- 23 Mart 2021
- 233
- 118
- 35
Nasıl olmaz ya resmen bullshit. Kusura bakma sana değil şu duruma kızıyorum. Bence bizlerde sperm sorunu var. Kabak gibi yumurta varken döllenmemesine inanamıyorum. Hsg çektirdin mi sen? Eşinde sperm değerleri iyi miydi?Geldi kırmızılar kızlar. Maalesef 5 yumurtaya rağmen bu ay da olmadı..
Erken gebelik testi aldımm, predictor. Sabah ilk idrarla yapıcamAyyy ikisinde de varrr net netttt
Kuruma çizgisi çıkıyor laboquickte. Adet tarihin ne zaman?Başta bennniye göremiyorum dedim ama biraz bekledikten sonra laboquick de belirdi. Daha önce hiç bu çizgiyi bile görmemiştim laboquicktesu bakalım eşim işten gelsin gidip alırım belki
4 gün varKuruma çizgisi çıkıyor laboquickte. Adet tarihin ne zaman?
4 gün bekleyebilir misin? Şu an en mantıklısı adet gününü beklemek gibi geliyor. Tabi ben de bekleyemiyorum4 gün var
Predictor erken gebelik testi aldım, sabah deniycem. Göbeğimin sağ üst tarafında bi ağrı var, belim de ağrıyor4 gün bekleyebilir misin? Şu an en mantıklısı adet gününü beklemek gibi geliyor. Tabi ben de bekleyemiyorum
Anladım. İnsallah ikinci çizgiyi görürsünPredictor erken gebelik testi aldım, sabah deniycem. Göbeğimin sağ üst tarafında bi ağrı var, belim de ağrıyor
Şu kızlar çok umutlandırdı beniiiiAnladım. İnsallah ikinci çizgiyi görürsüntakip ediciim seni.
Hadi bakalım inş sonuçların güzel çıkar. Hemen yap kız.. Gözümü açar açmaz bakacağım =) Bende bu ay için hazırlık yaptım. Trendyoldan indirim bildirimi geldi 18 TL'ye aldımErken gebelik testi aldımm, predictor. Sabah ilk idrarla yapıcam45 TL ya yuhhh inşallah boşa gitmez
Kız vallahı 2tane aldım artık evımın yakınından gecemıyorum eczacılar benı tanıyor gebelık testi ala alaTestini atsana bakalım belkim çizgi çok siliktir
Dün yaptım canım tek cızgıErken gebelik testi yapsaydın kırmızılar gelene kadar umut kaybetmek yok
Hadi bakalım canımm inşallah gelmez kırmızı bayrakBirlikte beklemedeyiz benim de bat günüm hadi hayırlısı
Umutlandirmak istemiyorum. Bugün attığın test negatif bence ama gönlüm yarınki çizginin böyle baya elle tutulur gözle görünür şekilde çıkması. Sonrası halaaayŞu kızlar çok umutlandırdı beniiii
Bizde aynılarını yapıyoruz canım yalnız değilsinKız vallahı 2tane aldım artık evımın yakınından gecemıyorum eczacılar benı tanıyor gebelık testi ala alayarın yapıcam o zaman atarım dün yapmıstım çöpe attım ben neler yaptım yakınlastırıp baktım renk degıstırdım flaş açtım ahahah komık yaa
Ya uzun zamandır girmiyordum uzuldum ne diyeyim inşallah bir daha üzülmezsinBugün kırmızılar geldi tam 14. Gün mutsuz ve üzgünüm
Güzel haberler olsun yarınŞu kızlar çok umutlandırdı beniiii
Evet evet duydum onun namınııı okudumm
Hadi insallah ya dualarım seninleÜstteki surelab
Alttaki laboquicksanki belirginleşmiiş