Bakalm ben de ne çıkacak 2 buçukta yapamBu durum artık can sıkmaya başladı
Uyuz oldum ya adet yıldönümüne denk gelcek bu gidişleBakalm ben de ne çıkacak 2 buçukta yapam
Kiz nolcak bisi olmaz belki bebik gelir=)Uyuz oldum ya adet yıldönümüne denk gelcek bu gidişle
Ben 5.gün erken gebelikte ilk idrarda çok çok silik gördüm ama o tarihlerde genelde görülmüyor. Bekle bence batıTestim az sayıda olduğu için yumurta çatladıktan sonra takibi bıraktım, bugün 5. Gün olacak çatlama sonrası
Evet canım 890 çıktı beta, takibe devam bakalım. Hala inanamıyorum, hayal gibi. Henüz adapte olamadımKuzum senın durumun ne oldu hamilesin dimi?
Zaten 8.günde yumurtlama olduysa pes derimKiz nolcak bisi olmaz belki bebik gelir=)
Hehe hayırlı olsun darısı başımıza sagliklica insallah=)Evet canım 890 çıktı beta, takibe devam bakalım. Hala inanamıyorum, hayal gibi. Henüz adapte olamadımHali yanıma hamile emojisi iliştirince oldu demek dedim
Ayy hadi hayırlı olsun kuzum seninde inşallah sağlıklı bi gebeliğin olurrEvet canım 890 çıktı beta, takibe devam bakalım. Hala inanamıyorum, hayal gibi. Henüz adapte olamadımHali yanıma hamile emojisi iliştirince oldu demek dedim
Kiz olur mu olur ama sogan suyu benimkini baya düzenledi bence 2 3 aydır 11.gunde oluyordu adet günüm.azaldiydi 14.gunumdeyim daha pik olmadı bugün olcak gibi insallahZaten 8.günde yumurtlama olduysa pes derim
Durum nedir canım?Kızlar iyi haftasonları sizlere bisey sormak istiyorum gece kasık ağrısıyla uyandım lavaboya gittim uzayan şeffaf akıntı önümuzdeki gunlerde gebelik yoksa adet olmam gerekiyo neyin nesi anlamadim yumurtlamadaki gibi ama yumurtlamiş olamam heralde dimi
Durumlar nedir acaba??Valla ikinci çizgi var cnm kan ver cnm
Hehe hayırlı olsun darısı başımıza sagliklica insallah=)
Sag ol minnoş annisGrubun ugurlu geldi. Temmuz daha bitmedi, senden de haber bekliyorum hala, dualarım sizinle. Hamilelere saglıklı gebelik, henüz hamiş olmayanlara kopkoyu bordo pikler, olumlu sonuçlar diliyorum
Gebelik testi şart =)))Kizlar 5 gun once siliklesen ovulasyon testlerim uc gundr yine pike yakin. Her adete yakin boyle oluyor doktor sorun yok demisti ama neden adetime yakin hep pik oluyor anlamiyorm bata 2 gun var bu arada ayni seyi yasayan var mi. Gebelk testi yapmayacam adeti bekliuorm cok degerlendiremedk ikinci catlamadan test yapmadgm icin emin deilm ilkini kacrdm.
Allah allah, 20. Günü bulacak acabaBu durum artık can sıkmaya başladı