Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İyi akşamlar kızlar nasılsınız? Tüm gruplarda bir sessizlik var herkes tatile gitti sanırım. İnşallah bu bayram bekleyenler için çifte bayram olur çok amin
Herkes bayram telaşında ya da bi yerlere kaçtılar bat günü bende tatile gidiyorum regl olursam tasımı tarağımı toplayıp gidicem bu topiklerden zaten

Ben de bayramın ikinci günü tatile çıkıyorum. Tatil dönüşü bat günüm. Bakalım neler olacak bu ay, ama düşünmek istemiyorum artık yoruldum

Kızlar reglisnden bir iki gün önce şiddetli ağrı yaşayan var mı 21-22 regli olmam lazım ağrım var şuan regli de olamadım

Kızlar bat 21 temmuz. İlk foto 2 gün önceki erken gebelik testi sonucum diğeride biraz önce yaptığım erken gebelik test sonucum sizce belirginleşme var mı?
Şimdi gördüm iki gününüz kalmış bence bir kan verin bebiş sizinle duruyor

Günaydın birşey sormak istiyorum cevaplarsanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim alttakini dün ustekini bu sabah yaptım sizce bir değişiklik var mı? Kan testi yaptiramiyorum Türkiye'de değilim buraya da evlenip yeni geldiğim için doğru düzgün bilmiyorum ( malum birde bayram haftası )

Bru belirgin gorunuyor tegl kaç gün var?

Negatif surelab erken gebelik testi ne kadar güvenilir ne kadar doğru kullananlar var mı

Eklentiler

• 20210719_072044.jpg
    51,4 KB · Görüntüleme: 56
Kızlar ben de bir hafta erken regl olarak elendim, inşallah en kısa zamanda anne olmak isteyen herkes o duyguları yaşar

Günaydın canım kızlar hepiniz için sağlıklı bir gün olsun Sormak istediğim bişey var yumurtlama günü gecesi bel ağrısı çeken arkadaşlarım var mı dün gece belim çok ağrıdı aynı zamanda belimden sağ böbreğime çıkan tarzda ağrılarım oldu ovulasyon yaptığım geçen ay bu ağrıyı yumurta çatladığında hissetmiştim sizin de var mı böyle ağrılarınız

Negatif surelab erken gebelik testi ne kadar güvenilir ne kadar doğru kullananlar var mı
Laboquick ile surelab aynı marka aslında.. Ama laboquick erken gebelik testinin yorumlarını okumuştum begenılmemişti. Bu da öyle olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…