Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar o kadar silik çizgi varmı çizgi var mı diye paylaştım sizle kan testi yaptırdım bugün 1.20 çıktı. Negatif. Adetim de birgün sürdü buay perşembe günü için dr randevu aldım.Eşimle bir yurtdışı seyehat planımız var o yüzden bikaç ay erteleyeceğiz bebek olayını, dolayısıyla pek burda olmam. Açtıgım konulara cvp veren herkese teşekkür ederim. Hayırlısı artık. Gebe olanlar sağlıkla kucagına alsın inşallah
Hali mimle beni

Geldi kırmızılar kızlar. Maalesef 5 yumurtaya rağmen bu ay da olmadı..
Nasıl olmaz ya resmen bullshit. Kusura bakma sana değil şu duruma kızıyorum. Bence bizlerde sperm sorunu var. Kabak gibi yumurta varken döllenmemesine inanamıyorum. Hsg çektirdin mi sen? Eşinde sperm değerleri iyi miydi?

Başta bennniye göremiyorum dedim ama biraz bekledikten sonra laboquick de belirdi. Daha önce hiç bu çizgiyi bile görmemiştim laboquickte su bakalım eşim işten gelsin gidip alırım belki
Kuruma çizgisi çıkıyor laboquickte. Adet tarihin ne zaman?

Erken gebelik testi aldımm, predictor. Sabah ilk idrarla yapıcam 45 TL ya yuhhh inşallah boşa gitmez
Hadi bakalım inş sonuçların güzel çıkar. Hemen yap kız.. Gözümü açar açmaz bakacağım =) Bende bu ay için hazırlık yaptım. Trendyoldan indirim bildirimi geldi 18 TL'ye aldım

Testini atsana bakalım belkim çizgi çok siliktir
Kız vallahı 2tane aldım artık evımın yakınından gecemıyorum eczacılar benı tanıyor gebelık testi ala ala yarın yapıcam o zaman atarım dün yapmıstım çöpe attım ben neler yaptım yakınlastırıp baktım renk degıstırdım flaş açtım ahahah komık yaa

Bizde aynılarını yapıyoruz canım yalnız değilsin ama buraya atınca sanki test dile geliyor L Larissa nın röntgen gözlerinden onay almadan atma bence

Bizde aynılarını yapıyoruz canım yalnız değilsin ama buraya atınca sanki test dile geliyor L Larissa nın röntgen gözlerinden onay almadan atma bence
Evet evet duydum onun namınııı okudumm yarın olmazsam sabah tuvaletımı tutucam koşa koşa gıdıp alıcam sızede atacağım beni bekleyin canlarrr of varya artık utanıyorum test almaktan en az 100tane yapmısımdır artık yıldımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…