Tabikiiiii harikaKızlar bat 21 temmuz. İlk foto 2 gün önceki erken gebelik testi sonucum diğeride biraz önce yaptığım erken gebelik test sonucum sizce belirginleşme var mı?
Kızlar testim pozitif
Evet sizin iki test arasında farklılık var yarın gene deneyinGünaydın birşey sormak istiyorum cevaplarsanız sevinirim şimdiden teşekkür ederimalttakini dün ustekini bu sabah yaptım sizce bir değişiklik var mı? Kan testi yaptiramiyorum Türkiye'de değilim buraya da evlenip yeni geldiğim için doğru düzgün bilmiyorum ( malum birde bayram haftası )
Eki Görüntüle 2890468
Bariz belirginlesmis cnm guzel guzel katlanir insallh degerinKızlar bat 21 temmuz. İlk foto 2 gün önceki erken gebelik testi sonucum diğeride biraz önce yaptığım erken gebelik test sonucum sizce belirginleşme var mı?
Cnm hosgeldin topige nasilsinPik olmuş
Benim de yumurtlamada bel ve kasik agrim olurGünaydın canım kızlar hepiniz için sağlıklı bir gün olsunSormak istediğim bişey var yumurtlama günü gecesi bel ağrısı çeken arkadaşlarım var mı dün gece belim çok ağrıdı aynı zamanda belimden sağ böbreğime çıkan tarzda ağrılarım oldu ovulasyon yaptığım geçen ay bu ağrıyı yumurta çatladığında hissetmiştim sizin de var mı böyle ağrılarınız
Bende olmuştu canım. Hatta gebelik belirtisi yasamadım öyle agrılı ama yumurtlamada o kadar agrım oldu ki yerimden zor kalkıyodum.Günaydın canım kızlar hepiniz için sağlıklı bir gün olsunSormak istediğim bişey var yumurtlama günü gecesi bel ağrısı çeken arkadaşlarım var mı dün gece belim çok ağrıdı aynı zamanda belimden sağ böbreğime çıkan tarzda ağrılarım oldu ovulasyon yaptığım geçen ay bu ağrıyı yumurta çatladığında hissetmiştim sizin de var mı böyle ağrılarınız
Benim de yumurtlama öncesi pıt pıt sol kasığım bir süre attı hatta önceden pek bu şekilde yaşanmışlığım yok ama şu an gebeysem hiç bir belirti yok, bu yüzden umutlanamıyorum bir türlüBende olmuştu canım. Hatta gebelik belirtisi yasamadım öyle agrılı ama yumurtlamada o kadar agrım oldu ki yerimden zor kalkıyodum.
Minnoş annisGünaydınn canlar cicilerr tebrik ederim bebiş haberleri alanlarııı
birgaribyolcu geçmiş olsun anacım ya bol bol c vitaminine devammm
Pik bekleyenler hadi daaaa gözlerimiz yollarda
Bende hiçbir belirti olmadı, hatta meme hassasiyeti derler, şu anda bile yok. İlk belirtim yumurtlama sonrası 7. 8. Günlerde koku hassasiyeti oldu. Evdeki küf kokuları, ayakkabı kokusu, normalde duymadıgım her koku beni rahatsız etti. Eve sardım bayagı, Oda degiştiriyodum, burası pis kokuyor diyeBenim de yumurtlama öncesi pıt pıt sol kasığım bir süre attı hatta önceden pek bu şekilde yaşanmışlığım yok ama şu an gebeysem hiç bir belirti yok, bu yüzden umutlanamıyorum bir türlübata 7 gün kaldı
Kullanışlı canım ben beğendimama bunu eczaneden aldı benim eşim biraz takıntılı netten alınanlar bozuk gelir onlar doğru değildir diyor
Siz yumurtlama takip etmiş miydinizBende hiçbir belirti olmadı, hatta meme hassasiyeti derler, şu anda bile yok. İlk belirtim yumurtlama sonrası 7. 8. Günlerde koku hassasiyeti oldu. Evdeki küf kokuları, ayakkabı kokusu, normalde duymadıgım her koku beni rahatsız etti. Eve sardım bayagı, Oda degiştiriyodum, burası pis kokuyor diyeherkeste etkisi farklı, kimse umutsuzluga kapılmasın.
Evet ettim, her gün ovulasyon yaptım ve gebelik yakaladıktan sonra hep pik oldu ovulasyonum. Yumurtlama sonrası 8.gün itibariyle. Herkeste öyle olmuyomuş, bende oldu, hatta beta hcg arttıkca, siyah gibi bir pik oldu ovulasyon, cok koyulastıSiz yumurtlama takip etmiş miydiniz
Testim az sayıda olduğu için yumurta çatladıktan sonra takibi bıraktım, bugün 5. Gün olacak çatlama sonrasıEvet ettim, her gün ovulasyon yaptım ve gebelik yakaladıktan sonra hep pik oldu ovulasyonum. Yumurtlama sonrası 8.gün itibariyle. Herkeste öyle olmuyomuş, bende oldu, hatta beta hcg arttıkca, siyah gibi bir pik oldu ovulasyon, cok koyulastı
Canım hayırlııı olsunnn Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinKızlar testim pozitif
Kuzum senın durumun ne oldu hamilesin dimi?Evet ettim, her gün ovulasyon yaptım ve gebelik yakaladıktan sonra hep pik oldu ovulasyonum. Yumurtlama sonrası 8.gün itibariyle. Herkeste öyle olmuyomuş, bende oldu, hatta beta hcg arttıkca, siyah gibi bir pik oldu ovulasyon, cok koyulastı