Canım yazdıklarını takip ediyorum inşallah güzel olur herşey Dr demiş bebeğin sana tutundu sakın bırakma kendiniÖyle tedirginim ki. Bi taraftan keyfini cikar diyorum. Ama yuzum bes karis. Doktor bile dedi bebegin sana tutunmaya calisiyor sen neden bırakıyorsun onu diye. Aç ve su içmeden gittim doktora alcaklar saniyordum. Dualarınızı eksik etmeyin benden. Çok teşekkür ediyorum.aileme her sey yolunda üzülmüyorum gibi davranıyorum. kendimi anne gibi hissetmiyorum çok küçük falan diyorum eşim zaten çocuk istemiyordu günlerdir benimle her gün hastanede ona Iyi gözükmeye çalışıyorum. Bi buraya döküyorum içimi sizlerle konuşuyorum. Dokunsalar üç gün ağlarım ama dik durmaya çalışıyorum bakalım ne zamana kadar devam edebileceğim.
Bol su için. Parol alabilirsiniz çok zorda kalırsanız.Kızlar başım çok ağrıyor yaağrı kesici içmek istemiyorum napcam ya of
Kızlar başım çok ağrıyor yaağrı kesici içmek istemiyorum napcam ya of
Ensene buz koy istersen iyi gelirKızlar başım çok ağrıyor yaağrı kesici içmek istemiyorum napcam ya of
Insallah cok tesekkur ediyorumCanım yazdıklarını takip ediyorum inşallah güzel olur herşey Dr demiş bebeğin sana tutundu sakın bırakma kendini
Canım kaç günde bir adet oluyorsun nezaman pik gordun
Bol su iç ve bol oksijen al canım. Nefes egzersizi de yapabilirsinKızlar başım çok ağrıyor yaağrı kesici içmek istemiyorum napcam ya of
Canım kaç günde bir adet oluyorsun nezaman pik gordun
Kuzular 28-29-30 oluyor en fazla. Tam 14. Günde gördüm yumurtlama ama takvim 2 gün sonra gösteriyor normalde. Ona kalsam kaçmıştıHolaaaaa işte gelmiş gelenhadi bakalım iş başa düşsün kaçıncı günde geldi?
Evet canım öyle ama anlatamadım işte 5 tanesi 45 veya 55 olması gerekiyorduKaça aldı ki çok pahallı gelirnetten de iyi geliyor eczaneye kim dayanabilir ya fiyatları çok fark var
İşte bu beee işte buuuu
Cnm hosgeldin topige nasilsin
Evet ovulasyon testinde hep pik olarak gözüküyor canım. Gebelik testi silikken, ovulasyondaki pike bakınHayırlı olsun canımsaglikla Gelsin minnak
Sürecini anlatirmisin hamile olduğunu ovu testinde gordunmu nasıl çıkıyor orda
Evet canım aynı saatlerde gereken susuzlukla yapmaya çalışırsan iyi olurBugun tekrar yapcam canm siliklesmesini bekleyeceğim artık demi
Bat gununuz muEvet ovulasyon testinde hep pik olarak gözüküyor canım. Gebelik testi silikken, ovulasyondaki pike bakın
Oooo yumurtlamadan kaç gün sonra lh testinde böyle görünüyorEvet ovulasyon testinde hep pik olarak gözüküyor canım. Gebelik testi silikken, ovulasyondaki pike bakın
Yumurtlamadan kaç gün sonra böyle pik gordunEvet ovulasyon testinde hep pik olarak gözüküyor canım. Gebelik testi silikken, ovulasyondaki pike bakın
Kuzum seninde adete yakin pik sende bence bir hamilelik testi yapsanmiBat gununuz mu
Battan 5 gün önce falan bu sekildeydiBat gununuz mu
Yumurtlamadan 8 gün sonra falan basladı LH pikleriOooo yumurtlamadan kaç gün sonra lh testinde böyle görünüyor