyorlar. Artık onlara da pek inanmak içimde gelmiyor. Sonuçta sağlıklıyım, düzenli spor yapıyorum, sağlıklı besleniyorum aynı şekilde eşimde böyle fakat bizim 5 ayda olmadıysa ya gerçekten zamanı değildir ya da gebelik gerçekten çok çok zor elde edilen bir şeydir.

Kızım boşver testi sen çık git kan ver hemen 2 saat içinde kesin sonuç. Şüpheye yer yok

Hatırladım canım hatırlamam mı 😊 ben bu ay 24.gün yumurtlama gördüm. Hatta 20.günü falan oturdum ağladım ben yumurtlamıcam bu ay galiba diye 🙈 😄

Yokk bilgisayardan giriyorum da satır sil çıkmıyo delete falan basıyorum yine yok :KK70::KK70: satır ekleyebiliyorum da çıkaramıyorumm
Sag tuş satır sil diyor zaten😅 sag tuşa basıp ekran goruntusu at istersen olmazsa bakım bi

X