Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın birşey sormak istiyorum cevaplarsanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim 🥰 alttakini dün ustekini bu sabah yaptım sizce bir değişiklik var mı? Kan testi yaptiramiyorum Türkiye'de değilim buraya da evlenip yeni geldiğim için doğru düzgün bilmiyorum ( malum birde bayram haftası )
Eki Görüntüle 2890468
Evet sizin iki test arasında farklılık var yarın gene deneyin 🎉

Günaydın canım kızlar hepiniz için sağlıklı bir gün olsun 😍 Sormak istediğim bişey var yumurtlama günü gecesi bel ağrısı çeken arkadaşlarım var mı dün gece belim çok ağrıdı aynı zamanda belimden sağ böbreğime çıkan tarzda ağrılarım oldu ovulasyon yaptığım geçen ay bu ağrıyı yumurta çatladığında hissetmiştim sizin de var mı böyle ağrılarınız🤷🏻‍♀️
Benim de yumurtlamada bel ve kasik agrim olur

Günaydın canım kızlar hepiniz için sağlıklı bir gün olsun 😍 Sormak istediğim bişey var yumurtlama günü gecesi bel ağrısı çeken arkadaşlarım var mı dün gece belim çok ağrıdı aynı zamanda belimden sağ böbreğime çıkan tarzda ağrılarım oldu ovulasyon yaptığım geçen ay bu ağrıyı yumurta çatladığında hissetmiştim sizin de var mı böyle ağrılarınız🤷🏻‍♀️
Bende olmuştu canım. Hatta gebelik belirtisi yasamadım öyle agrılı ama yumurtlamada o kadar agrım oldu ki yerimden zor kalkıyodum.

Bende olmuştu canım. Hatta gebelik belirtisi yasamadım öyle agrılı ama yumurtlamada o kadar agrım oldu ki yerimden zor kalkıyodum.
Benim de yumurtlama öncesi pıt pıt sol kasığım bir süre attı hatta önceden pek bu şekilde yaşanmışlığım yok ama şu an gebeysem hiç bir belirti yok, bu yüzden umutlanamıyorum bir türlü😁 bata 7 gün kaldı 😁

Kızlar günaydın. üç gün öncesine kdr koyu çıkan ovülasyonum şuan nerdeyse t çizgisi yok gibi. İki gün önce de silik çıkmıştı. Bata 5 gün kaldı galiba gebelik yok :KK43:

Eklentiler

• 02E92A28-888B-4EE8-99AC-14E8FEB21C0B.jpeg
    02E92A28-888B-4EE8-99AC-14E8FEB21C0B.jpeg
    113,2 KB · Görüntüleme: 47
Kızlar günaydınnnn 💙 bir şey soracaktım ovulasyon testlerimi ekledim resmini de 16 sı akşam pik gösteriyor. Az önce yaptım tamamen silikleşmiş. Önceki günler de çok az c daha koyuydu ama t de hala koyuluk vardı. Benim batı hangi güne göre hesaplamam gerekiyor? Bilenler yardımcı olabilir mi

Eklentiler

• EE11029C-CF80-4C2C-889F-E4CA11EA0648.jpeg
    EE11029C-CF80-4C2C-889F-E4CA11EA0648.jpeg
    91,2 KB · Görüntüleme: 45
Benim de yumurtlama öncesi pıt pıt sol kasığım bir süre attı hatta önceden pek bu şekilde yaşanmışlığım yok ama şu an gebeysem hiç bir belirti yok, bu yüzden umutlanamıyorum bir türlü😁 bata 7 gün kaldı 😁
Bende hiçbir belirti olmadı, hatta meme hassasiyeti derler, şu anda bile yok. İlk belirtim yumurtlama sonrası 7. 8. Günlerde koku hassasiyeti oldu. Evdeki küf kokuları, ayakkabı kokusu, normalde duymadıgım her koku beni rahatsız etti. Eve sardım bayagı, Oda degiştiriyodum, burası pis kokuyor diye😄 herkeste etkisi farklı, kimse umutsuzluga kapılmasın.

Bende hiçbir belirti olmadı, hatta meme hassasiyeti derler, şu anda bile yok. İlk belirtim yumurtlama sonrası 7. 8. Günlerde koku hassasiyeti oldu. Evdeki küf kokuları, ayakkabı kokusu, normalde duymadıgım her koku beni rahatsız etti. Eve sardım bayagı, Oda degiştiriyodum, burası pis kokuyor diye😄 herkeste etkisi farklı, kimse umutsuzluga kapılmasın.
Siz yumurtlama takip etmiş miydiniz ☺️

Siz yumurtlama takip etmiş miydiniz ☺️
Evet ettim, her gün ovulasyon yaptım ve gebelik yakaladıktan sonra hep pik oldu ovulasyonum. Yumurtlama sonrası 8.gün itibariyle. Herkeste öyle olmuyomuş, bende oldu, hatta beta hcg arttıkca, siyah gibi bir pik oldu ovulasyon, cok koyulastı

Evet ettim, her gün ovulasyon yaptım ve gebelik yakaladıktan sonra hep pik oldu ovulasyonum. Yumurtlama sonrası 8.gün itibariyle. Herkeste öyle olmuyomuş, bende oldu, hatta beta hcg arttıkca, siyah gibi bir pik oldu ovulasyon, cok koyulastı
Testim az sayıda olduğu için yumurta çatladıktan sonra takibi bıraktım, bugün 5. Gün olacak çatlama sonrası ☺️

Kuzum senın durumun ne oldu hamilesin dimi?

X