Herkes bayram telaşında ya da bi yerlere kaçtılarİyi akşamlar kızlar nasılsınız? Tüm gruplarda bir sessizlik varherkes tatile gitti sanırım. İnşallah bu bayram bekleyenler için çifte bayram olur çok amin
Sen neler yapıyosunnnİyi akşamlar kızlar nasılsınız? Tüm gruplarda bir sessizlik varherkes tatile gitti sanırım. İnşallah bu bayram bekleyenler için çifte bayram olur çok amin
Ben de bayramın ikinci günü tatile çıkıyorum. Tatil dönüşü bat günüm. Bakalım neler olacak bu ay, ama düşünmek istemiyorum artık yoruldum
İnşallah müjdeli haberi alırsın iğnede yaptırdın yumurtanda güzeldi hiç kötüyü düşünmeBen de bayramın ikinci günü tatile çıkıyorum. Tatil dönüşü bat günüm. Bakalım neler olacak bu ay, ama düşünmek istemiyorum artık yoruldum
Evet canim bariz koyulasma varKızlar bat 21 temmuz. İlk foto 2 gün önceki erken gebelik testi sonucum diğeride biraz önce yaptığım erken gebelik test sonucum sizce belirginleşme var mı?
Adete ne kadar gününüz kaldı ?Kızlar bat 21 temmuz. İlk foto 2 gün önceki erken gebelik testi sonucum diğeride biraz önce yaptığım erken gebelik test sonucum sizce belirginleşme var mı?
Şimdi gördüm iki gününüz kalmış bence bir kan verin bebiş sizinle duruyorKızlar bat 21 temmuz. İlk foto 2 gün önceki erken gebelik testi sonucum diğeride biraz önce yaptığım erken gebelik test sonucum sizce belirginleşme var mı?
Bru belirgin gorunuyorGünaydın birşey sormak istiyorum cevaplarsanız sevinirim şimdiden teşekkür ederimalttakini dün ustekini bu sabah yaptım sizce bir değişiklik var mı? Kan testi yaptiramiyorum Türkiye'de değilim buraya da evlenip yeni geldiğim için doğru düzgün bilmiyorum ( malum birde bayram haftası )
Eki Görüntüle 2890468
21 temmuzda kan vercem inşallah :)Şimdi gördüm iki gününüz kalmış bence bir kan verin bebiş sizinle duruyor
Pik olmuşEki Görüntüle 2890257
Resimde bulanık çıkıyor ama baya koyu bugn
Kullanışlı canım ben beğendimBirde bunun mu tadına baksam dedim de
Laboquick ile surelab aynı marka aslında.. Ama laboquick erken gebelik testinin yorumlarını okumuştum begenılmemişti. Bu da öyle olabilirNegatif surelab erken gebelik testi ne kadar güvenilir ne kadar doğru kullananlar var mı